Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  226
 • Joined

 • Last visited

Posts posted by ivander


 1. При 1-цата HD канала има едно неприятно насичане на картината през 20-30 сек, което го няма на SD 1-цата. Надявам се да го оправят скоро.


 2. On 6/29/2020 at 6:25 PM, splendor said:

  Бе-ините  са  яко  тука  има  тука  нема(пак са  кодирани) Ако всеки ден  ще  е  така  по-добре  да  се  сменят  с  алтернативни но  да  се  излъчват  без  проблеми.

  Проблемът вече е решен. Viva Portugal!  ;)

  ПП:

  Моля, ако има възможност, пуснете и 4-ката и 5-цата. Италианското футболно първенство го дават единствено по 4-ката, а 5-цата излъчва всичкия друг спорт извън футбола - НБА, НХЛ, тениса, НАСКАР и т.н.


 3. On 6/25/2020 at 10:39 AM, ivander said:

  Ако може най-накрая да оправят няколко неща на IPTV-то, за които бях писал още преди месеци но си стоят все така, ще бъде супер. А именно - да се пуснат най-после бг субтитрите на CBS Reality, да се смени руското аудио на Da Vinci с българското, както е на коксиала, и да се пусне This is Bulgaria HD, защото уж пише че се излъчва, а на негово място върви Травъл ТВ в SD.

  От днес гореизброените вече са оправени, благодаря.


 4. От вчера пак изчезнаха. Един ден ги има, два ги няма. На всичкото отгоре от 2 дни картината на SK 2  така сече, че не става за гледане.

  ПП: Явно са прочели за SK 2, защото го оправиха. А онези, изчезващите, пак дойдоха :grin:

  На IPTV-то са добавени CNN, БХТВ и още един порняк. Ако може най-накрая да оправят няколко неща на IPTV-то, за които бях писал още преди месеци но си стоят все така, ще бъде супер. А именно - да се пуснат най-после бг субтитрите на CBS Reality, да се смени руското аудио на Da Vinci с българското, както е на коксиала, и да се пусне This is Bulgaria HD, защото уж пише че се излъчва, а на негово място върви Травъл ТВ в SD.

  Също така - да се добави TV1 на IPTV -то със тайм шифт (ако пък е в HD - още по-добре), да се сложи таймшифт и на Евроком и 7/8 TV HD, все пак са гледани канали, разни рибарски са с таймшифт, а тези нямат.

  Не виждам също какво пречи поне на IPTV-то да върнат BNT 4 HD и Bloomberg TV HD Bulgaria, които доскоро се излъчваха на коксиал.

  За в бъдеще трябва да се помисли задължително за пускането на поне част от следните канали по коксиала, вече при много конкуренти ги има:


  Discovery Channel Bulgaria HD

  Discovery Science HD

  History Channel HD
  Viasat Explore HD
  Epic Drama HD
  Fine Living HD
  The Voice HD
  Magic TV HD
  Max Sport 1 HD
  Max Sport 2 HD
  Max Sport 3 HD
  Max Sport 4 HD
  Evrokom HD
  TV+
  Nicktoons
  FilmBox Extra HD
  FilmBox Plus HD
  Crime & Investigation
  DTX HD
  TV1 HD

   

  И сега пакетът на Ентри е добър, но с гореизброените би станал супер. Мисля, че имаме право да изискваме, аз лично плащам близо 50 лв всеки месец на Ентри, което никак не е малко, и искам да гледам това, което го има при много други.
   

   


 5. Вече вървят. Тези открай време се губят за по няколко дни и пак идват. Проблемът не е в Ентри, а от "доставчика", от където ги взимат. Бяха спрели при всичките кабеларки, които ги предлагаха, не само при нас. Иначе ако не друго могат поне да махнат SD версиите на Беин 1,2,3 и да пуснат на тяхно място три от сръбските Арени, които си ги имат на ИПТВ-то. Така хем шепата абонати, които още са с SD приемници няма да са ощетени, хем за другите абонати, които са мнозинство, ще има повече различни спортни канали.

