Jump to content
BulForum.com

4,5-инчов IPS екран, индустриален ендоскоп 1080P HD водоустойчива змийска камера с 6 LED светлини


Recommended Posts

Цена 150лв

Камера за инспекция, SKYBASIC 4,5-инчов IPS екран, индустриален ендоскоп 1080P HD водоустойчива змийска камера с 6 LED светлини, подвижен полутвърд кабел, до 32GB microSD карта, четири аксесоараPlug-and-play бороскопска камера за инспекция, практичен ръчен инструмент за инспекция на дренажни тръбопроводи

Предлага се с 4,5" IPS цветен екран с пълен изглед, 2 милиона пиксела и HD резолюция, които ви осигуряват страхотно визуално изживяване. Широко използван ремонт на домашни уреди, поддръжка на автомобили/превозни средства, проверка на тръбопроводи и инспекция на дренажна система и др.

Кой ще има нужда от нашия ендоскоп?

Тръбопроводчици, водопроводчици, механици, електротехници, инженери, строителни инспектори, HVAC техници и др.Характеристики и подробности

【Обещаваме 100% 1080P HD картина】Всеки пиксел, ясен и верен. 1080P ендоскопска камера с 4,5-инчов цветен IPS екран ви дава по-голямо и по-ясно визуално изживяване. Изображението достига разделителна способност 1920 x 1080, поддържа JPG изображение и AVI видеозапис. Можете лесно да правите HD снимки или видеоклипове и всичко, съхранено на SD карта или като използвате USB кабела за данни, за да прехвърлите към компютъра.

【Всичко е удобно】 Няма нужда да използвате вашия смартфон, за да свържете WIFI и няма нужда да изтегляте каквото и да е приложение. Кажете сбогом на всички досадни стъпки, камерата за инспекция SKYBASIC може да започне да работи веднага след включване. Подвижен кабел и скрита скоба, за да ви осигурят повече удобство.

【Висококачествена змийска камера】IP67 водоустойчива, 6 регулируеми LED светлини за осигуряване на ясно изображение дори при тъмни условия. Изображението поддържа завъртане на 360 °. Най-добро фокусно разстояние (3cm-10cm), което прави картината по-ясна. 5M Semi-Rigid кабел е едновременно твърд и гъвкав. Акумулаторна батерия, с пълно зареждане може да работи до 2 часа.

【Широко приложение】Индустриалният ендоскоп SKYBASIC е отличен за проверка в тръби или зони, които не се виждат с просто око. Той се използва широко в области като поддръжка на автомобили, механична инспекция, ремонт на тръби, инспекция на домакински уреди, поддръжка на къщи, инспекция на стенни конструкции и инспекция на канализация/отводнителни канали и др.

IMG_3015.PNG

IMG_3010.PNG

Link to post
Share on other sites
  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...