Jump to content
BulForum.com

Samo_minava

Members
 • Content Count

  188
 • Joined

 • Last visited

About Samo_minava

 • Rank
  Напреднал Член

Recent Profile Visitors

293 profile views
 1. Пичове, необходимо ми е да дръпна около 5-6гб информация от Rapidgator или uploaded.net. Досещате се, че за аматьор като мен без регистрация и прочие ще отнеме само 2 часа за един файл, който е около 300-400мб. Поне така изписва. 50кб/с... Някой може ли да бутне едно рамо и да даде достъп или да му изпратя на лично адресите и да ги дръпне той, после предполагам, че е по-лесно "предаването" на информацията.
 2. Потвърждавам за 4K Video Downloader - с нея в момента работя, единствено не намирам опция за конвертиране. Него го правя с последната програма, която не иска да сваля доста от клиповете. На този етап ми стига. Благодаря на помогналите.
 3. Не става, изписва: " Oops! An error has occurred, please try converting again. " Ще потърся други опции, намерих 1-2, ще тествам.
 4. И втори въпрос, нищо общо с предишната тема: Някой скоро да е оставал доволен от пране на седалки на автомобил с всичките там почиствания на под, врати, табло и прочие.
 5. Дазънт уорк Пробвах в различни формати - изписва "Oops".
 6. Отдавна не бях свалял видео-аудио от тубата. Виждам, че програмата, с която го правих вече не действа на 100%, YTD Video Downloader. Можете ли да споделите с коя програма може? И дали може изобщо?
 7. Да, точно така, разгледах сериите в интернет и намерих конкретната серия с въпросната сцена - само че е от първи сезон. Благодаря, не вярвах, че може да се сети някой.
 8. През 90-те даваха детски сериал по БНТ, в който група деца периодично намираха предмети, които съдържаха някаква магия/сила. Например с паста за зъби в банята на едното дете проговаряха руски език. Можеха да изчезват и тнт. Откриваха ги случайно и трябваше да станат определен брой. След намирането на всички се пренесоха в някакъв измислен свят, това беше в последните епизоди. Някой дали се досеща?
 9. "Проблемите с понякога уикенда вече когато насичаше за някакъв период, вече се бях съгласил, че вероятно" - кратко изречение, което услужливо дава достатъчно ясна представа за лирическия герой - автор
 10. Най-голямата разлика е пакетът HBO-Cinemax. Само HBO1 е с таймшифт обаче. Не е сигурно дали няма да имаш прекъсвания на филмите, през 2-3 минути за 2-3 секунди. Най-точно - пикселизиране. И най-вероятно ще ти кажат, че проблемът е в доставчика ти. Поне така са написали на сайта си - 100% няма как проблемът да е при тях. Останалите канали, които ще дадат разликата, са спортните Арени на Сърбия и Хърватия, руските Матч, германските спортни също Скай, британски и прочие. 60-70% от тях накъсват, прекъсват или изобщо не тръгват. Причините: Няма как да гарантират за качеството на тези канали, както им ги доставяли - така. Има и филмови канали с хубаво качество и нови - Скай отново. И отново повечето накъсват или не тръгват. Ако гледаш спорт - Диема са ок, има таймшифт на едната. Останалото е турска, сръбска, румънска плява.
 11. Фокусът не е върху алтернативата в момента. Алтернативата е ок.
 12. С предизвестие в края на предишния работен ден за следващия такъв, че ще има профилактика в най-важната част от деня - между 9:30 и 12:00ч. И това за корпоративни клиенти. Без осигурено алтернативно решение. Доста посредствено и несериозно.
 13. По-жълтата светлина е по-приятна и най-вече щадяща окото. Чисто като художествено осветление вечер също повече отива на града да е в по-жълтия диапазон. Лично мнение и усещане. Улицата зад "Каменица", водеща до "Норис", е потресаващо белееща, същият брой лампи като на главен булевард, а някои са буквално над прозорците на къщите. Толкова се изтъква това с лампите...в действителност е много осветено, но този ентусиазъм нещо е необоснован. Не останаха много умни глави с усещане и добра преценка за нещата в тази иначе толкова симпатична власт.
 14. Радио Ереван взима интервю от Министър-председателя: - Г-н Борисов, как е горе-долу положението в България? - Ами горе-долу е. - Добре де, общо взето как е? - Всичко общо е взето!
×
×
 • Create New...