  Между другото TVN HD изчезна няма и месец след като я пуснаха.


 6. Аз пак да попитам за Евроком HD може ли да се пусне и при нас. Каналът излъчва FTA в HD резолюция от сателит 1,9° E (Bulgaria Sat) в пакета на новия сателитен бг оператор Neosat. Който между другото тръгва с много добър пакет канали над 100 HD-та.


 7. 2 hours ago, k-otixxx said:

  На 431 мгхц TVN  HD Русе :)

  Може и да е отдавна сега я виждам.

  Не е отдавна, най-вероятно днес е добавен. Пуснат е на мястото на един от тези тестовите канали, на които вървят реклами на Ентри - 8 на брой, вече 7. Явно новите програми ще се пускат на тяхно място. Каналът не е лош, дават доста филми по него. Има новинарски емисии, които са обективно представени, не като например тези на проправителствени пропагандни радиоточки Нова и Канал 3 . Убитата журналистка от Русе Виктория Маринова беше започнала разследващо предаване по тази телевизия.


 8. 24 minutes ago, splendor said:

  В акаунта.  Плати си  за  април  и  ще  видиш.  

  Нищо не разбрах. Платих си като поп таксата (без пакет Диема екстра, защото няма смисъл), и си пише че ми е активно до 4-ти май - един месец. Какъв е този абзац "Интернет Телевизия - Диема Екстра в пакет с "ЦТВ", отделно от Диема Екстра пакета? Сега да не ме карат да плащам зорлем на Домуса, за да се активира "промоцията"?

  Entry.jpg


 9. Къде пише за този 1 месец без такса? Погледнах в сайта и във фейсбук страницата им, но не видях. Освен това през онлайн акаунта ми таксата за април си е дължима...


 10. И при мен е същата работа. Доскоро по спомен вървеше. Трябва да оправят един куп неща. Например при This is Bulgaria HD са пуснали стрийма на Travel TV SD. На CBS Reality не са пуснали субтитрите. На Box TV, Fen TV, Balkanika, Фолклор ТВ, Classica, BG Music Channel, iConcert и Eurochannel не са пуснали HD стриймовете, а SD-тата. При Da Vinci са пуснали руското аудио, а канала си има български дублаж на цифровата. 7/8 тв и някои от руските нямат EPG. При Арените само Арена 1 има EPG, а само 5 - превъртане, каква е логиката не знам. Освен това на повечето в имената им не фигурира дали са HD или SD, което също е пропуск.


 11. Има ги още нитро пакетите, но са под ново наименование.  Преди да преподпиша с Ентри проучих DCC, дори ходих при приятел който е на тях да видя за какво става въпрос. Какво да кажа, Ентри са с 2 класи над тях като брой, съдържание и качество на каналите. За 6 г. съм имал точно 2 прекъсвания на нета, единият път мишки бяха прегризали кабел, вторият не бе по вина на Ентри, защото за няколко часа беше прекъснато голямо оптично трасе на виваком. Ентри също имат таймшифт, като за разлика от DCC освен с бокс можеш да го ползваш и с ТВ приложение, тоест не ти трябва устройство. Отделно имаме и приложение за андроид смартфони/таблети - N3 Play, коет дава възможност да се гледат около 70 канала на телефона.  Друго предимство е, че може да си плащаш сметката онлайн, тоест не се разкарваш до офис. Съпорта също е добър, 24/7 по телефона, като обикновено са информирани и отзивчиви.


 12. Да, идваха. И а се чудих като теб какво ще правят, след като вече съм инсталирал приложението им на ТВто. Общо взето работата беше за 1 мин. Първо се изненадаха, че вече го имам, после видяха МАС - а на ТВто, звъннаха един телефон до колежката да й го кажат и тя да активира услугата и общо взето това беше. Явно други абонати не могат да се оправят как да свалят и инсталират приложението, та затова ги разкарват хората за нещо, за което с едно телефонно обаждане можеш да свършиш сам.


