Jump to content
BulForum.com

Gunito

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Gunito

 • Rank
  Новобранец
 1. Кой пее оригинала на песента 'Искам пак' на Есил Дюран?
 2. Търся един филм който е на поне 10-12 години.Ставаше въпрос за двама братя пожарникари.По-големия брат беше отдавна на служба и по-малкия също стана пожарникар и работиха на едно място.Спомням си как накрая малкия брат спасяваше големия си брат,които си беше счупил крака по време на един пожар,както и хората в сградата.Мисля,но не съм сигурен,че ролята на големия прат играеше Мел Гипсън.Дано някой се сети!
 3. Не е на Alexia!! Това,което съм написал,че пее жената не ми е е сторило така,а тя точно това си казва: "Say 'U' , La La.." И запетайка съм сложил,защото има много малка пауза след 'U'-то
 4. Издирвам една песничка от преди 4-5 години.Dance парче е и единствено си спомням как една жена пееше на няколко пъти "Say U , La La ....".Дано някой се сети
 5. Сръбския вариант на Анелия-Само мене нямаш ? Една жена пее.
 6. Издирват се 2 песнички.Едната е сръбския вариант(оригинала) на Гергана и Анелия - За теб любов.Другата песен,която търся я чух преди месец на една реклама на 'Голямата уста' и там един така пеeше,че все едно реве.Ама едно такова като мрънкане и след малко яко рев.Аз и преди съм я чувал само,че беше преди най-малко 7-8 години (доста е стара)!
 7. Как се казваше песента на Dr. Dre,в която една жена пее "Dind,ding dong. Ding,ding,ding,ding,ding dong..." ?
 8. Ами не е тя.Оригинала е доста стар май.И не е на български,чужда песен е.
 9. Почти всеки е чувал по стадионите "Садията,садията,еееее,педе...." На кой е тази песен?Помня,че Ку-Ку я изпяха преди време,но мисля,че имаше оригинал(не с този текст разбира се и не беше българска).
 10. За Варна,морето,... не знам,но тази другата да не е на Too Short - Good Life?
×
×
 • Create New...