Jump to content
BulForum.com

проблем с рутер - Т-mobile


JOMPY

Recommended Posts

Здравейте, сигурен съм че има хора които разбират много повече от тези ................ с които говорих повече от 10 пъти днес по телефона от blizoo.

 

Инсталирам рутера, даваим им МАК адреса и ми казват че не могат да го разпознаят от там. Опитвам се да го направя ръчно от 192.168.24.1 но не се получава, защото трябвало да имам постоянно ИП , а не динамично, което да се сменя през 4 часа, така ми казват по телефона, накрая дори започнаха да ме лъжат че ще ми се обадат до 1-2 часа, и цяла вечер ме оставиха без интернет.

 

Моля който разбира от настройки на рутери и е с кола от ПЛОВДИВ и има време, да дойде до вкъщи, ще заплатя нужната сума. Сигурен съм че работата е за 5 мин, просто тия от blizooo така ме лъжат и оплитат че вече и аз не знам какво да направя за да го настроя.

 

Когато кабела за интернет е в рутера всички лампички са зелени и показва че има и интернет и wi-fi, но не мога да влезна през настолния - пише ми че достъпа е ограничен и да се обадя на blizoo, а от лаптопа виждам връзката, но не мога да я ползвам.

 

МОЛЯ ПОМОГНЕТЕ !

Link to comment
Share on other sites

Ресетни рутера от малко "скрито" копче.Вадих захранващия адаптер, задържаш го, включваш.Държиш копчето, докато не почне да мига Power идиотчето на рутера :) После би трябвало да се ресетне и да имаш интернет.Единствено може да си сложиш парола на wireless-а. ( ако са ти описали МАК-а на рутера ).

Link to comment
Share on other sites

не става, нещо от самоите настройки в 192.168.24.1 е , някъде трябва да се вкара някво ИП или нещо такова за да разпознае рутера, иначе виждам мрежата , и съм сложил парола , но не мога да я ползвам

 

няма ли някой техник или някой със сервиз който има време да мине през вкъщи за няколко минути и да го погледне, ще заплатя нужната сума :)

 

 

мерси предварително

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...