Jump to content
BulForum.com

Joro Kanchev

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

About Joro Kanchev

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Али Баба е за по-големи поръчки да. Вмомента обаче някои стоки се бавят толкова сериозно, че мои познати влязоха в диспут с ибей даже, който е британски. Иначе мисля, че в експреса има абсолютно всичко, което и в али баба, ибей и другите такива.
 2. Е тва с хакването ако ставаше щяхме с 1 винетка на 2 коли да караме хахаха. Иначе инеята е добра. Ако има някой който го прави и аз се нареждам на опашката с кандидати хаха.
 3. Аз лично си взех преди 2 години Самсунг за точно 500лв беше от Техно Микс. Само че предпочетох модел с повече електроника и обикновен мотор (не инверторен). За сега всичко е ОК, макар че още ме е яд че не взех инвертор заради 10-годишната гаранция, а също така и заради разхода на ток (което не знам колко би било като разлика де). Преди това карах с нещо турско или китайско дето името му не помня, но изкара към 17-18 години - точно в началото на века я бяхме взели, май беше Санг. Иначе за марката бош аз имам предразсъдъци малко, че съм имал проблеми доста с тяхни авточасти, но това надали има общо.
 4. Хора привет и от мен, Търся една уникална комедия испанска, която мисля, че я няма в България... Казва се Bajo el mismo techo или нещо като "Под един покрив". От 2019г е и играят актьори от Новите съседи. Има филм с подобно име американски обаче от преди 10-тина години, та не става дума за него. Този е испански и е от 2019г. Дори да е с английски субтитри ще съм супер доволен ако някой помогне. Мерси!
 5. Имаше някакъв начин, в който се качваше истналационен Windonws на флашка, който обаче е някакси модифициран за нея, от там вече зависи самия биос какъв е, но на по-новите имаше някакви опции за usb boot. Преди години с Win7 съм го правил. Флашката някак лъжеше биоса, че самата тя е СД, но пусто му не мога да се сетя за името на програмата. Някъде из интернет обаче ако търсиш операционната система конкретно за флашка ще ти излезе и упътване. Успех!
×
×
 • Create New...