Jump to content
BulForum.com

iPhone


AssassiN

Recommended Posts

Така и не разбрах как ще свършиш тези неща без да гледаш в екрана на телефона... Сензора го дават, че работи супер бързо и не би трябва да има каквото и да е забавяне. Говорим за части от секундата.

 

Кое му е трудното? Бръквам си в джоба, пръста ми веднага е на копчето за отключване/пръстовия сензор. Вадя телефона и докато го вадя, той вече свети. Просто поглеждам надолу, докато ми седи до тялото, виждам каквото ми трябва и го загасям. Ако не е само за временна справка и/или нямам пръстов отпечатък - въвеждам си кода/плъзгам екрана и съм вече готов за работа.

 

Тези простички стъпки се увеличават с 1 допълнителна. Освен това, първата стъпка с отключването и светването на екрана от нещо, което може да го правиш и зад гърба си ако искаш, се сменя с такава, при която трябва да държиш телефона на 25-50см от лицето си.

 

Във видеото от The Verge казаха, че при наличието на повече светлина не работи много успешно, защото инфра-червени лъчи от слънцето и тези от изкуствените о

oсветителни тела, пречат на инфра-червената камера, която сканира лицето.

 

На 4:16 е.

 

https://youtu.be/jqRdl2P2CjE

 

Но като цяло тия неща са по-скоро гъзария и вече се чудят какво да измислят.

 

Не са гъзария. Искат да го използват и за плащания, вместо пръстовия отпечатък. Освен това твърдят, че е доста по-сигурен метод от пръстов отпечатък.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Имам един МР3 плеър iPod ама нещо не работи. Няква идея къде мога да го занеса за ремонт и въобще дали си струва да го правя?

 

IPod_shuffle_1G.jpg

Link to comment
Share on other sites

В повечето случаи, ремонт на Apple устройства може да се прави само в оторизирани сервизи. Та отваряй сайта на Apple и търси кои са им сервизите за iPod. Мога да ти кажа, че за MacBook са 3бр и всичките са в София.

 

Освен това, ако им се обаждаш, се обади и на трите, защото ще ти кажат различни цени за евентуален ремонт.

Link to comment
Share on other sites

А дали си струва да се ремонтира след като не е в гаранция, понеже съм чувал, че ремонтите в епълските сервизи хич не са евтини...

Link to comment
Share on other sites

По-скоро не. Особено при положение, че този е първо поколение шъфъл и е на 13 години.

Последното 4-то поколение струва 50лв втора ръка в olx и 100лв нов.

Link to comment
Share on other sites

Аз затова и писах дали има смисъл да се прави. Малкия ми син снощи го извади от някъф шкаф и ме пита дали може да се оправи. Иначе като 1 гигабайтова флашка си работи перфектно.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.


×
×
  • Create New...