Jump to content
BulForum.com

Световно първенство 2018


RaptoR

Recommended Posts

  • Replies 307
  • Created
  • Last Reply

Май се бъркаш, последния финал, Германия попиля Бразилия със 7 на 1 ;)

Това беше на полуфинала. Говорех за резултата на самия финал.

 

Свинщина, абсолютно свинско да ви шибам у цИГаните

Нещо си се превъзбудил ми се струва. :lol:

Link to comment
Share on other sites

Не виждам какво ѝ е “спорното” на тая дузпа, която всички обсъждат, като и слепец ще види, че избива с ръка и само с ръка.

Link to comment
Share on other sites

Май се бъркаш, последния финал, Германия попиля Бразилия със 7 на 1 ;)

 

Това беше полуфинал.

На финала Германия победи Аржентина с 1:0

Link to comment
Share on other sites

Понеже не гледах мача, време е за преглед и анализ на случилото се. И заключенията ми са, че съдията все още не е хетеросексуален, независимо, че гледа и ВАР... :D

 

https://forum.gong.bg/worldcup/viewtopic.php?f=126&t=206510&start=240#p7707012
2 гола подарени от съдията решиха всичко днес! :evil: :evil: :evil: :evil:
при първия гол Гризман на 30 см от крака на хърватина просто си падна ...тук трябваше жълт картон за Гризман! при центрирането Погба отзад в засада според мен влияе на играта .....втория гол по-конкретно самата дузпа тотална смешка ....това, че Канте не може да си уцели главата и самия Перишич се стресна и не очакваше Канте да не играе с топката ......ама то хубаво игра с топката ......топката отиваше към двама хървати! играта с ръка не беше умишлена! според мен Перишич дори се опита да си дръпне ръката ама нямаше как понеже не очакваше Канте да не може да уцели топката :lol: абе, абсолютно жалка работа! Гризман се превръща в един от омразните ми играчи ....за мен е много важно да има справедливост и феър плей ...като знае, че не е фаулиран да беше ритнал топката в тъч ...има футболисти дето от дузпа нарочно са изкарвали ама както и да е ....целта оправдава средствата нали така беше :!: французите са добри ама не заслужаваха днес да спечелят и особено по тоя грозен и несправедлив начин ....аз лично не можах да си намеря място от яд ....и добре, че не съм част от отбора на хърватите, щото или нямаше да си взема медала или да го взема и да го хвърля ...или да го взема и дам на съдията да му се радва :lol: но не смятам да си причинявам май повече това.... ще си зяпам Черно море главно, това за мен не е футбол....


http://www.businessinsider.com/antoine-griezmann-flop-france-world-cup-final-2018-7
Griezmann took a pass near the box and sensing some pressure from his left and behind, he went to the ground and a foul was called. However, the replay showed that there was no contact between the defender and Griezmann until he was already on the ground.

In this sequence, it is obvious that Griezmann kicks out both legs well before the contact.

"It looked like he actually lost his footing," Fox announcer Stuart Holden said. "I'm not even sure he touches him. The contact actually comes when Griezmann is already on the ground ... That's a dive."
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...