Jump to content
BulForum.com

Blizoo (Евроком) & Mtel


Recommended Posts

  • Replies 3.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

в близките 3-4 години вероятно... чакаме DOCSYS v.2 ... Поне up и down stream да са 1:1

e kak taka ...нали пишеше по инфо канала май , че ще увеличават двойно нета и цената става 20 лева

Link to comment
Share on other sites

Аз реших да не си платя нетя тоя месец то го нямам така и така хубаво че на работа имам нет та мога да пиша във форума в момента у нас нета става само за Чат по Скайпа и ICQ :) и за тва нещо давам 33 лв щото не може без кабелна ай ма фанат за буя да ма поразкарат ша им нарежа келявите жици и ша им се изпикая на офиса баси боклуците ... па кат ми го спрат ма боли сайдера за тях ...

Link to comment
Share on other sites

e kak taka ...нали пишеше по инфо канала май , че ще увеличават двойно нета и цената става 20 лева

 

Евроком кабел инвестира над 1 000 000 лв. в оптимизиране на мрежата и Интернет услугите в Пловдив

 

07.02.2007 11:38 ч.

News.Plovdiv24.com

 

От началото на януари 2007 година Евроком стартира активно подобряване на параметрите на предлаганите услуги на територията на град Пловдив. Настоящите и нови клиенти на услугата интернет през ЛАН,предоставена от Евроком получиха удвоени скорости за международен трафик и увеличени от 3 до 5 пъти скорост и за български трафик. Цената за по-високите абонаментни планове остава непроменена, а стойността на най-ниския абонаментен план се увеличава с 2 лв.

 

През изминалата седмица беше удвоен капацитетът на канала до българското Интернет пространство, надхвърляйки 1 гигабит за секунда, с което на практика скоростите на услугите се стабилизираха на обявените високи нива. Тече и процес на преработване на мрежата в райони с по-голям брой клиенти и с установена завишена аварийност.

 

Подобренията в параметрите на услугите и нарастването на броя на абонатите, налагат сериозни инвестиции в оборудване и последваща оптимизация на мрежата.

 

След закупуване на мрежата през месец юли 2006г., “Евроком Кабел Мениджмънт България” ЕООД инвестира над 200 000 лв., а през 2007 година стойността на инвестицията за оптимизиране и подобряване на мрежата ще достигне 1 000 000 лв.

 

Активните интервенции в мрежата от средата на месец януари могат да доведат до временно влошаване на някои параметри на услугата в отделни райони на град Пловдив. Специалистите на компанията ежедневно работят по отстраняване на възникналите проблеми и инсталиране на нови мощности. Негативните последици ще бъдат отстранени до края на месец февруари и мрежата ще бъде в състояние да поеме и новите услуги, които Евроком Кабел планира да предложи в бъдеще на своите потребители - IP видео стрийминг и гласови услуги.

 

Евроком се извинява за причиненото неудобство, свързано с нестабилното на моменти качество на предлагания интернет и уверява своите абонати, че всички настоящи действия на компанията са насочени към осигуряване на отлични параметри на услугата.

 

Това е платената публикация на милия ни доставчик.

Link to comment
Share on other sites

Незнам какво сте чули по инфо канала.... ама да не сте се объркали и вместо "да увеличат" да е писало "да се намалят 2 пъти" че като гледам вече свалям с 27 кб/с ...

Edited by Stasio
Link to comment
Share on other sites

Настоящите и нови клиенти на услугата интернет през ЛАН,предоставена от Евроком получиха удвоени скорости за международен трафик и увеличени от 3 до 5 пъти скорост и за български трафик. Цената за по-високите абонаментни планове остава непроменена, а стойността на най-ниския абонаментен план се увеличава с 2 лв.

Баси научете се поне да четете, ве не ви ли писна да ви смилат всичко, само за филми без пари ли го ползвате тоя нет? Ако е така ще разбера най-накрая непрекъснатото ви мрънкане - как нета на евроком бил много зле, как така, как иначе. Аре марш всички дето не ви харесва нета - отивайте при друг доставчик, не само ми се плюнчите. А да забравих, че сме в България където това е нещо напълно нормално да се плюе по някой или нещо, а да не се прави нищо, за да се промени положението (справка История на България)...

Edited by beku
Link to comment
Share on other sites

Не знам за Вас аз съм на Д+ и не съм усетил никакво увеличение на скоростта.

Абе май beku наистина е прав, че не четете - гледай с какви големи червени букви го е написал, че е и подчертал важната думичка - става дума за LAN интернета....не за този с модемите. ;)

Link to comment
Share on other sites

Сори :bgrin:

Евентуално някой знае ли за промяна в скоростите на клиентите с модеми?

 

Никой нищо не казва. Ония малоумници в софийския форум само замазват очите на Гигабитци, че ще им се оправи нета. За кабелния - никво инфо. :angry1

Link to comment
Share on other sites

Никой нищо не казва. Ония малоумници в софийския форум само замазват очите на Гигабитци, че ще им се оправи нета. За кабелния - никво инфо. :angry1
Говорих с един служител (мой познат) и ми каза че засега ще имат проблеми до средата на април и щяло да се оправи всичко.Софианци били взели част от апаратурата ,но щяло да се възстанови.Колко е вярно ще видим щото и аз се ядосвам ,нета постоянно пшрекъсва на модем съм на Д+.Таа свинщина не се трае, ще почакам до април да видим :angry:
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...