Jump to content
BulForum.com

Венко

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Венко

 • Rank
  Новобранец
 1. Това е като петицията срещу диводородния монооксид, който се открива в големи количества у болните от левкемия, разяжда металите и се използва в ядрената енергетика.
 2. В края на маркуча за оттичане на водата от фризера имаше някакъв пластмасов накрайник с нещо като решетка и дюза, та след толкова години се налепила плесен и стеснила отвора до минимум. Нагревателят си достига температурата и изключва, а компресорът започва да изстудява още преди да се е изтекла всичката вода. В първия момент си помислих, че и ти си зад идеята да се купува нов. Ако имаш съвет за оправяне дай го, най-малкото и други хора ще попаднат на темата посредством търсачката.
 3. Това за фреона може да ми го каже всеки таксиджия. Но тук говорим за No-frost система с циркулация на общ въздух. Зад декоративните пластмаси се беше натрупал толкова лед, че вентилаторът беше блокирал.
 4. Здравейте, имам хладилник с фризер Зануси от 10 години и се появи следният проблем: компресорът работи постоянно, без да спре и въпреки това температурата вътре е висока. Дали има някакво реле за високо налягане, като на климатиците? Знаете ли кадърен майстор в Пловдив, не от онези безхаберници дето казват "трябва цялото да се смени"?
×
×
 • Create New...