Jump to content
BulForum.com

V_MASTER

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About V_MASTER

 • Rank
  Новобранец
 1. Сега да ви помоля да ми помогнете ако можете с едно много хубаво и известно парче. В него се пееше "don't you look at my girlfriend" - това се пее някъде в средата на песента иначе почва пак по подобен начин - "dont you look at....." !! Песента е много известна, макар и старичка, слушал сум я няколко пъти по "Radio 1". Ако някои може да ми помогне ще съм му благодарен . Пробвай с "N'SYNC & NELLY - GIRLFRIEND". Това е от мен и УСПЕХ!!!!
 2. Радвам се че успях да ти помогна))))
 3. *DIDO* пробвай със "Kaiti Garbi - Esena mono (summer dance remix) "
 4. *DIDO* Пробвай със "Sakis Coucos I Sonia Nemska - I Want You Babe" може би за тази песен става въпрос.Пиши дали съм познал. Айде и успех!
 5. Търся една песен но незнам как се казва нито кой я изпълнява.Значи песента е в стил РАП според мен мъж я пее по време на песента се чува пляскане с ръце и се чува само Бас без почти никакав друг инструментал.Част от текста на песента е "Your Body,Your Body"според мен това е припева.Някой може ли да ми помогне?10Х предварително.
 6. Търся една песен но незнам как се казва нито кой я изпълнява.Значи песента е в стил РАП според мен мъж я пее по време на песента се чува пляскане с ръце и се чува само Бас без почти никакав друг инструментал.Част от текста на песента е "Your Body,Your Body"според мен това е припева.Някой може ли да ми помогне?10Х предварително.
×
×
 • Create New...