Jump to content
BulForum.com

vaniosl

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About vaniosl

 • Rank
  Новобранец
 1. Доставчика ми е точно тиви.бг и двата са на един абонамент.Каналите ,които не искат да заредят изобщо са:БНТ1234;БТВ-комеди,екшъш,синема;НоваТВ;Кино нова;Диема;Диема фемили;Фокс лаиф,краим и чанел;7/8ТВ.Това което забелязвам е че това са първите 15 канала в листата.Версията с която съм завършва на r2,но когато дам да провери за обновление ми дава отново да инсталирам същата версия,както се вижда и на снимката.Може би ще трябва да го обновя аз ръчно до r4 ,но не знам как.
 2. Отново имам нужда от вашата помощ.Дадоха ми един Маг 322 уж с опция ,ако го харесам да го закупя,но имам проблем.Платих си абонамент от 10лв. за проба и тестове. Успях да подкарам стриймовете,обаче на Mag 322 имам проблем с някой от каналите,нямам нито картина нито звук на бнт,бтв,нова,диемите и фоксовете 7/8TV,на останалите канали нямам проблем ,вървят си всичко много добре гладко,картината е супер.Проблем има също и със всички HD канали,на тях имам само звук,но не и картина.Не е от стриймовете,защото на другия телевизор където използвам stbemu всичко си върви перфектно и няма проблем с никой канал.Интернета е стабилен и с него няма проблем. Според мен нещо не е наред с mag-а.Според вас какво може да бъде?Дали е някоя настройка или има проблем със самото устройство? Не е и от HDMI кабела,защото го смених и него. Дали е възможно да има дефект в устройството при положение ,че възпроизвежда другата половината канали нормално? Уж се ъпдейтва до последната версия на софтуера още със пускането.Така,че съм и с последната версия. Не би следвало да съм сгрешил настройките след,като другите канали работят добре.
 3. Даммм накрая може евтиното да излезе скъпо,ако взимам устройства ще бъдат МАГ,щом и вие ги препоръчвате,че доставчика винаги препоръчва скъпото ,все пак си търси по-голяма печалба. Аз плана от 10лв. ще го пусна само за да тествам услугата,дали е стабилна ,ще насича ли често,ще става ли с моя интернет и т.н.Иначе аз така или иначе ще купувам поне един декодер защото единия телевизор не е смарт.Така поне ще мога да видя разликата и ще преценя все пак дали да купя още едно устройство или да остана през stbemu.Дали има смисъл да купувам платената(Pro) версия на stbemu или да си остана на безплатната?
 4. Здравейте,виждам ,че тук има доста ползватели на tivi.bg.Аз също обмислям да си пусна един абонамент към тях най-вече заради функцията timeshift.Друг оператор в райпна където живея не предлага телевизия с подобни функции.Та днес се свързах с тях доста от нещата ми ги обясниха препоръчаха ми и устройства,но колебанието ми е в това,каква е разликата между следните две устройства: МАГ 322 - за 135лв. ТН 100 - за 80лв. Според тях картината и при функциите и при двете устройства са абсолютно еднакви,но все пак би трябвало да има някаква разлика все пак едното е двойно по скъпо. Ще може ли да ми помогнете с избора? Също така се колебая дали да не използвам stbemu.За целта на един от телевизорите съм инсталирал и настроил приложението според инструкциите от сайта им.Сега се надявам да ми пуснат тестови период,който според сайта им предлагат,ако не ми пуснат в крайна сметка ще платя пакет за 10лв за да мога да тествам един месец как вървят каналите и какво е качеството.Според вас и вашия опит с това приложение как е качеството на картината по-лошо ли е от това ако ползвам някой от боксовете им? Благодаря ви предварително за съдействието.
×
×
 • Create New...