Jump to content
BulForum.com

baibradar

Members
 • Content Count

  19
 • Joined

 • Last visited

About baibradar

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

277 profile views
 1. Докато приемника не е заредил портала си работи нормално. Зареди ли портала веднага отива на последно гледания канал и забива. Когато ресетнах мага до фабрични настройки доста време кликах по него докато настроя пак портала. Ако има проблем с приемника или захранването би трябвало и в настройките на мага да забива.
 2. Имам приемник МАГ420. Днес разглеждах 4к каналите, всичко работеше нормално докато стигнах до канал NASA 4k. Стрийма нещо е повреден и приемника веднага заби. Наложи се изключване от контакта, обаче след това веднага пак тръгва последния гледан повреден стрийм и приемника отново веднага забива. Ресетнах приемника, вкарах наново пак всички настройки на портала и отново след рестарт отива на проблемния канал и веднага забива. Явно последния гледан канал се съхранява в портала а не в приемника. Сега или трябва да се оправи канал NASA 4k или да се ресетне последния гледан канал. Естествено от ТИВИ
 3. Аз не мога да паузирам предаване на живо. Трябва да върна малко назад и чак след това мога да го паузирам. Гледам на Маг 420 и 254.
 4. Като цена също нямат читава алтернатива.
 5. От няколко дни спря да прекъсва. Може би са взели мерки.
 6. Не съм пробвал NG HD, но като почне да накъсва ако успея да пусна 4к канал си върви без проблем. Едва ли интернета има значение в случая щом 4к канали вървят а HD се запъват. Доколкото съм чувал имат няколко сървъра и явно сървъра с най-гледаните канали не смогва в пиковите часове.
 7. Гледам с приемник МАГ и в последно време вечер наистина е мъка на посочените канали. Явно им се претоварват сървърите. Понякога направо забива приемника. На други канали няма ядове.
 8. Имам МАГ . Идеята е да гледам на лаптопа когато не мога да се доредя до ТВ . На сайта на ТВБГ пише че с Perfect Player има и таймшифт даже.
 9. Да Мака е регистриран при тях. Всъщност разбрах каво става. При всяко стартиране плеера зарежда листата наново като добавя заредените канали след каналите от предишното зареждане. Листата беше станала от 3000 периодично повтарящи се канала. Последно заредените канали в листата си работят. Не виждам настройка да се забрани това кеширане на листата и всеки път да се зарежда на чисто. ЕПГ не работи с този плеер.
 10. Някой успял ли е да подкара телевизията с Perfect Player? При мен непрескъснато дава Неползволено използване.
 11. И при мен има проблем от скоро с NG HD. Гледам с МАГ и бокса направо забива. Помага само изключване от тока.
 12. На план макс допълнително колко приемника могат да се пуснат безплатно към основния?
 13. И при мен имаше същите проблеми.
 14. Този кабел достатъчно добър ли е? https://www.technopolis.bg/bg/Cables/Cable-PHILIPS-%D0%9A%D0%90%D0%91-PHILIPS-SWV4432S-10-HDMI-1/p/313646
 15. Ще пробвам с друг кабел. Качеството го сравнявам с нетфликс например. Там при 7-8 мб битрейд картината е много по добра от колкото наште телевизии с по 10-12 мб битрейд. От студиото на Бтв сигнала не излиза с 11 мб. Параметрите му са това: Video coding - MPEG-2 422@HL Video Bit Depth - 8 Video Bit Rate - 50 CBR Chroma Sampling - 04:02:02 Frame size - 1920x1080 Aspect - 16x9 - 4x3 Safe Area Video standart - ITU BT.709-5 /50 Hz/ Audio Coding - PCM Твърденията че сигнала стига до нас без да се прекомпресира някъде не са верни.
×
×
 • Create New...