Jump to content
BulForum.com

Мнения за tvbox.bg


Recommended Posts

Понеже тук се обсъждат и телевизионни въпроси, не само за интернет доставчици, реших тук да питам.

 

Някой има ли впечатления от тия tvbox.bg? Продават тв боксове, настроени за гледане на бг и чужди канали.

Има почти всички бг канали, вкл. диеми, кинонови и др, без месечни такси и т.н., следователно това не може да не е пиратско изпълнение.

Но пък официално сайт, с .бг домейн...

Един полупознат питах (от който разбрах за тоя сайт), Януари си купил устройство от тях, и ТВ е прекъсвала няколко пъти, но се оправяла.

 

Дали е поредната (почти) измама като както имаше един дето продаваше тук акаунти за телевизия, та стана политически въпрос във форума, та накрая беше изгонен..

Домейна е регистриран преди няма и година.

Link to comment
Share on other sites

Интересно е какво значи полупознат... :grin:  :grin:  :grin:

По темата - това са линкове, тоест някой седи и постоянно следи някъде за линк с даден канал и ъпдейтват листата си, за което му се плаща от печалбата от продадените боксове. Качеството е посредствено, безплатен обяд няма.

Link to comment
Share on other sites

Истината е на много места, но по всичко личи, че безплатно и качествено няма, няма и да има, а за безплатно и сигурно - forget it!

Link to comment
Share on other sites

На мен ми прилича на кука за шаранчета. Има достатъчно иптв алтернативи, но безплатен обяд няма.

 

Пп Лъки може да каже :)

Link to comment
Share on other sites

Ясно. То по OLX е (беше, последно като съм гледал) пълно с подобни тв боксове, които се продаваха пренастроени с (полу)пиратски телевизии/акаунти, но в случая цял "официален" сайт с .бг домейн са направили, и това определено ще излови доста хора, които ще купят.

То е ясно че безплатно и надеждно няма, но за голям % хора и това е достатъчно. И за мен би било, но няма да рискувам. Тъкмо се навих да пробвам (с Kodi) tivi.bg, и видях, че поръчките се обработват ръчно само в работни дни, а до понеделник вероятно ще забравя, защото исках просто за проба да видя 1-2 месеца.

Link to comment
Share on other sites

IPTV с KODI е като... Де да знам... То като цяло телевизия на компютър... По-добре намери акаунт на Булсатком от приятел и си гледай без пари. Качество и в двата варианта няма да имаш, та поне няма да плащаш.

Link to comment
Share on other sites

Текущо сме с някаква аналогова, аз лично я намирам за съвсем Ок. Просто попаднах на това tvbox и се сетих и за тиви, че няколко пъти се канех просто да пробвам да видя за какво иде реч. Не вярвам да е по-лошо качеството от аналоговата :) . За спорта, не за нещо друго. Рядко се гледа телевизия, не смятам дългосрочно да давам подобни пари за телевизия, опазил ме Бог :) . То даже ефирната е достатъчна, даже по тия диеми и кинонови и останалите дават филми, които са гледани до втръсване.

 

Btw, телевизия на компютър да, но монитора в случая е 42" телевизор, на който се гледат чат пат филми, теглени от торенти, та така.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Аз имам две устройства от tvbox.bg, които ползвам повече от година и съм много доволен. За сега това, което са написали е така, но знае ли човек утре, какво ще се случи. Така или иначе устройствата съм си ги избил. :D Съветвам ви да си вземете с настройки, понеже първото го взех без и не се оправих, та им го пращах да го настройват.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...