Jump to content
BulForum.com

Recommended Posts

Здравейте! Търся готварска печка с 4 електрически котлона (единият от тях да е бързозагряващ) и фурна с възможно най-много функции. Ето тази печка се доближава до идеалната, която търся, с изключение на това, че няма AutoClean функцията, която е много важна за мен: https://www.pazaruvaj.com/furni-gotvarski-pechki-c3169/hansa/fce … LG0waAowHEALw_wcB . Много се ядосваме вкъщи, как може да има толкова много хубави функции, а точно тази да липсва и да разваля хубавото впечатление! 
Марката няма значение, стига да не е евтино менте. В допълнение към изброените функции(11 на брой+ въртящ  шиш) и характеристики в описанието от пазарувай.ком,  бих добавил да е с разширяема зона, но не е задължително! 
Много моля, който има идея къде мога да намеря такава печка (не само от онлайн магазин, но и обикновен за бяла техника), нека сподели тук линк към магазина/сайта или някакви контакти за връзка! Благодаря в аванс за добрината!  ;) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Разгледай фурните на Gorenje - https://www.gorenje.bg/produkti/golemi-domakinski-uredi/uredi-za-vgrazhdane/produkti/svobodnostoyashti-pechki . Цените са препоръчителни, в големите вериги са такива, но на Брезовско или в някой по-малък магазин може да предложат по-ниска цена.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×