 13. Не се подписва отделен договор, само се пуска заявка. Аз вече го активирах. 5 лв на месец е без устройство. Ако искаш устройство се плащат и 50 лв депозит. Има около 140 канала, повечето с таймшифт. Плюс е, че има няколко канала, които преди ги имахме на цифровата, вече не. Като цяло приложението се справя добре с бързината и таймшифта, качеството очаквано е малко по-ниско от цифровата, но все пак е доста добро.


 14. Има нова подредба на каналите, добавени са и 8 канала "тест", по които върви шапка с рекламата на NBox. Вече имаме и приложение за смарт телевизори. Налично е за телевизори Samsung, LG и такива с android ОС. То ще предлага 150+ канала с над 70 HD, с до 60 ч. time shift. Може да се пробва от всеки, има 10 безплатни канала. На пръв поглед приложението е същото като това на СКАТ и RN, явно ползват една и съща платформа.


 15. Още една руска тв се появи - RTG international (Russian Travel Guide). Въпрос към Ентри, има ли възможност да се добави Евроком HD в програмната схема?  Разпространяват я BIX, при GCN също я има. Благодаря.


 16. Всъщност има шанс да го върнат. Казаха ми, че скоро предстоят преговори с HBO за подновяване на договора, който изтичал, и там вече зависи какво ще се договорят. Надявам се да върнат и Синемакс-ите, и HBO Go. Има шанс обаче и да не го подновят изобщо и да изгубим и HBO-тата. Междувременно продължава добавянето на нови канали - поредният такъв е още един руски  - Current Time HD (Настоящие время). Започваме да приличаме на руска кабеларка :lol:


 17. От първата половина на ноември разговарях с първият служител, декември месец с други двама. За турските май си прав, не се припокриват на 100 %, може би на 90-95, сега видях че се различават анонсите между сериалите, другото май е същото. Както и да е, ако решат и ако има начин, може да върнат поне едната Арена на мястото на единия от тях.


 18. Има още промени. Добавени са още два канала  - Агро ТВ и TV1. Благодарности за Ентри, че си спазиха обещаното и пуснаха TV1. При това положение отивам да подпиша новият си договор, тъй като старият ми изтече. Другата промяна - на мястото на Arena Sport 1 отново върнаха Trace Sports Stars HD.

  Едно предложение за оптимизация на пакета - турските канали TRT1 и TRT Turk от месеци наред излъчват една и съща програмна схема (не че ги гледам, но го забелязах), така че на мястото на единия от двата може да се пусне друг канал, няма смисъл да се повтаря едно и също.


 19. Just now, splendor said:

  На 175300 са. 

  Благодаря, като я сканирах ръчно - излязоха. Е, този път заслужават да ги похвалим. Стъпка в правилната посока. Сега да договорят Максовете и Дискавъри-тата в HD, да върнат Cinemax-ите и пакетът им става един път.


 20. 6 hours ago, splendor said:

  Вече  всички  БТВ-та  са  ХД,  без  да  са  засегнати  други  програми,  което е супер.  Ако докарат  и  оптика  в  Изгрев,  май  ще  подпиша  за  още  две  години.  

  Сканирах, но нещо не ги намирам. Броят на каналите на цифровата си е същия като преди. На коя позиция/честота са ги пуснали?


 21. Вече сме без Bein La Liga и Arena Sport 2. Вместо тях  - руски хокей и руски ММА. Продължава практиката при пускане на нов канал да се махат други, и то гледани канали. При това положение по - добре да не чакаме bTV Conema HD и bTV Comedy HD, че ще вземем да останем без HBO-тата. В същото време вече 3-ма души от Ентри ми обещаха да върнат ТV1 в програмната схема и 2 месеца нищо...Много разочароващо.

×
×
 • Create New...