Jump to content
BulForum.com

Търси различни хора с будна гражданска позиция желаещи да помогат на х


joki

Recommended Posts

Търси хора на всякаква възраст /различни градове/ които да се присъединят към кауза в помощ на хора нуждаещи се от подкрепа за справяне с проблеми или дела с обществена значимост:
От реализиране на кампания за болни деца,безплатни правни, юридически съвети и психологически консултации за преодоляване на нарушени граждански права до подаване на и попълване на жалби от името на потърпевши граждани...
 
Основната ни дейност ще бъде насочена към хора с нарушени права или потърпевши при различни проблеми - дейността се изразява в подкрепа и запознаваме, като информираме реда по който се подават жалби до съответните държавни институции касаещи естеството на проблема или чрез други алтернативни методи за разрешаване на възникналия проблем.
 
Основната идея е всеки да носи идеи и заряд за това как можем да обедним идеите си за да се получи концепция за водене на успешна кампания.
 
Ако сте организация, младши юристи, фондация и желаете да подкрепите усилието ни за разрешаването на проблеми с обществена значимост чрез  консултациите които могат да бъдат давани безплатно да се извършват един път седмично он-лайн.. Потърсете ни за да разберете нашите идеи които могат да бъда ефективни само с ваша подкрепа .
очакваме ви не бъдете безразлични !
 
 Всеки който се чувства буден гражданин и желае да участва с подкрепа или друг вид кауза да пише на адрес:
За повече информация постете www.spravedlivostbg.com
или ни пишете на имейл: contacts@spravedlivostbg.com

 

Ако някой желае може да продължи темата, като обяви своята кауза. От какво се нуждае за да направи нещо за обществото в града в който живее.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...