Jump to content
BulForum.com

Как да си направя сайт


sneezer

Recommended Posts

а някой знае ли дали на HTML може да се напише някакъв индекс.. дето като се сложи в тоя hit.bg и да се показват файловете който са в директорията? щото ако няма индекс, а има файлове.. работата е много прецакана. казва че нямало такъв файл. нещо малко и кратко.. дето да гледа съдържанието на папката и да го представя както го прави FTL например.

Link to comment
Share on other sites

еми принципно може, ама трябва ти да си го напишеш и сам да си слагаш линковете вътре, друг начин не се сещам. ама тоя хит наистина тва му е много гадно

Link to comment
Share on other sites

Техно линк има фенсииндексинг, но не знам кой ще го използва за личен сайт (в смисъл не звучи много представително :P но за качване на големи файлове и идеално)

Иначе другото е сайт с ПХП хостинг и да си пуснеш скрипт, който ти показва съдържанието на папката, само дето не влиза в графа лесно :)

дата.бг също ...

Link to comment
Share on other sites

v smisul,4e trqa da vleza v www.hit.bg i sled tova ot tam da si vlizam vutre e ne napravo kakto mi idva sneezer2.hit.bg:(

 

sneezer опитай да направиш какъвто и да е индекс,сложи ги и би трябвало да нямаш проблеми - трябва да изглежда така примерно http://www.sneezer2.hit.bg/index.html

:beerchug

Link to comment
Share on other sites

Че те хита не бяха ли спряли FTP-то? Абе изобщо ги заебете, по-удачно е да се ползва data.bg ако е за html хостинг...

2. Как да осъществя FTP достъп до сайта си?
За да не се получават "инфекции", в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Логинът, с който се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. Следният пример би трябвало да елиминира нуждата от допълнителни разяснения:



пример: 
--------------------------------------------------------------------------------
потребител: darkdog
парола: energy
сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom

за сайт: infected.hit.bg
ftp free.hit.bg
user: darkdog@infected.hit.bg
password: energy

за сайт: free.hit.bg/mushroom
ftp free.hit.bg
user: darkdog@free.hit.bg/mushroom
password: energy

това са настройките за ФТП, което работи повече от чудесно. Аз съм много доволен от хит-а.

Link to comment
Share on other sites

2. Как да осъществя FTP достъп до сайта си?<!--QuoteEBegin-->За да не се получават "инфекции", в системата е предвиден отделен достъп до всеки създаден от потребителя сайт. Логинът, с който се осъществяват операциите е във формат потребител@сайт. Паролата за всички сайтове е една и съща. Следният пример би трябвало да елиминира нуждата от допълнителни разяснения:<!--QuoteEBegin--><!--QuoteEBegin--> <!--QuoteEBegin--><!--QuoteEBegin-->пример: <!--QuoteEBegin-->--------------------------------------------------------------------------------<!--QuoteEBegin-->потребител: darkdog<!--QuoteEBegin-->парола: energy<!--QuoteEBegin-->сайтове: infected.hit.bg, free.hit.bg/mushroom<!--QuoteEBegin--> <!--QuoteEBegin-->за сайт: infected.hit.bg<!--QuoteEBegin-->ftp free.hit.bg<!--QuoteEBegin-->user: darkdog@infected.hit.bg<!--QuoteEBegin-->password: energy<!--QuoteEBegin--> <!--QuoteEBegin-->за сайт: free.hit.bg/mushroom<!--QuoteEBegin-->ftp free.hit.bg<!--QuoteEBegin-->user: darkdog@free.hit.bg/mushroom<!--QuoteEBegin-->password: energy<!--QuoteEBegin-->

това са настройките за ФТП, което работи повече от чудесно. Аз съм много доволен от хит-а.

 

Абе по едно време бяха спряли FTP-то, поради "технически причини". Поне така пишеше когато погледнах, един познат се оплака.

 

Не знам сега хита как са, ама преди бяха трагедия. Даже свикнах като видя нещо.hit.bg въобще да не отварям :tongue

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ами или вий в www.abv.bg мисля че скоро имаше нешто такова а ако ли не влез в www.hit.bg и почваи да четеш инструкциите!!! :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Абе всичко е уж тип-топ, сайта вече е готов, ъплоадвам всичко, но не мога да разбера как да го активирам! :confused 10х предварително!

 

---mod note: Този път ти слях поста, но ти е за последно. Търси, преди да пускаш нови теми!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...