Jump to content
BulForum.com

Водоструйка


Grimjaur

Recommended Posts

Не ми трябва нищо професионално, а за килимите на село, че баба няма вече сили сама да се оправя и чат-пат колата да замия. Гледах едни на Керхер за около 200лв, та засега те са ми фаворити, още повече, че офроудаджиите ги хвалят. Някой да препоръча нещо? Без Бош.

Link to comment
Share on other sites

И аз отдавна се каня да купувам, но все се колебая. Има и БлекендДекер нелоши, не виждам защо не Бош, но някак си като ги гледам тия под 300 лева никакво доверие не ми вдъхват откъм издържливост. Въпреки това вече няколко души ми казват, че са много доволни от малките машини. По време на промоция може да с уцели и още по-добра цена. 

Link to comment
Share on other sites

Аз преди 2 години в пристъп на нерви след като за пореден път след мивка колата ми беше на "слънца" и с някъв измамен ентусиазъм че вече само аз ще си мия колата си взех един Кархер от метро за около 300лв, не е лоша струйката , за миене на коли е слабичка и колата става на петна ако не ползваш гъба но за миене на двор/килими и такива работи върши перфектна работа , с 3 накрайника беше единият е някъв който прави фуния и засилва струята. Доста здрава излезе. 

 

http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/productdetailFromOutside.do?productguid=815786&scenario=&productarea=P11130301&detailScenario=VODOSTR.KARCHER-K-3.500-GARDEN

 

ето това е модела но аз явно съм хванал няква промоция.

 

 

 

каквото и да вземеш гледай да не е от тия малките които пускат на промоция по 100-150лв , отвратителни боклуци са. 

Link to comment
Share on other sites

Аз имах Кирхер за 80лв вършеше работа дадох я назаем и ми я върнаха с пукната глава . Като вземаш гледай да е метална главата изкарват повечко . Ако е за рядко ползване и такава ще върши работа , но трябва да я пазиш че ако настъпеш маркуча влизо до самата водоструйка и се пука главата .

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...