Jump to content
BulForum.com

Mobi

Members
 • Content Count

  58
 • Joined

 • Last visited

About Mobi

 • Rank
  Член

Recent Profile Visitors

359 profile views
 1. Повечето складове на Брезовско шосе работят. През ден съм там. Клиенти почти няма, персоналът е редуциран до минимум, а рискът според мен е не по-голям отколкото в големите и малките магазини.
 2. Не са пропуснали - https://www.vesti.bg/temi-v-razvitie/tema-koronavirus/ima-li-vryzka-mezhdu-bczh-i-koronavirusa-ekskluzivno-interviu-6107667
 3. Когато в Италия смъртните от случаи от корона станаха десетки, все още се играеха мачове пред пълни трибуни, а туристите обикаляха необезпокоявани. Когато в Италия смъртните от случаи от корона минаха 1000, в Испания все още се играеха мачове пред пълни трибуни, а туристите обикаляха необезпокоявани. Не знам чия е вината ....
 4. По тази логика не знам какво би трябвало да се направи с правителствата на Италия , или Испания? Може би трябваше да ги разстрелят по няколко пъти. В момента Б-я се справя добре. Много по-добре от държави, които винаги сме сочили за пример.
 5. Получава се нещо като фестивал на теоретиците. Приятен купон
 6. Това важи за тези, които са получили магазини/апартаменти по наследство. Обаче ако си теглил огромен кредит, или имаш ипотекирана собственост и банката ти виси всеки месец на врата, човечността може да почака.
 7. Не бе, просто едни искат комунистите да дойдат на власт, други дават за пример мангало-ориенталски държави на югоизток от нас... Изобщо тук са се събрали една камара специалисти/разбирачи, всеки преживял по 5-6 пандемии в живота си, които много добре знаят какво става и какво точно трябва да се направи.
 8. В цял свят има извънредно положение, само българинът си мисли, че нещо го пързалят.
 9. На колко стаж според Сентинел е този Самсунг?
 10. Опита ли начина на колегата alchemy? Аз съм така от 10 години. Изключваш DHCP-то на втория рутер. Така той работи като суич (не раздава ай-пи адреси). Всички устройства (компютри, телефони, таблети, лаптори) са в една обща мрежа, виждат се и се шерват при правилно зададени настройки.
 11. Марица е станал отвратителна жълтня. Така, че нищо чудно .....
 12. Всяко зарядно може да е различно, но волтажът е един и същ - 5V (за смартфони). А дали ще захрани моторче, зависи не само от волтажа, но и от ампеража.
×
×
 • Create New...