Jump to content
BulForum.com

Пътепис за България в 'АП' предизвика протести


LPFC

Recommended Posts

Бахти тъпата американска селянка...Плюс това не знаех,че в Търново има палми и в Пловдив 3 радиостанции...

http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=380158

 

А ако на някой не му се чете,то аз ще цитирам един от най-малоумните моменти то нейното"съчинение":

Страната е била завладявана от толкова много различни групи - например траките, римляните, турците и дори комунистите, - че дори хората тук са малко смесени. Някои имат маслинената кожа и тъмните очи от влиянието на Близкия изток, докато други са със бяла кожа и светли очи като много европейци.

(става дума за България)

Link to comment
Share on other sites

България е имала нелека история. Като държава тя фактически никога не е развивала своя собствена идентичност. Не е известна с никой продукт или традиция. За средностатистическия американец България може би е просто някаква държава от Източния блок, която някога е дала подслон на наемен убиец, който можел да убива с отровния връх на един чадър.

 

И едва ли точно американците могат да говорят за дебели жени.. след като те са първи в света по този фактор :)

 

Stupid americans :)

Link to comment
Share on other sites

Pauline Millard

Features, Staff Writer, 1995-2001

Magazine/English, 1999

I am still at the AP and I just finished my masters in journalism at Columbia University.

Personal Information:

50 Bayard St #5P

New York, NY 10013

917-744-4704

PaulineyM@aol.com

Company Information:

Newswoman,

Associated Press

45 Rockefeller Plaza

New York, NY 10020

212-621-7248

Link to comment
Share on other sites

Mi pro4etoh moje bi kam 20 reda ot tazi statiq na gospojica Milyr i 6te kaja samo edno ne6to AMERIKANICE SA TYPI!.Te ne snaqt sobstvenata si ostoriq,a tazi trygnala da kazva 4e ne sme razvivali sobstvena identi4nost.Mi neka da vidi nie koga sme syzdadeni kato dyrjava!Am ne mislq 4e rtqbva da se obry6ta vnimanie na takiva izkazvaniq.

Link to comment
Share on other sites

Някои знае ли e-mail-a на тази да и пратя едно "благодарствено" писмо :devil

 

Абе, верно, не съм аз човекът, който трябва да го каже т'ва, ама ако почнем всички да и пращаме "благодарствени" писма най-много да пусне още едно подобно есе.

Link to comment
Share on other sites

abe tazi amerikanka se misle za mno velika ama e edna prosta ovca,

:sickUSA :sick

Link to comment
Share on other sites

Те незнаят кога се е основала държата им-как да забележат какво е България...просто мозъка им мисли само за - хамбургери и дрога...

 

баси тая ако дойде пак в БГ лично ще и скупя главата!

Link to comment
Share on other sites

Очевидно той не разбираше, че ние сме само група бедни млади хора от Ню Йорк, за които това е само странично занимание, а някои от нас имат повече студентски заеми, отколкото са в състояние да изплатят.

Хора , тя сама си го е казала. Щом я избиват комплекси за малоценност и щом се кефят , когато някой им иска автограф - така да бъде ! То Любчо автографа и на мен ми е искал автограф / предполагам ,че и на вас :) / ... колкото до американците - те само историята си да не знаеха. 2 американки подред ми заявиха ,че населението на САЩ е някъде около 2 милиона - едната даже се оправда ,защото имало атентати /незнаела кога си/ и било намаляло... Какво да кажа - :wir .Вижте - не се ядосвайте... И нали знаете - "Кой е по-големият глупак - глупакът или този , който му се връзва..." :blink:

Link to comment
Share on other sites

После що съм мразел америка една "държава" създадена от пирати и английски затворници с две думи изметта на останалия свят се намира в америка ...това което е направила въпросната госпожица изобщо не ме учудва...те горките са толкова омотани всичките че няма някъде повече..

Link to comment
Share on other sites

Може ли някой изобщо да посочи България на картата? - това беше по-големият въпрос.

