Jump to content
BulForum.com

Star Wars Battlefront


Godfather

Recommended Posts

Преди малко я инсталирах. С две думи - уникално изпълнение (на разработчиците от Dice). Графики, звук и изобщо атмосферата са умопомрачаващи! Дори по време на самата инсталация, която на PS4 отнема над пет минути играта предлага една кратка мисия, в която трепеш бунтовници на планетата Хот в ролята на Дарт Вейдър. Идиотите от ЕА обаче, които никога не съм харесвал (макар и да съм ходил в развойния им център в нащо село), направо са окипазили играта с фикс идеята им да извадят максимум пачки от онлайн мултиплеъра и нарочно с тази цел са изхвърлили сингъл плеър кампанията от пейзажа. Още повече са за мразене, защото съм сигурен, че пичовете от Dice са се въпротивлявали на тази идея, но в края на краищата са се подчинили на идиотските бизнес изисквания на поръчителя. Както и да е, дори само отделните сингъл плеър мисии си заслужават без съмнение. Даже обучаващите мисии в началото са толкова уникално добре пипнати от Dice, че всеки заклет фен на Star Wars неминуемо ще изпадне в тих оргазъм! :) :bowdown:

Link to comment
Share on other sites

За РС не знам, може и да са й наистина зверски изискванията. Снощи пуснах една-две учебни мисии колкото да видя как са направени нещата, но първо искам да приключа с Fallout 4, че така иначе зомбацията е гарантирана. :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Никой не пише тук, да разбирам ли че няма много хора които са е закупили ?

Мен ме интересува да ли си заслужава, не съм фен на купуването на игри, но съм фен на star wars света и видягх че мръсниците са е направили главно мулти плеяр което значи че и да се появи пиратска версия няма да има голям смисъл от нея.

Изискванията не ме притесняват много защото съм с gtx 970 G1 и като гледам за моята карта визуално изглежда много добре, притеснява ме да не омръзне бързо за това питам как е гейм плея, надявам се хората които е играят да споделят повече информация как им се вижда играта.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...