Jump to content
BulForum.com

0700 - истинските номера зад кода


plameni

Recommended Posts

Е, явно с 0900 си дойдох на думата - съвсем в очевидната крайност - създадени за чисто печалбарство :) . 0700 са по "средата" като по-меко печалбарство, и отново - според мен не основната цел е да се филтрират нахалници и досадници, а това е само страничен (добре дошъл) ефект. Като направиш нещо платено, ще изгубиш част от клиенти/абонати, но другите, които плащат, вероятно ще си на обща печалба.

А и не съм твърдял, че всичко що е 0700 може да се избегне. Ако са го направили примерно само така да се свържеш, нямаш избор. За редки и не спешни нужди пак ще ходя на крака, най-често когато имам път.

Приложението (по-скоро алтернативата - сайта им) е полезен. Това е "дупка", която може и да запушат собствениците на 0700 някой ден обаче.

Link to comment
Share on other sites

Ако знаеш, че има такъв - нищо, но на сайта им за България е обявен само 0900

Кьорав карти не играе,след 30сек търсене намирам три техни нормални номера...

За тях е разбираемо,лоу кост модела им е такъв,печелят от допълнителни такси.Изобщо 0900 си е откровенно печалбарски номер още от зората на създаването си.

Link to comment
Share on other sites

Bob са дали 0800 номер за потребители от други мрежи. Интересно. Боб - които са (бяха, вече почти не) бюджетно ориентирана мобилна услуга.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...