Jump to content
BulForum.com

Преглед на печата


b0r3d

Recommended Posts

17 minutes ago, XMD said:

Отрепал е педофил, това си е за награда! Всякакви понататъшни съждения били и правилни остават на заден план 

Добре, добре, нека поне в затвора да му я връчат. Мен продължава повече да ме е страх от убийство с кол, отколкото от пишката на педофил. Ясно е, че не става дума за убиец с етичен кодекс като Декстър.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 14.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Бахти и логиката, честно. Значи и на Хитлер да му дадем награда, щото из всички, които е изтрепал все ще е имало един-двама педофили :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
On 12/5/2023 at 9:35 PM, XMD said:

https://trud.bg/съдят-14-годишен-за-убийство-на-педофил-с-кол/
 

Вместо да го наградят, го съдят…

Само да вметна, че малкият убавец професионално се е занимавал с просия и проституиране. А “чичкото“ просто е отказал да му плати повече от това, за което са се договорили. След като услугата е била изконсумирана. В смисъл, цигането по време на “работата“ е видяло, че онзи е имал повечко кеш в себе си и е започнало да мрънка за (мисля, че) 20 кинта отгоре. След което, като видяло, че няма да му стане играта. Грабнало кола, докато онзи се опитвал да си вдигне гащите.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Гледам и не вярвам на ушите си...

Десислава Атанасова щяла да става Конституционен съдия . Вожда казал, че щяла много добре да се справи... :Facepalm: 

 

Мъка е да следиш динамиката на парламентарния живот в България, то просто няма дъно...

Edited by deus_pld
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Прегледах руското интернет пространство. Не знаят какво да кажат но такава развръзка си беше очаквана след влаченето му по всякакви зандани с все по кофти условия за живот. Все пак не ми се връзва тезата за убийството му понеже ползи няма никави а негативи колкото ти душа сака.

 

Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, wolf said:

Все пак не ми се връзва тезата за убийството му понеже ползи няма никави а негативи колкото ти душа сака.

И ползите дето уж ги няма, и негативите които се подразбират са все базирани на предположения валидни за нормално общество и нормална държава. А онази кална локва там отдавна няма нищо общо с тия дефиниции.

Link to comment
Share on other sites

И такава мисъл ми минава през главата. Сегашната раша май вече подминава сталиновото време по репресии и контрол над масите....

 

Някъде по анализите срещнах интересно мнение:

" През годините Русия се трансформира, ако използваме езика на политологията, от диктатура на измамата в диктатура на страха, а след началото на войната - в откровена диктатура на терора, каквато тя вече е била през ХХ век."

 

Цитата е от тази статия.

Link to comment
Share on other sites

И директната диктатура, основана на силата, и прикритата диктатура, основана на измамата, са във всички държави в света в момента.

 

Кой как предпочита да го контролират, е въпрос на личен вкус, а не че е успял да остане някак си свободен в зависимост къде живее. Както казва Хъксли:

 

w-null-uvmeso5t1sic1.jpg

 

 

В Русия съм останал с впечатление че има силно недоволство от президента им - независимо какво показват рейтингите на агенците. И в западния свят има същото недоволство към управляващите и президентите, също независимо от рейтингите им.

Edited by instinct
Link to comment
Share on other sites

Прекрасния Нов Свят... Да ама тук и по на запад от тук можеш да се изправиш на площада и да изкрещиш че царят е гол. А опитай това на красная па после ако можеш приказвай!!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Управлявала ли е Русия пряко българската енергетика при изграждането на “Турски поток”?

 

"Турски поток" е изграден изцяло в полза на Русия, а последвалите процедури са "замазване на очите на хората", коментира кибер експертът Петко Петков

 

Първата порция, която видяхме преди няколко дни, са серия от документи, които показват нещо като презентация. Много детайлно, с визуални графики, са показани всъщност очакванията на руската страна и изпълнението, спрямо очакванията им на "Турски поток". Детайлно са изписани физически лица, конкретни цени, срокове, всичко онова, което дълго време беше крито от българската общественост", заяви експертът.

 

"13-а точка гласи, че българското правителство е готово за своя сметка да направи въпросната тръба. Датата е септември, 2016 г., тогава вече е било ясно какво ще се случи и всичко останало е замазване на очите на хората. Директно се споменава Теменужка Петкова и премиера (тогава - бел. ред.) на България Бойко Борисов. Коментират се и приближени до Румен Радев бизнесмени, които българската страна се опитва да идентифицира, за да се колаборира с тях по частта около сръбската граница", каза още Петков.

 

"Бойко Борисов се е обадил на руснаците и ги е помолил да окажат влияние в БСП и да бъде натиснат този човек. Събитията, които следват, е че Корнелия Нинова посещава Русия и след нейното връщане, гласуването минава на 100% с гласовете на БСП. Не ни е ясно още кой е този човек", каза Петков.

 

Схеми, схеми... потоци от пари, влияние и зависимости...

 

01.jpg 02.jpg 03.jpg

 

04.jpg 05.jpg 06.jpg

 

07.jpg 08.jpg 09.jpg

 

10.jpg 11.jpg 12.jpg

 

13.jpg 14.jpg 15.jpg

Edited by plameni
Link to comment
Share on other sites

Интересно какво е мнението на ЕНП за русофилистичните залитания на Тиквата. Шокат ли му канчето? Осъзнават ли, както някой в този форум беше писал, че въпросния паток развърза ръцете на диктатора да нападне пълномащабно? Или и те са същите като самата Тиква, със същите залитания?

Link to comment
Share on other sites

Възражда се стриктната дисциплина в училищата в Англия. И както специалистите забелязват - това дава отлични резултати.

 

Why super-strict classrooms are in vogue in Britain

‘You Can Hear a Pin Drop’: The Rise of Super Strict Schools in England

 

Нещо интересно като информация от първата статия е, че през последните 60 години в публичните училища на острова е била давана все по-голяма свобода на учениците да правят каквото си искат. За разлика от това, в частните училища там е запазена традицията на супер строг ред, което води до придобиването на истински знания и умения. Но за да учат децата ти на такова място в последния половин век, е трябвало солидна сума пари.

Edited by instinct
Link to comment
Share on other sites

Групата "Българските Елфи" пусна всичко за "Турски поток" на специален сайт

 

Quote

В него е всичко,което трябва да знаете за нашите разкрития по темата, като:   
- Документи  
- Имейли  
- Пароли  
- Хронология на събития (с оригиналните файлове, без никаква корекция и със съхранени мета данни. В тази извадка заключените файлове са с парола Bg_!!!)

 

image.png

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...