Jump to content
BulForum.com

Добър газаджия за ремонт .


MaiconDogg

Recommended Posts

Предложете някой добър газаджия да ми оправи проблемите в инжекциона - Фобос . Сложих го преди 3-4 години при Слави Шишков но от тогава гд само проблеми и той уж ми го "оправяше"ама проблемите не спираха . Скоро ходих до морето и колата дори при пълна бутилка газ ми изписваше че няма газ и така си ходих на бензин, а този проблем чат пат ми го правеше и преди това . Та след като стана вече нетърпимо му занесох колата и уж каза , че е от някав клапан който той изчистил и вече нямало да прави проблеми . Но откакто ми е оправи колата губи тотално мощност на газ при всяка смяна на скоростите и придърпва поянкога леко и започва да тресе , а и естествено макар и по рядко понякога отново ми изписва , че няма газ макар и бутилката да е пълна . И така честно казано ми омръзна вече да бия път до коматево за да се връщам вместо с един проблем с друг и естествено с по празен джоб . Кажете някой който би могъл да ми оправи проблема , че скоро пак ми се налага да ходя на път а искам да е оправя преди това .

Link to comment
Share on other sites

Да познаят, че е с изпарител MERCURY RAM? Или е друг? Ако изпарителят е този, на входа на газта на изпарителя има един жигльор, който се опушва от "хубавата" газ и започва да застава както си иска, в един момент заклинва и спира почти притока на газ. В този момент налягането към рейката пада и колата решава, че няма газ, след което логично обръща на бензин. Ако изпарителят е този, проблемът се решава с монтирането на клапан преди изпарителя, а този на самия изпарител се маха, тоест отвива се стеблото, махат се буталцето и жигльора. Като цяло си с някакъв барлив изпарител, който ти прави парчета, а може и вече рейката да е за смяна, предвид, че е на 3 години. Газаджия да ти препоръчам... Трудно...

Link to comment
Share on other sites

Незнам за испарителя какъв е честно казано , но ще проверя като слезна до колата . Но не съм чак до такава степен на ти с газта и за това гледам много да не пипам . Но като гледам и доаегашния ми майстор не е много на ти и за това искам някой по кадърен майстор да е види и да е оправи веднъж , че да започна да е карам на газ тая кола без да се притеснявам , че ще обърне на бензин .

Link to comment
Share on other sites

Каква е колата? Смени изпарител и рейка и ще я решиш.

Сега се сещам - пиши на jijane, ако може да я погледне. Определено знае какво и как да направи. Части ще се намерят  :)

Link to comment
Share on other sites

С газовата трябва около 9 да гори таван тоя мотор. На жена ми астрата е 1.4, 90 коня и на газ гори 9 с климатик нейно каране и мое 9.5, което е втората по икономичност кола, която съм имал, след едно Мици 1.3, 86 коня, което гореше 8.5 газ с климатик, чисто градско! Докато правех ремонта, бях взел една Астра G, която беше 1.6 101 коня и на газ гореше 10-10.5 това на комби, което пак е добре. В интерес на истината, беше много добре откъм обем тоя Аструн... Чак веднъж се чудех, що го продадох. И не на последно място - Опел е най-дуракоустойчивата кола, която съм карал. То и Мицито спада към това, но Опелът, като да беше една идея по...

Link to comment
Share on other sites

Миналото лято карах гд само на газ , бензин не съм зареждал освен в началото на лятото . Зареждах няколко пъти умишлено по точно 30 литра газ и карах 430-440 км .

Link to comment
Share on other sites

Хаха, пак героят Шишков! Тоя дали е монтирал в кариерата си на някой газ и да работи ?!? 

Виж приятел, радвай се, че само това са ти проблемите от гения на Шишков! 

Аз двигател смених след неговия "инженерен" монтаж. 

Понеже и аз много страдах и обиколих къде що има фобосджии, вкл и в София, с ръка на сърцето мога да препоръчам КМарк. Бях с противоречиво мнение преди време, но наскоро ми се наложи ... отново ... да си губя времето с газовото на другаря Шишков ... и да ти кажа - толкова време и пъти се занимаваха с въпросната до оправяне, че чак ми стана неудобно накрая. 

Отиди в КМарк - няма да съжаляваш, сериозно! Нищо общо нямам с тях, ако искат във форума и за реклама да го приемат, да ме изтриват, закриват, затриват, обаче съм толкова страдал след шишкавия, че ми е все тая! На един да помогна да не види моя ужас - все ще е от полза! 

Успех!!! 

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...