Jump to content
BulForum.com

Walter White

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

About Walter White

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Рестартирах приемника и се оправи, мерси. Без да барам нищо по телевизора. Само на конкретния канал наблюдавах проблема. Дори и с time shift. Картата не съм я вадил
 2. От 3-4 дена насам, все като се опитам да гледам снукър по Евроспорт1, все няма звук На обяд, следобед, вечер, включително и сега. БГ/АН все тая. Сега се сетих да видя на другия приемник, там има
 3. Принципно и варианта на колегата е решение. Но тогава ще липсва чувството на удовлетворение, че си оправил нещо с двете си ръце.
 4. Аз отдавна съм разбрал, че с Раптора имаме коренно различно чувство за хумор. Оттогава просто прескачам постовете му
 5. Вариантите са два. Или кибритена клечка, или сменяш оператора. Даже може малко секундно лепило да мУ сложиш, ще стане здраво гаранция.
 6. алтернатива на пиратството
 7. Виж в Замунда-та може да има каквото те интересува
 8. Чисто новите дъна, като ги отвори само за да ги снимаш.... що аджеба не качи и снимките??? Селфи ли си прави с тях?
 9. Чукни номера в http://parcelsapp.com/en/carriers Изписва почти винаги получателя и адреса, да не би да са ги объркали нещо..
 10. Липсват регулярни цени и промоционален период: "Допускат се и промоционални цени за определен период (еднократно в тема!), но след изтичане на съответния период, продавачът няма право да върне предпромоционалната цена, а е длъжен да направи редукция от предпромоционалната цена, съобразена с цифрите по-горе."
 11. С друго цианоакрилатно лепило естествено.
×
×
 • Create New...