От всичко това ме ядоса най-много. Егати тъпите Американци с високо самочуствие мислят се за най-великите а не се вицдат, че имат мозък колкото едно пиле :angry1 :angry1 :angry1

Взимам си думите назад ето това ме ядоса най-много

По целия път до Пловидв (sic!), втория по големина град, валеше. Щяхме да прекараме повечето от времето си в България тук. Пътувахме в облачната, заспала тишина през страната. В какво се бяхме набъркали? Бяхме заобиколени от нищо друго, освен ферми, коне и жени с фигури на бъчви, които жънеха на полето.

Тая ако я видя някъде ще си наруша всякакви принципи и ще я пребия :angry1 не се виждат какви са дебели и грозни ами обиждат и нашите момичета. Да мине по главната да види за какво става въпрос :wub: Ся няма да мога да заспя много време заради тая глупост :(

Link to comment
Share on other sites

Трагично...Но ние сме си виновни, да знаете.

 

К'во по дяволите сме виновни ние, че американците са ТЪПИ :confused

П.С. Не знаех, че "Асошиейтед Прес" е жълт вестник.

Link to comment
Share on other sites

Ние не сме виновни,че американците са тъпи.Ние сме виновни, че ние сме си тъпи.Че сме оставили хората по света с представата за България от преди 20 години.Има и още причини, поради които ние сме си виновни, но нямам намерение да ти ги обяснявам.Ако не можеш да се сетиш сам - много жалко за теб.

Link to comment
Share on other sites

Ходете после да следвате в САЩ,ходете. :angry:

Ето колко умни ще излезете.М***а и мръсна,тя като не е от никоя раса,какво плюе нас?Тъпаци!!!Страна едва със 200 години история ....... :angry:

Link to comment
Share on other sites

Горката сляпа америханка.Толкова е тъпа,че чак е ограничена.В България имали само домати и краставици.Тая е толкова незадоволена и дебела,че неможе да си намери някои да е тъпче,че си избива комплексите с наща страна,ако е била изобщо в България или е сляпа и пияна за да и се привиждат палми.Е как да е доволно това незадоволено момиче,като в Бг ресторанти краставиците ги дава само в салата и то нарязани :cry .Нацията ни била различна положината европеици,половината цигани.Еми какво да кажа за наркоамерика.

 

10% Индианци

30% Негри

40% Латиноамериканци

20% Китайци и Японци(Дръпнати)

 

Защо ли не видях и 1% американци? Защото няма такава нация.А пък каква огромна история имат,история която можеш да научиш за 2 часа.

Ако някой беше турил една патка на тая патка,щеше само хубави неща да разправа.Но той ограниченият и колега от хора,с който били в една стая не е уважил че едвали някой Българин.Ха да не съм си го намерил на пътя.

 

Другия път като дойде в Бг викам да и дадем традиционното американско ястие.Печен бизон в собствен сос с цели краставици(не нарязаните които дават в Бг) :argue

Link to comment
Share on other sites

То Любчо автографа и на мен ми е искал автограф / предполагам ,че и на вас

Кой, кой?!?!? Аз за Стефчо знам.... Да не са роднини? Ха-ха-ха!

 

Та по темата:

Нито е за сефте, нито ще е за последно. Такива неща вече не могат да ме учудят. Крайно време е да го приемете и да спре да ви пука. На американеца пука ли му? Ми не! Е що на мене да ми пука? Такива неща за Америка и аз мога да си пиша, ама не смятам, че е нужно.

Link to comment
Share on other sites

hahahah...bulgarkite bili s forma na bu4vi i Plovidv (sic!) bil po-selski i ot provinicqta...ahhahaahhahaha....e prosteno im e na horata :) te osven usa canada mexico i rusia na kartata drugo neznaqt :) ...da sa jivi i zdravi!

Link to comment
Share on other sites

Кой, кой?!?!? Аз за Стефчо знам.... Да не са роднини? Ха-ха-ха!

Ей , много ти благодаря :D :D :D ! Дълго време се чудех как му беше името и накрая Любчо най-много ми заприлича. Стефчо беше , настина - мерси за поправката :bgrin:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...