Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  220
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by ivander

 1. Не е отдавна, най-вероятно днес е добавен. Пуснат е на мястото на един от тези тестовите канали, на които вървят реклами на Ентри - 8 на брой, вече 7. Явно новите програми ще се пускат на тяхно място. Каналът не е лош, дават доста филми по него. Има новинарски емисии, които са обективно представени, не като например тези на проправителствени пропагандни радиоточки Нова и Канал 3 . Убитата журналистка от Русе Виктория Маринова беше започнала разследващо предаване по тази телевизия.
 2. Сърбите смениха кодировката и Арените си заминаха на иптв-то.
 3. Разбрах. Най-вероятно е била някаква грешка, но са се усетили и са я отстранили. Е, жалко, нямаше да е зле да е истина.
 4. Нищо не разбрах. Платих си като поп таксата (без пакет Диема екстра, защото няма смисъл), и си пише че ми е активно до 4-ти май - един месец. Какъв е този абзац "Интернет Телевизия - Диема Екстра в пакет с "ЦТВ", отделно от Диема Екстра пакета? Сега да не ме карат да плащам зорлем на Домуса, за да се активира "промоцията"?
 5. Къде пише за този 1 месец без такса? Погледнах в сайта и във фейсбук страницата им, но не видях. Освен това през онлайн акаунта ми таксата за април си е дължима...
 6. И при мен е същата работа. Доскоро по спомен вървеше. Трябва да оправят един куп неща. Например при This is Bulgaria HD са пуснали стрийма на Travel TV SD. На CBS Reality не са пуснали субтитрите. На Box TV, Fen TV, Balkanika, Фолклор ТВ, Classica, BG Music Channel, iConcert и Eurochannel не са пуснали HD стриймовете, а SD-тата. При Da Vinci са пуснали руското аудио, а канала си има български дублаж на цифровата. 7/8 тв и някои от руските нямат EPG. При Арените само Арена 1 има EPG, а само 5 - превъртане, каква е логиката не знам. Освен това на повечето в имената им не фигурира дали са HD или SD, което също е пропуск.
 7. На приложението за ТВ ги има всичките.
 8. Имат приемници както за цифрова, така и за ИПТВ, т. нар N-box. В първия случай са само минусовите канали.
 9. Има ги още нитро пакетите, но са под ново наименование. Преди да преподпиша с Ентри проучих DCC, дори ходих при приятел който е на тях да видя за какво става въпрос. Какво да кажа, Ентри са с 2 класи над тях като брой, съдържание и качество на каналите. За 6 г. съм имал точно 2 прекъсвания на нета, единият път мишки бяха прегризали кабел, вторият не бе по вина на Ентри, защото за няколко часа беше прекъснато голямо оптично трасе на виваком. Ентри също имат таймшифт, като за разлика от DCC освен с бокс можеш да го ползваш и с ТВ приложение, тоест не ти трябва устройство. Отделно имаме и приложение за андроид смартфони/таблети - N3 Play, коет дава възможност да се гледат около 70 канала на телефона. Друго предимство е, че може да си плащаш сметката онлайн, тоест не се разкарваш до офис. Съпорта също е добър, 24/7 по телефона, като обикновено са информирани и отзивчиви.
 10. Да, идваха. И а се чудих като теб какво ще правят, след като вече съм инсталирал приложението им на ТВто. Общо взето работата беше за 1 мин. Първо се изненадаха, че вече го имам, после видяха МАС - а на ТВто, звъннаха един телефон до колежката да й го кажат и тя да активира услугата и общо взето това беше. Явно други абонати не могат да се оправят как да свалят и инсталират приложението, та затова ги разкарват хората за нещо, за което с едно телефонно обаждане можеш да свършиш сам.
 11. Не се подписва отделен договор, само се пуска заявка. Аз вече го активирах. 5 лв на месец е без устройство. Ако искаш устройство се плащат и 50 лв депозит. Има около 140 канала, повечето с таймшифт. Плюс е, че има няколко канала, които преди ги имахме на цифровата, вече не. Като цяло приложението се справя добре с бързината и таймшифта, качеството очаквано е малко по-ниско от цифровата, но все пак е доста добро.
 12. Има нова подредба на каналите, добавени са и 8 канала "тест", по които върви шапка с рекламата на NBox. Вече имаме и приложение за смарт телевизори. Налично е за телевизори Samsung, LG и такива с android ОС. То ще предлага 150+ канала с над 70 HD, с до 60 ч. time shift. Може да се пробва от всеки, има 10 безплатни канала. На пръв поглед приложението е същото като това на СКАТ и RN, явно ползват една и съща платформа.
