Jump to content
BulForum.com

Mobi

Members
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

About Mobi

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

285 profile views
 1. Не разбирам защо потребител, който досега е ползвал основно Дограмата, си мисли, че като мине на изцяло нова операционна система ще му е по-лесно, отколкото да остане на Уиндоус. А за "следенето и изпращането на данни", там конспираторите и любителите на шпионски романи да се произнесат. За мен най-важното е жената да не ме следи....
 2. В Емаг има крейзи дейс - https://www.emag.bg/solid-state-drive-ssd-kingston-a400-240gb-2-5-sata-iii-sa400s37-240g/pd/DGF30DBBM/?X-Search-Id=7e8d6c70d5b915ed1f76&X-Product-Id=17910062&X-Search-Page=1&X-Search-Position=0&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view
 3. Аз нямам проблеми с Плекса и субтитрите. Единствният, ако може да се нарече проблем е, че не мога да ги оразмерявам както искам.
 4. Не мога да се ориентирам. Т10 имам, китайски. Карам с такива повече от година. Ако те интересува драсни едно ЛС.
 5. Някой да има проблеми с нета в Кършияка?
 6. Лошо. Предподписах и малко след това изчезна HBO-go, което гледах редовно. Сега Bein-ите, които също гледам заради футбола. В момента Г. Димитров играе, дават го по Макс спорт 1, но не можем да го гледме. Чудя се какъв е смисълът от няколкостотин канала, като това което ме интересува го няма. Нещата отиват към раздяла не по моя вина.
 7. Да. На bein2 и 3 пише "rediffision". Не знам какво точно значи. Звучи ми нещо като препредаване.
 8. Без значение дали е ръждавейка, или неръждавейка, като натрупа котлен камък по нагревателите спасение няма. Започва да загрява водата по-бавно, иначе тока си го плащаш. Бойлер на 10 год. може да натрупа около една кофа котлен камък. Решението е: отваряне и почистване, смяна на нагревателите и термостата, или нов. Аз лично предпочитам последния вариант.
 9. - Защо мъжете живеят по-малко от жените? - Защото от много лъскане на бастуна им се изтрива линията на живота.
 10. Процесорът, който колегата предлага е s.2011. Твоето дъно е s.1150. Несъвместими са.
 11. Продавам голямо бюро в добро състояние. Има дребни козметични забележки, но нищо счупено, откъртено, надрано. Размери: широчина 110 см дълбочина 62 височина 73 Цена за форума 25 лв. Обявата е само за Пловдив, по разбираеми причини. Срещу 10 лв. осигурявам транспорт в рамките на града. Моля, някой модератор да ми поправи заглавието - "голямо".
 12. Здравейте, Къде в Пловдив има по-голямо разнообразие на буквички, които се лепят по клавишите на клавиатурите? Благодаря.
×
×
 • Create New...