Jump to content
BulForum.com

Gunito

Members
 • Content Count

  37
 • Joined

 • Last visited

About Gunito

 • Rank
  Новобранец
 1. Имам проблеми с копирането от 1 диск.Има ли програмка,с която да копирам папката от диска,като посоча без даден файл,който е в 2 поддиректории вътре?
 2. Кой пее оригинала на песента 'Искам пак' на Есил Дюран?
 3. Търся един филм който е на поне 10-12 години.Ставаше въпрос за двама братя пожарникари.По-големия брат беше отдавна на служба и по-малкия също стана пожарникар и работиха на едно място.Спомням си как накрая малкия брат спасяваше големия си брат,които си беше счупил крака по време на един пожар,както и хората в сградата.Мисля,но не съм сигурен,че ролята на големия прат играеше Мел Гипсън.Дано някой се сети!
 4. Не е на Alexia!! Това,което съм написал,че пее жената не ми е е сторило така,а тя точно това си казва: "Say 'U' , La La.." И запетайка съм сложил,защото има много малка пауза след 'U'-то
 5. Издирвам една песничка от преди 4-5 години.Dance парче е и единствено си спомням как една жена пееше на няколко пъти "Say U , La La ....".Дано някой се сети
 6. Сръбския вариант на Анелия-Само мене нямаш ? Една жена пее.
 7. Издирват се 2 песнички.Едната е сръбския вариант(оригинала) на Гергана и Анелия - За теб любов.Другата песен,която търся я чух преди месец на една реклама на 'Голямата уста' и там един така пеeше,че все едно реве.Ама едно такова като мрънкане и след малко яко рев.Аз и преди съм я чувал само,че беше преди най-малко 7-8 години (доста е стара)!
 8. Как се казваше песента на Dr. Dre,в която една жена пее "Dind,ding dong. Ding,ding,ding,ding,ding dong..." ?
 9. Ами не е тя.Оригинала е доста стар май.И не е на български,чужда песен е.
 10. Почти всеки е чувал по стадионите "Садията,садията,еееее,педе...." На кой е тази песен?Помня,че Ку-Ку я изпяха преди време,но мисля,че имаше оригинал(не с този текст разбира се и не беше българска).
 11. За Варна,морето,... не знам,но тази другата да не е на Too Short - Good Life?
 12. Предполгам всички знаете програмката за сваляне eMule.Аз съм много доволен,защото намирам каквото ми трябва.Да знаете други такива кадето също има толкова много useri?
 13. Търся програмка,с която да се проверява дали даден компютър е включен(ако е вързан към интернет де).Ако не се лъжа имаше някакви такива дето пингват или нещо такова.Някой да знае нещо?
×
×
 • Create New...