Jump to content
BulForum.com

Продавам Видео карта GIGABYTE RTX 2060 SUPER GAMING 3X OC 8GB


Recommended Posts

Здравейте ,

 
Продавам въпросната видео карта GIGABYTE RTX 2060 SUPER GAMING 3X OC 8GB  - Видео картата  в перфекно състояние неразличнима от нова! Картата е ползвана в гейминг конфигурация и се сменя заради преминаване на монитор 2к и нужда от по сериозна карта за тази резолюция. Не е ползвана за майнинг и нямам представа какво може! 

 

 

Не се занимавам с куриери а само с лично предаване! Мога да доставя картата за моя сметка на място за региони: Пловдив, Стара Загора , Хасково , Асеновград , Пазарджик след предварителна уговорка и доставка от моя страна.

Не се интересувам от бартери и моля да не ми се предлагат такива за каквото и да било! НА СЪОБЩЕНИЯ С ПРЕДЛОЖЕНИЯ ПОД ОБЯВЕНАТА ЦЕНА НЕ ОТГОВАРЯМ!

 
Цена: 1500лв  Не подлежи на коментар!!! Заинтересованите да ме търсят по телефона , тук на съобщения отговарям много рядко! - Супер промоция само за форума 1300лв за картата  09.01.22
 
Аз съм от Кърджали 
За връзка с мен тел. 0895479727

Edited by kiselina777
Link to comment
Share on other sites

С нулева активност ще посрещна смешното ти мнение кОЛЕГА! Ако малко си размърдаш сивото вещество ще се досетиш , че определена група от хора търсят картата не за геиминг а за майнинг - поради факта че повечето бройки правят 43-44 мх/с при около 100-110вата от стената .... а колко прави 3060 ?  Тъпизми не ми се четът и те съветвам да избягваш темите ми!! 

 

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...