Jump to content
BulForum.com

Samo_minava

Members
 • Content Count

  194
 • Joined

 • Last visited

About Samo_minava

 • Rank
  Напреднал Член

Recent Profile Visitors

380 profile views
 1. Здравейте, в тези смутни времена сме решили да се стреляме по класически начин - CS. Някой може ли да препоръча вариант, в който 6-10 човека да си направим сървър и да играем? Преди много години съм го правил с Хамачи...иначе в самата игра (визирам 1.6) до този момент съм намерил един сървър с 3-4 човека от 32. Всичко друго е с модове, по 20-30 човека и тнт...
 2. Хм... Така написано ми звучи като това, че ще е затрупан от работа и евентуално ще стане тази-другата седмица Явно е доста популярен. Оттам изхождам. Ако бъркам - отивам с 200 утре още. В случая говорим за няколко кабела, диоди и тнт. Даже си мислих съвсем откровено за тв-сервиз.
 3. Можете ли да препоръчате добър "жичкаджия" в Пловдив и района? Става въпрос за кора на врата на автомобил, която кора е с няколко кабела, букси, лампички. Просто да се провери инсталацията и замени, каквото е необходимо.
 4. И ако не забиват, накъсват, пикселизират и прочеЕ...
 5. Присъединявам се към горното мнение. Невероятна игра, леки препратки към всички жокери преди това, бавно и качествено изграждане на образа, за да се превърне в това, което всички очакват, страхотни моменти на лудост. Върховият момент на тази метаморфоза беше, когато танцуваше на емблематичните стълби...много може да се говори по филма, дано не стане жертва на популярността си, съответно да започнат продължения на тази версия. Всъщност може още една Да видим вече изградения образ в действие или пък най-сетне да се получи затвърждаване на първа сполучлива част с втора.
 6. Пичове, необходимо ми е да дръпна около 5-6гб информация от Rapidgator или uploaded.net. Досещате се, че за аматьор като мен без регистрация и прочие ще отнеме само 2 часа за един файл, който е около 300-400мб. Поне така изписва. 50кб/с... Някой може ли да бутне едно рамо и да даде достъп или да му изпратя на лично адресите и да ги дръпне той, после предполагам, че е по-лесно "предаването" на информацията.
 7. Потвърждавам за 4K Video Downloader - с нея в момента работя, единствено не намирам опция за конвертиране. Него го правя с последната програма, която не иска да сваля доста от клиповете. На този етап ми стига. Благодаря на помогналите.
 8. Не става, изписва: " Oops! An error has occurred, please try converting again. " Ще потърся други опции, намерих 1-2, ще тествам.
 9. И втори въпрос, нищо общо с предишната тема: Някой скоро да е оставал доволен от пране на седалки на автомобил с всичките там почиствания на под, врати, табло и прочие.
 10. Дазънт уорк Пробвах в различни формати - изписва "Oops".
 11. Отдавна не бях свалял видео-аудио от тубата. Виждам, че програмата, с която го правих вече не действа на 100%, YTD Video Downloader. Можете ли да споделите с коя програма може? И дали може изобщо?
 12. Да, точно така, разгледах сериите в интернет и намерих конкретната серия с въпросната сцена - само че е от първи сезон. Благодаря, не вярвах, че може да се сети някой.
 13. През 90-те даваха детски сериал по БНТ, в който група деца периодично намираха предмети, които съдържаха някаква магия/сила. Например с паста за зъби в банята на едното дете проговаряха руски език. Можеха да изчезват и тнт. Откриваха ги случайно и трябваше да станат определен брой. След намирането на всички се пренесоха в някакъв измислен свят, това беше в последните епизоди. Някой дали се досеща?
 14. "Проблемите с понякога уикенда вече когато насичаше за някакъв период, вече се бях съгласил, че вероятно" - кратко изречение, което услужливо дава достатъчно ясна представа за лирическия герой - автор
×
×
 • Create New...