Jump to content
BulForum.com

Надуваем басейн?


sts

Recommended Posts

Здравейте приятели! Всяко лято се каня да си купя един надуваем басейн, да го сложа на двора да се пличкаме с децата като почнат големите жеги, но уви все отлагам :D :D Е, тази година вече се реших, обаче не знам какъв точно ми трябва. Можете ли да ми препоръчате откъде мога да си закупя или да се консултирам поне? Бюджета ми е от 200 до 400лв.

Link to comment
Share on other sites

Изчакай басейните в промоция. Падат и под 100 лева, но си вземи с циркулационна помпа и задължително покривало. Отсега да предупредя - каквото и да правиш басейнът чурясва, лесно се пука и т.н. Аз съм изхвърлил поне три дотук. Така че ако ще е за 3-4 пъти да се полигавят децата - хич не се занимавай. Също така внимавай къде го слагаш, че един идиот "мъдро" решил да тури 2 кубика вода на терасата си и тя се отлепила. Някак доста спокойно ми го каза в магазина докато си търсеше по-малък басейн....  

Link to comment
Share on other sites

Ами то не е кой знае колко сложно, бюдджета ти е доста добре, ние нашия го купувахме от https://www.home-max.bg

Може да разгледш на сайта първо и като отидеш в магазина да разпиташ работниците ама аз направо онлайн поръчах

А кренвирши... От къде?

Link to comment
Share on other sites

А кренвирши... От къде?

 

Откъдето и да земе, нема да сбърка. За запушване на дупки в басейни са незаменими. В досег с вода, се раздуват за минута, ако водата е затоплена - става за секунди! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...