Jump to content
BulForum.com

Проблем с камера


AMD fen

Recommended Posts

Здравейте.След като сложихме новия хард диск и преинсталирахме уиндолса дойде време да сложим камерата.Всичко протече гладко ,но като включихме камерата излезна един черен прозорец и лампичката върху камерата която показва ,че работи засвети без да спира докато не извадя камерата от ucb-то.Камерата и преди си работеше.Ето е и нея http://iskampc.com/1-3mp-canyon-web-camera-cnr-wcam413.html уина е пак хп 3 но с новите ъпдейти.Моля помогнете

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Гризнал си дъската. При Вирус ХР ВИНАГИ първо се инсталира драйвъра на камерата и след това се включва самата тя. Като си я ръгнал преди това, Вирусът не я е разпознал, сложил е някакви грешни дърварски драйвъри по свое осмотрение и естествено тя не работи.

Link to comment
Share on other sites

При включена камера в usb-то би трябвало да ти се появи камерата в секция "Imaging devices". Ако това е така можеш да пробваш да деинсталираш камерата с десен бутон и uninstall. След това трябва да извадиш камерата и да рестартираш машината. Следва инсталация на софтуера на камерата(при изключена камера) докато в един момент инсталатора поиска да я включиш и и инсталира драйвера. След като инсталацията завърши рестартираш и готово. Успех :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...