Jump to content
BulForum.com

abatt

Members
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

About abatt

 • Rank
  Новобранец
 • Birthday 05/30/1980

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Plovdiv

Recent Profile Visitors

203 profile views
 1. Съпорта рече да чакам ъпдейт. Наясно били с проблема. Скоро ще дойде.
 2. Да със + или - на каналите. Странното е че това се случва и на друг адрес при мой роднини. Помолих трети познат да пробва с телевизор Philips същата работа прескачат през един каналите.
 3. Вчера забелязах, че когато отиваш на горен или долен канал прескача един. От 2-ри искам да ида на Нова, но скачам на 4и. Пробвано е и на друг адрес. 2 телевизора и един тв бокс едно и също.
 4. При мен също се забелязва проблема със звука. Това става когато децата или жена ми изгаясят телевизора. Те просто го спират. Аз излизам всеки път от приложението за ВСЕКИ СЛУЧАЙ. Аз не съм стартирал приложението сутринта и слушам отзад звука на последния канал. И забелязах някаква извратения която е хубаво да може да се изключва. Вечерта някой гледа нещо на запис и гаси телевизора и на сутринта когато пусне приложението продължава оттам където го е спрял.
 5. Закачих се към VPN - а вкъщи, не става работата. Булсат върви ама яко буферира и прекъсва през някакъв интервал. Явно Интернет доставчика тука Гърция предлага такива скорости. Влиза някакъв смешен телефонен кабел и оттам в един микротик. Комшиите удрят 30 мегабита и всичко тръгна. Но все пак сме на море, а не да гледаме телевизия. Хубав ден на всички.
 6. Само да вметна в Гърция съм. Спийдтеста удря 12-14 мегабита и телевизията не тръгва. Явно иска повече скорост.
 7. Явно имат голям проблем с подръжката на различен хардуер програмистите им. Скоро бях при приятел който го е качил на китайски бокс - марка Allwinner ако не се лъжа. Има драми с превъртането и някакво лудо отписване на устройството. Редовно го регистрирал. И да напомня и за себе си с Nvidia Shield TV - малко ми е странно как A1 , ЕОН , Булсат и до скоро Н3 приложенията им вървят перфектно на това устройство. Само coool.tv има проблеми с фреймовете и картината къса нон-стоп.
 8. Реших пак да видя след последните ъпдейти дали не са оправили приложението за Nvidia Shield TV - уви НЕ. Играх си пак с по-ниски резолюций нищо не става. Явно предния път на 1080 е тръгнало за малко гладко. Един познат с китайски бокс, флашнат насила с Android TV върви перфектно. Бъга със гасенето уж изчезна. Ще докладвам през седмицата. Тогава винаги се проявява след като децата изгасят телевизора преди да ги закарам на училище и се прибера и го пусна пак. Надявам се да оправят поддръжката за Nvidia Shield TV. Там приложението хвърчи. Аз пия водка ако ще раздавате алкохол за тестери.
 9. Подобна драма и при мен. Поради невъзможност да работи с Nvidia Shield TV в момента приложението съм го качил на телевизора. Sony с Android TV на около 4 - 5 години горе долу. При гледане на тв през приложението и изгасяне на тв - решавам след 20-30 минути да пусна телевизора и приложението започва да върти до безкрай. Излизам , влизам - ефект няма . Рестарт на телевизора оправя нещата. Ако излезна от приложението и чак след това си изключа телевизора няма проблеми. Мой колега с Philips с Android TV споделя същата драма с въртенето до безкрай. И той започнал да излиза от приложението и тогава
 10. След доста ровене и бъзикане стигнах до извода ,че бокса ми Nvidia Shield TV 2017 по подразбиране си тръгва на 4к резолюция. Явно си хваща от телевизора който също е 4к. Картината първите няколко секунди е ок и след това яко микро стътеринги или постоянен лаг. Не мога дя го опиша точно. Но реших да бутна резолюцията на бокса на 1080 и картината заспа без забележки. Направо хвърчи приложението в сравнение с това на телевизора ми със стария андроид. Не ме устройва да си бутам резолюцията защото се гледат на този бокс филми , сериали и се играят игри в 4к резолюция. Исках да го ползвам на бокса и
 11. Някой да ползва cooool.tv с Nvidia Shield TV? Убийствен лаг и някакви микро замръзвания имам. На Булсат и бившото Н3 телевизията върви без грешки. Бокса е достатъчно мощен за да се справи според мен.
 12. Някой да сподели впечатления от новия приемник MAG 322. Минах на гигабит и ми бяха оставили стария MAG 250 , но той беше за смяна те самите ми бяха казали - изчезваше картината за около 10 секунди и се оправяше пак. Сега с новия след рестарт работи добре около 2 дена. След това при пускане избираш примерно ВСИЧКИ канали и седи бекграунда и нищо. Трябва два пъти да натисна BACK и тръгва картината. На 3-4 четвърти ден при смяна на канили инфо-бара остава по 15-20 секунди отдолу. Това е откачена работа. При рестарт приемника работи супер ден - два. Отделно вечер пак чат-пат картината изчезва за
×
×
 • Create New...