Jump to content
BulForum.com

Светкавици


RIP

Recommended Posts

Преди месец и нещо имаше една буря и реших да пробвам какво ще успее да снима камерата ми.Заснех около 10 мин видео и от него извадих най-яките моменти,като някой направо ме изумиха.

Пускам последоваетлност на 2 момента,които ми се сториха най-интересни.

 

1.Преди светкавицата...

3.jpg

 

2.Самата свткавица...

4.jpg

 

3.След светкавицата...

5.jpg

 

Ето и вторият момент,улучен при случаен зуум от моя страна:

 

1.Преди...

1.jpg

 

2.След...

2.jpg

 

Качеството е лошо,но пък камерата не прави добри снимки,пък и беше тъмно.Сложих 6хSlow Motion и пак трябваше да преглеждам 10 минутното филмче през стотни.

 

Всички снимки тук

Link to comment
Share on other sites

Ei tva e baq qko i na men mi se priiska da snimam.Ama kato nqmam kamera :cry

Ina4e pic-ovete sa mnogo ludi.

 

Няма начин да се снима с цифрово фото.Трябва видео и после да се отсява.Точно за това ми е чудно как е симана онази "аматьорска" снимка.

Link to comment
Share on other sites

Ами записваш си с камерата и след това с някаква програма за обработка на видео започваш да преглеждаш цялото филмче.При мен в комплект с камерата ми пристигна Ulead VideoStudio 7 SE DVD.Хубавото при нея е,че можеш да преглеждаш видеото през стотни (24 стотни = 1 сек.) и така доста прецизно можеш да разделиш цялото филмче.След като си намеря избраният кадър просто натискам бутона Capture Image и това е всичко.Например тези 3 кадъра на светкавицата горе са заснети за по-малко от секунда (дори със включен 6x Slow Motion при самото снимане).Така че е малко невъзможно човек да има такава реакция,да не говорим за фотоапарата.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...