Jump to content
BulForum.com

Freeletics тренировки


Stenli

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

На мен нещо аппа не иска да ми ги свали на телефона :( Иначе съм надъхан, стига мвкой д ме ориентир към кои трен. Да се насоча за качване а не за сваляне ;)

Link to comment
Share on other sites

Качването и свалянето идва от храненето, а не от тренировките :) Относно тренировките направи си първите 5 седмица като в дните, в които можеш да избираш, прави тренировката за сила, а не кардио.

Link to comment
Share on other sites

Това ми изглежда интересно и в същото време доста подобно на Табата. И там е нещо подобно, но  правиш 8 серии, за 4 мин. Една серия е 20 сек. трениране и 10 сек. почивка. Тая техника е също доста интензивна, но от това което чета по-нагоре не е толкова сложна, колкото тази тук. Също в нея се включват основни и лесни упражнения като клекове, бърпита, преси, всякакви видове подскоци, общо взето каквото си измислиш Но пък може би като цяло е по-малко интензивна от този Freeletics, така че, който мисли, че това тук му идва прекалено трудно и изтощаващо и не е достатъчно подготвен, може да се пробва да се вработи първо с това за известно време. 

 

На мен това ми изглежда като програма за изчистване и сваляне, така че не ми се струва некоректно обяснението "нямам време за фитнес и за зали, затова го замествам с това" . Защото ако наистина целта ти е да свалиш килограми и предимно да се изчистиш, дори и да имаш време за фитнеса, може би не е това мястото, което ще ти е докрай полезно.  Не критикувам или осъждам, просто си изказвам мнението.

 

Психаре, ако правилно съм разбрал, досега 45 дена тренираш без почивка, така ли ? Въпреки че не знам какво точно тренираш и какво ти е натоварването, но на мен ми се струва, че е грешно да нямаш хич почивка, щото така се претоварваш и става безсмислено. 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • 1 month later...

Къде ме сложи при тея нацепени батки :lol:

Вървят ли тренировките? Доволен ли си от ефекта :)

 

От месец и нещо и аз не ходя на фитнес, заради проблеми със стомаха и 10 кг отслабване за 4 седмици  :nugget: Миналата седмица започнах тренировки вкъщи главно лицеви опори и имам два сглобяеми дъмбела които стават по 18 кг..Тия бърпита пробвах да ги правя веднъж ама неща грам не ме кефят...

Link to comment
Share on other sites

10 кг за 4 седмици?! Готян, ти си мега нацепен... само мускул ли си свалял?! Какво ти се е случило?!?

Хах супер нацепен съм чувствам се като сопол - бях 1 път на фитнес не мога да дигна и 60 % от това което вдигах... Реших да направя подготовка вкъщи 2-3 седмици и тогава да тръгвам пак. Ами остър гастрит - загуба да апетит, киселини, гадене, тия дни ще ходя на лекар да ми правят фиброгастроскопия сигурно  :nugget:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...
  • 4 months later...

Искам да започна, но десет дни се лутам из нета и така и не намерих точно и ясно как протича един цикъл от 15 седмици. Моля ако някой е по-наясно да пише: С коя от всичките богини или богове трябва да се започне, после с какво да се смени, въобще каква е поредността на всички тези различни тренировки. Някъде казват, че трябвало да се почне с MAX тренировки първите 4 седмици, другаде го отричат. Започвам да се ядосвам на тази дезинформация :) Моля ви за помощ за един тренировъчен режим от 15 седмици, кое след кое е точно :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...