Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Здравейте! Търся готварска печка с 4 електрически котлона (единият от тях да е бързозагряващ) и фурна с възможно най-много функции. Ето тази печка се доближава до идеалната, която търся, с изключение на това, че няма AutoClean функцията, която е много важна за мен: https://www.pazaruvaj.com/furni-gotvarski-pechki-c3169/hansa/fce … LG0waAowHEALw_wcB . Много се ядосваме вкъщи, как може да има толкова много хубави функции, а точно тази да липсва и да разваля хубавото впечатление! 
Марката няма значение, стига да не е евтино менте. В допълнение към изброените функции(11 на брой+ въртящ  шиш) и характеристики в описанието от пазарувай.ком,  бих добавил да е с разширяема зона, но не е задължително! 
Много моля, който има идея къде мога да намеря такава печка (не само от онлайн магазин, но и обикновен за бяла техника), нека сподели тук линк към магазина/сайта или някакви контакти за връзка! Благодаря в аванс за добрината!  ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разгледай фурните на Gorenje - https://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/uredi-za-vgrazhdane/produkti/svobodnostoyashti-pechki . Цените са препоръчителни, в големите вериги са такива, но на Брезовско или в някой по-малък магазин може да предложат по-ниска цена.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...