Jump to content
BulForum.com

Samo_minava

Members
 • Content Count

  182
 • Joined

 • Last visited

About Samo_minava

 • Rank
  Напреднал Член

Recent Profile Visitors

267 profile views
 1. Да, точно така, разгледах сериите в интернет и намерих конкретната серия с въпросната сцена - само че е от първи сезон. Благодаря, не вярвах, че може да се сети някой.
 2. През 90-те даваха детски сериал по БНТ, в който група деца периодично намираха предмети, които съдържаха някаква магия/сила. Например с паста за зъби в банята на едното дете проговаряха руски език. Можеха да изчезват и тнт. Откриваха ги случайно и трябваше да станат определен брой. След намирането на всички се пренесоха в някакъв измислен свят, това беше в последните епизоди. Някой дали се досеща?
 3. "Проблемите с понякога уикенда вече когато насичаше за някакъв период, вече се бях съгласил, че вероятно" - кратко изречение, което услужливо дава достатъчно ясна представа за лирическия герой - автор
 4. Най-голямата разлика е пакетът HBO-Cinemax. Само HBO1 е с таймшифт обаче. Не е сигурно дали няма да имаш прекъсвания на филмите, през 2-3 минути за 2-3 секунди. Най-точно - пикселизиране. И най-вероятно ще ти кажат, че проблемът е в доставчика ти. Поне така са написали на сайта си - 100% няма как проблемът да е при тях. Останалите канали, които ще дадат разликата, са спортните Арени на Сърбия и Хърватия, руските Матч, германските спортни също Скай, британски и прочие. 60-70% от тях накъсват, прекъсват или изобщо не тръгват. Причините: Няма как да гарантират за качеството на тези канали, както им ги доставяли - така. Има и филмови канали с хубаво качество и нови - Скай отново. И отново повечето накъсват или не тръгват. Ако гледаш спорт - Диема са ок, има таймшифт на едната. Останалото е турска, сръбска, румънска плява.
 5. Фокусът не е върху алтернативата в момента. Алтернативата е ок.
 6. С предизвестие в края на предишния работен ден за следващия такъв, че ще има профилактика в най-важната част от деня - между 9:30 и 12:00ч. И това за корпоративни клиенти. Без осигурено алтернативно решение. Доста посредствено и несериозно.
 7. По-жълтата светлина е по-приятна и най-вече щадяща окото. Чисто като художествено осветление вечер също повече отива на града да е в по-жълтия диапазон. Лично мнение и усещане. Улицата зад "Каменица", водеща до "Норис", е потресаващо белееща, същият брой лампи като на главен булевард, а някои са буквално над прозорците на къщите. Толкова се изтъква това с лампите...в действителност е много осветено, но този ентусиазъм нещо е необоснован. Не останаха много умни глави с усещане и добра преценка за нещата в тази иначе толкова симпатична власт.
 8. Радио Ереван взима интервю от Министър-председателя: - Г-н Борисов, как е горе-долу положението в България? - Ами горе-долу е. - Добре де, общо взето как е? - Всичко общо е взето!
 9. Допустим компромис за гуми може да се направи, ако ще ти е градска кола, къси разстояния, град Пловдив, лятно време. Нещо такова. Това не значи да се залага на най-скъпите непременно. Всичко е според потребностите. И сезона. Така и така е станало въпрос за коли - в крайна сметка имаме ли работещ калкулатор за Пловдив, с който да се изчислят цени на данъка за автомобили?
 10. Здравейте, искам да направя една проверка, моля ви за впечатления, чисто доколко нещата са реални. В офиса дойде фирма, която прегради едно голямо помещение, профил, който е алуминиев, единично стъкло, не особено добро изпълнение. Става въпрос за 24.3кв.м - 160лв на кв.м.
 11. Не е най-ритмичното, но е доста добро, без човек да е отявлен фен на този тип музика.
 12. Супер! Благодаря за подробното обяснение, ще го посетя в скоро време да хвърля поглед. На едната съдомиялна "Беко" от едната страна й замина кошницата - просто тръгна да гние, да се разпада. Не е като да не поработи доволно - близо 7 години.
 13. Имаш предвид Релакс техно, нали така? На Нестор Абаджиев?
×
×
 • Create New...