Jump to content
BulForum.com

Венко

Members
  • Content Count

    4
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Венко

  1. Това е като петицията срещу диводородния монооксид, който се открива в големи количества у болните от левкемия, разяжда металите и се използва в ядрената енергетика.
  2. В края на маркуча за оттичане на водата от фризера имаше някакъв пластмасов накрайник с нещо като решетка и дюза, та след толкова години се налепила плесен и стеснила отвора до минимум. Нагревателят си достига температурата и изключва, а компресорът започва да изстудява още преди да се е изтекла всичката вода. В първия момент си помислих, че и ти си зад идеята да се купува нов. Ако имаш съвет за оправяне дай го, най-малкото и други хора ще попаднат на темата посредством търсачката.
  3. Това за фреона може да ми го каже всеки таксиджия. Но тук говорим за No-frost система с циркулация на общ въздух. Зад декоративните пластмаси се беше натрупал толкова лед, че вентилаторът беше блокирал.
  4. Здравейте, имам хладилник с фризер Зануси от 10 години и се появи следният проблем: компресорът работи постоянно, без да спре и въпреки това температурата вътре е висока. Дали има някакво реле за високо налягане, като на климатиците? Знаете ли кадърен майстор в Пловдив, не от онези безхаберници дето казват "трябва цялото да се смени"?
×
×
  • Create New...