Jump to content
BulForum.com

Roskata996

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

About Roskata996

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Докато не ми се извиниш няма снимка няма и клип а и ще си дам почивка до утре по това време. Чао
 2. Ти си оправи говора ясно ли е аз. Няма кво да си оправям които ме дразни и изнервя с него така разговарям да ти е ясно аре чао неща ви помощта .
 3. Понеже всички ме изнервихте наи много един той си знае кои щях да правя клипове и две снимки на платката на хитачито но вие ме ядосах те няма да има клип нито снимки.
 4. Ти не си никои да ми кажеш да ли ще пускам репорти или не ясно ли ти е.
 5. Аз от теб повече помощ не изкам щом продължаваш да ме обиждаш да ти е ясно и не ме дразни ако обичаш ти не си човека които ще опредял аз ка ще пиша дали с малко букви или с глави дали с точки или без точки дали с запетаи или без тях аз така пиша кото има проблем да се махне повтарям да се МАХНЕ.
 6. Извинявай приятел но това не е между нас с теб
 7. Ако ми се извиниш няма да те доклатвам понеже ме нарече неграмотен ти трябва явно да си мериш приказките.
 8. Приятел!!! Не искаш да ме изнервяш я кажи ти как не съм спазвал добрия тон като толкова знаеш явно ти не беше разбрал че аз няколко пъти казах че окиса е почистен а това ли било че казах шибан окис да казах го понеже ти ме изнерви стараисе да не го правиш. Аз мрязя да повтарям които разбрал разбрал. Кажи за някои по добър форум от тоя. И за твое сведение аз не съм от неква тъпа махала аз съм гражданин да си на ясно. И второ пак ме изнерви няма да обиждаш не ме познаваш та да казваш дали съм грамотен или не ясен ли съм. По късно ще направя два клипа и ще пратя и специално за теб ще разглобя хитачито да видя каде е бил окиса и ще направя снимки на платката. Хайде довиждане сега.
 9. Приятел! Не искаш да ме изнервяш за не разбралите пак повтарям човека ми даде касетофона и ми каза че е имало окис но тои го е почистил не съм видял каде е седял тъпия шибан окис такаче няма да повтарям пак утре ще закача и двете колони в левия канал пак каквото стане като не става ще ще го ползвам за части и толкоз лека нощ от мен .
 10. Да така ми каза но все пак ще пробвам има и друг вариант зависи каде и колкото е бил окиса че човека които ми го даде каза че е имало окис по платката аз не съм видял каде е бил окиса и колко е бил тои каза също че тои е почистил окиса от платка след малко ще направя два клипа.
 11. По късно ще направя два клипа и ще ги пратя да видите и даде идеи аз мисля двете колони да ги вържа на левия канал и да го натоварвя усилвателя па белким се оправи ще направя клип и на двата дефекта да видите и чуете и този форум ми излезе ще търся друг благодаря все пак.
 12. А тогава какво мога да направя зада се оправи канала и предполагам нов усилвател вие ако може да ми дадете идеи ако мога ще направя два клипа да видите за какво говоря точно а и още един дефект се появи ето какъв е той. Тоя касетофон е двукасетачен единия слот е с автореверс и тоя слот свири по слабо от другия даите идеи за двата дефекта със слота и с левия канал на колоната.
 13. Ето какво ми е запитването оня ден си взех още един касетофон Hitachi Trk-w550e та въпросът ми е като го включа колоните свирят нормално и след известно време като полуви час един час лявата колона изчезва но преди да изчезне почва да пръщи и да драще и спира да работи усилвателя е здрав и работи обаче включих един. Микрофон и намалих дясната колона и увеличих лявата и казах проба пет шест и от лявата колона се чу това които казах може ли някой да помогне само да вметна че човека които ми го даде каза че е имало некъв окис но той го е почистил и няма ако някой може да ми погне. Имали вариант левия канал да се е запушил.
 14. Здравейте колеги имам друго запитване ако може да ми отговорите след малко ще ви кажа точно какво ми е запитването.
 15. В Правец няма добри техници за това се регистрирах
×
×
 • Create New...