Jump to content
BulForum.com

Чисто нов HDMI-HDMI кабел - много здрав и много дълъг :)


Recommended Posts

Неразпечатан, 10 метра - имам същия (5 метра), който ползвам постоянно на различни източници и наистина е много стабилен като изработка.

 

Специална цена само за форума - 10 лева, просто няма да го ползвам, иначе цените им започват от 18-20 и нагоре. ;)


Запазен за divanov.

10m hdmi.jpg

Link to comment
Share on other sites

Кабелът вече е в divanov.

 

@pamporov, ще ти отделя един като пристигнат и като минавам за нещо към Кючука, ще мина да ти го оставя.

Link to comment
Share on other sites

Темата отива в архива - ако още някой иска такъв кабел, да ми пусне ЛС, понеже сигурно ще остане още един излишен тъй като 'раптора' не се обади.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Пак отварям темата, понеже кабелите дойдоха - отделил съм по един за pamporov и raptora, но пак ми остават излишни, тъй като бях поръчал и за един колега, който няма да е в града до септември или октомври, след това пък аз имам заминаване и т.н., така че неговите са свободни. Кабелите и цената са същите като в първия пост - 10м-10лв. :)

Link to comment
Share on other sites

Хубаво е, че не бързаш, понеже не знам кога ще имам път към тебе. ;)

 

П.П. Остана само един кабел, понеже вчера wwall взе един и днес ми се обади, че иска още един.

Link to comment
Share on other sites

Темата е приключена - останаха 3 кабела и ги пазя за Раптор (който ще си го вземе незнайно кога), за charmock (който в момента е на морето) и за pamporov (който много се разкарва насам-натам и не мога да го намеря). :P

 

П.П. След няколко дена така или иначе ще поръчвам още 2 за моя колега, за който писах по-горе че не е в града, така че ако на още някой му трябва кабел, да ми пусне едно ЛС преди да съм ги поръчал, за да добавя и неговия.

Link to comment
Share on other sites

Ще ме умориш - занеш каква отвеяна кратуна съм, не ми ли се обадиш няма да се сетя...  :laughing1: 
Само да знаеш, след 3 дни отивам в Девин, после на море отново и като нищо може да отперим след 10.09 както си блея като агънце... 

Link to comment
Share on other sites

Ами щом и ти ще се шматкаш насам-натам...освен да дам твоя на diggarss, който преди малко си поръча един на ЛС, а за тебе да поръчвам допълнително - таман ще пристигне докато се върнеш...

Link to comment
Share on other sites

Хубаво щом нямаш - твоят вече отиде по предназначение, а другият на charmock ще го дам на kodi, който също си поиска един на ЛС...не за друго, ами тази година няма да ходя на море, а вие двамата ще ходите, та ви налагам рестрикция в чакане щото злобея (най-неблагородно). :bgrin:

 

Затварям темата, за да не се пише повече в нея - за тебе, за Асен и за моя колега ще поръчам допълнително ; ако и някой друг иска - да ми пусне ЛС преди да съм ги поръчал. :closed:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...