Jump to content
BulForum.com

television

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

About television

 • Rank
  Новобранец

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Малко встрани от темата, но какво е мнението ви за GCN IPTV? Може ли да се полазват извън София? Телевизията им също толкова добра, колкото и на ТиВиБеГе ли е?
 2. Всеки месец имат поне по един срив на мрежата. Жалко.
 3. Някой пробвал ли е дали Tivi.bg върви чрез SSIPTV на LG телевизор с Netcast?
 4. При някой с Kodi листата на Tivi.bg зарежда ли му много бавно? Например с максималния пакет канали при отваряне на Kodi при мен има зареждане на каналите близо 3,5 минути. При превключване на не работещ канал Kodi директно си забива за поне 5-30 секунди. И в действителност има много не работещи канали. Явно не преглеждат често кое работи и кое не.
 5. Това не е съвсем така. Понякога ровичкат и намалят от tivi.bg резолюцията на някои канали. Това може да се провери чрез VLC. В поле Издател на някои канали, дори SD пише tivi.bg. тоест мачкат и компресират сигнала на някои канали
 6. При всички канали ли имате EPG информация? При мен само на някои.
 7. При мен NG SD и HD са си с българско аудио(NG Wild SD и HD също). Auto Motor und Sport го няма в моя план и не мога да потвърдя какво е положението.
 8. Беше така точно до преди около 1 месец, когато и Близу с любезното съдействие на MTEL окипазиха голяма част от каналите/SD и HD/ като им орязаха резолюцията на картината и битрейта на звука. Явно накрая почти всеки доставчик на ТВ в България ще започне да хитрува и да пробутва занижено качество на надути цени. И само в апаратните на кабелните и DTH оператори ще гледат качествен сигнал.
 9. Има ли промени по ТВ услугата на TVI.BG? Добавяне на нови канали, замяна, спиране? Веднъж ги бях запитал за тест, хората веднага ми отговориха . Като цяло останах изключително доволен от каналите, но много неприятно впечатление ми направи това, че за част от SD каналите ползват MPEG-4 сигнала на каналите, идващи от BIX.BG(при тях и аудиото им не е оригиналното MPEG 192-256 kbps, а е AAC), вместо оригиналния MPEG-2 сигнал пак от BIX с битрейт на картината над 6 Mbps. Надявам се да са коригирали вече този проблем и да ползват оригиналните MPEG-2 стриймове от Bix.BG. В сайта на Bix има подробни
 10. Ако възпроизведа плейлистата, която съм получил от оператора tivi.bg на PC, а след това на Smart TV чрез SS ip TV или STB Simulator апликация за телевизори, ще бъдa ли блокиран от системата?
×
×
 • Create New...