Jump to content
BulForum.com
Sign in to follow this  
daniobg

Измислих политическа сатирична бордова игра !

Recommended Posts

Здравейте на всички ! Във връзка с един мой проект, който измислих уж на шега, искам да ви споделя идеята си като ви покажа видео на това как изглежда играта и бих се радвал ако ми дадете мнение какво мислите ! Играта е за 2 до 6 човека, като всеки играе с различна партия и целта е да се превземе цялата карта от една партия - изпробвал съм я и смея да твърдя,че е на 95% завършен и работещ продукт ! Незнам изобщо дали това чудо някога ще види бял свят освен да се размята в моята стая и да го играя с приятели, но все пак бих искал да попитам ако някой от вас има представа, колко би струвало подобно нещо да се реализира на пазара, какви пари би струвало да се разпечата от професионална фирма - съдържанието от видеото е 6 партийни карти, карта на играта, 50 карти държавен вестник и 90 "левчета" + зарче и 4 страници правила. Като изключим карикатурите, които съм използвал от интернет, всичко друго е мое дело и всичко съм проектирал, изрязвал и лепил сам и това ми е единственото копие за момента... Тук говоря само за идея все още, но ако модераторите сметнат, че това е вид реклама на този етап, то нека ми изтрият темата. Благодаря ви предварително !

 

Превземи държавата ! /настолна игра/


ЕДИТ: Никой ли няма интерес? :/ дайте по смело де :Д приемам всякакви критики !

ЕДИТ №2: Нека всеки, който желае да разбере повече за проекта да посети фейсбук групата, която създадох - Превземи държавата фейсбук група

Моля модераторите да затворят темата !
 

Edited by daniobg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ами малко е нишова тая игра като цяло.

Колко хора заинтересувани от политика смяташ, че искат да играят настолни игри? :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

На мен пък идеята ми се вижда интересна. Все пак е добре да дадеш малко повече подробности относно играта, защото повечето такива игри са еднотипни и омръзват след 1 игра. (като бях дете съм играл от сутрин до здрач на една определена бордова игра със всичките ми роднини. И това продължи до като не им писна на всичките. Накрая прибрах играта и след 10-15г.  като я изкарах пак, точно след 1 игра и ми писна и на мен. Така, че си е малко относително).   

 

Другото което е добре да се провери е дали някоя личност или партия няма да се припознае и обиди лично. Тогава може да се пуснат 2-3 дела който ще се точат 5-6г. минимум. И ще ти се отще да я пускаш на пазара. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×