Jump to content
BulForum.com

Samo_minava

Members
 • Content Count

  176
 • Joined

 • Last visited

About Samo_minava

 • Rank
  Напреднал Член

Recent Profile Visitors

164 profile views
 1. По-жълтата светлина е по-приятна и най-вече щадяща окото. Чисто като художествено осветление вечер също повече отива на града да е в по-жълтия диапазон. Лично мнение и усещане. Улицата зад "Каменица", водеща до "Норис", е потресаващо белееща, същият брой лампи като на главен булевард, а някои са буквално над прозорците на къщите. Толкова се изтъква това с лампите...в действителност е много осветено, но този ентусиазъм нещо е необоснован. Не останаха много умни глави с усещане и добра преценка за нещата в тази иначе толкова симпатична власт.
 2. Радио Ереван взима интервю от Министър-председателя: - Г-н Борисов, как е горе-долу положението в България? - Ами горе-долу е. - Добре де, общо взето как е? - Всичко общо е взето!
 3. Допустим компромис за гуми може да се направи, ако ще ти е градска кола, къси разстояния, град Пловдив, лятно време. Нещо такова. Това не значи да се залага на най-скъпите непременно. Всичко е според потребностите. И сезона. Така и така е станало въпрос за коли - в крайна сметка имаме ли работещ калкулатор за Пловдив, с който да се изчислят цени на данъка за автомобили?
 4. Здравейте, искам да направя една проверка, моля ви за впечатления, чисто доколко нещата са реални. В офиса дойде фирма, която прегради едно голямо помещение, профил, който е алуминиев, единично стъкло, не особено добро изпълнение. Става въпрос за 24.3кв.м - 160лв на кв.м.
 5. Не е най-ритмичното, но е доста добро, без човек да е отявлен фен на този тип музика.
 6. Супер! Благодаря за подробното обяснение, ще го посетя в скоро време да хвърля поглед. На едната съдомиялна "Беко" от едната страна й замина кошницата - просто тръгна да гние, да се разпада. Не е като да не поработи доволно - близо 7 години.
 7. Имаш предвид Релакс техно, нали така? На Нестор Абаджиев?
 8. Темата е старичка, но все пак да попитам има ли места, където да се провери за нещо качествено, дори и с дефект или втора употреба? Имам предвид наистина проверено. Имам познати с перални Миеле, втора употреба, по-доволни не са били никога. Но нали знаете, всичко е до човек инеговите представи.
 9. Да, потвърдено и при мен.
 10. Някой да е чувал нещо за "прекъснат кабел" днес? Вече 2 часа.
 11. Отивам да запаля лулата с лелята, благодаря
 12. В офиса ще има промени и ще се използва възможността за цялостна реорганизация. В тази връзка е желателно да се сложат табели по отдели и съответно вратите да се отварят с чипове, механизми с бавно и самостоятелно затваряне после. Някой да даде идеи за фирми, които биха свършили добра работа или обикновен ключар също може да съдейства за повечето неща?
 13. Ората са го казали отдавна, в банановите републики важи с пълна сила: "Журналистиката стане ли ялова, ражда ежедневно сензации." Куай-Гон Джин е бил рамо до рамо със Самюел Ел. Той е джедай! Няма как да е расист. Циганин герой, негър скиор няма. Няма и джедай-расист. А и да е расист - жив и здрав да е човекът. То що за щяло и нещяло почнаха да им пускат микроскопите на тия - да си живеят, както искат, хората ще отсъдят. Както често може да се прочете под някоя статия, тия журналисти са голяма Зган Общо-взето стига сме говорили за този расизъм, да живеем като бели хора.
×
×
 • Create New...