Jump to content
BulForum.com

skaster

Members
 • Content Count

  111
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by skaster

 1. Одавна по канал едно даваха един (френски?) филм за писател , който е отвлечен от смърта , която пък постоянно пушеше и гледаше живота на хората на едни монитори.

  Някой знае ли как се казва и каде мога да го намеря?

 2. Имаше една олдскул комедия за един тип който правеше експерименти с едни мишки в училищната лаборатория и нещо се прецака хавата и стана инцидент и после типа разви теликинеза и местеше разнинеща.Накрая на филма омаза целия абитюрентски бал и разцепи гадняра на гимназията.

  Треньора му по бейзбол беше негър и жена му му забраняваше да яде салам.Та ако някой се сети как се казва тоя филм да обади.

 3. За апаратурата в спешно отделение: Сигурно са направили машини ,които могат да се настройват да показват всякакви стойности.Предполагам че такива машини използват във всички болници по филмите.

 4. А теб кой древен японец те посвети в тайните на каратето?

   

   

  ами в азиатските страни бойните умения се предават от поколение на поколение и връзката е непрекъсната. не ти ли се струва странно че прабългарското бойно изкуство се появи чак сега.

 5. при положение,4е става дума само за секс,за кво изобщо трябва да ми говори глупости,нали знаеш-щом съм се качила,занчи съм се решила!не ми трябва да слушам кой кво говори и аз мога да разказвам приказаки не от 1001 ами и от 2002 нощи! :wacko: ;) но на кой му трябват :confused :wacko: :bgrin:

  да те чуят майкати и баба ти кави ги говориш тука :wacko:

×
×
 • Create New...