 13. Още една руска тв се появи - RTG international (Russian Travel Guide). Въпрос към Ентри, има ли възможност да се добави Евроком HD в програмната схема? Разпространяват я BIX, при GCN също я има. Благодаря.
 14. Всъщност има шанс да го върнат. Казаха ми, че скоро предстоят преговори с HBO за подновяване на договора, който изтичал, и там вече зависи какво ще се договорят. Надявам се да върнат и Синемакс-ите, и HBO Go. Има шанс обаче и да не го подновят изобщо и да изгубим и HBO-тата. Междувременно продължава добавянето на нови канали - поредният такъв е още един руски - Current Time HD (Настоящие время). Започваме да приличаме на руска кабеларка
 15. От първата половина на ноември разговарях с първият служител, декември месец с други двама. За турските май си прав, не се припокриват на 100 %, може би на 90-95, сега видях че се различават анонсите между сериалите, другото май е същото. Както и да е, ако решат и ако има начин, може да върнат поне едната Арена на мястото на единия от тях.
 16. Има още промени. Добавени са още два канала - Агро ТВ и TV1. Благодарности за Ентри, че си спазиха обещаното и пуснаха TV1. При това положение отивам да подпиша новият си договор, тъй като старият ми изтече. Другата промяна - на мястото на Arena Sport 1 отново върнаха Trace Sports Stars HD. Едно предложение за оптимизация на пакета - турските канали TRT1 и TRT Turk от месеци наред излъчват една и съща програмна схема (не че ги гледам, но го забелязах), така че на мястото на единия от двата може да се пусне друг канал, няма смисъл да се повтаря едно и също.
 17. Благодаря, като я сканирах ръчно - излязоха. Е, този път заслужават да ги похвалим. Стъпка в правилната посока. Сега да договорят Максовете и Дискавъри-тата в HD, да върнат Cinemax-ите и пакетът им става един път.
 18. Сканирах, но нещо не ги намирам. Броят на каналите на цифровата си е същия като преди. На коя позиция/честота са ги пуснали?
 19. Вече сме без Bein La Liga и Arena Sport 2. Вместо тях - руски хокей и руски ММА. Продължава практиката при пускане на нов канал да се махат други, и то гледани канали. При това положение по - добре да не чакаме bTV Conema HD и bTV Comedy HD, че ще вземем да останем без HBO-тата. В същото време вече 3-ма души от Ентри ми обещаха да върнат ТV1 в програмната схема и 2 месеца нищо...Много разочароващо.
 20. Няма такава опасност, споко, скоро ще ги има на цифровата.
 21. Днес забелязах, че bTV Cinema HD, bTV Comedy HD и bTV Lady HD вече са пуснати на N3 play приложението, предполагам, че съвсем скоро ще тръгнат и на цифровата.
 22. За тези, които все още си причиняват да гледат Нова, ето какво да направят в три мега-прости стъпки:
 23. Знам, че го има в интернет. Aко тръгнем по тази логика примерно в сеир сандъка я има половината кабелна. Не че не мога да си го пусна на стрийм от GCN, SS или Bix, както и който да е друг канал. Въпросът е принципен и ще си отстоявам правото. Каква е тази простотия при пускане на нов канал да се разкарва някой съществуващ? Ами да махат повтарящите се SD-та или някои от 1000-та минусови канала. Вече звънях на съпорта и им заявих всичко това, като чух само общи приказки като "ми не знам, ще видим дали може, ще говоря с колегите". Лъки е прав, доставчици колкото искаш. Знам, че темата се следи от Ентри. Апелирам към бързо разрешаване на проблема, за да продължим да сме заедно. Досега съм бил лоялен към вас, но това вече не се търпи.
 24. Сега видях, че заради канала на дългия са сложили анал 3 на мястото на TV1, който вече го няма в схемата. По него излъчваха "Денят" с Веселин Дремджиев, едно от последните останали свестни политико-обзорни предавания в българския ефир. Ако каналът не бъде върнат или поне не бъде пуснат ТV+, където също излъчват това предаване, прекратявам договора си с Ентри още следващия месец. Чашата ми с търпение преля. От 5 години съм абонат, на най-високият план цифрова + интернет + 2-ри телевизор + Диема Екстра, което са си 40+ лв месечно, или ~500 лв. годишно, или 2500 лв откакто съм абонат. С други думи Ентри губи от мен тази сума за следващите 5 г., а ще ги получи техен конкурент, ако каналът не бъде върнат незабавно в програмната схема.
 25. Славиту грейна и при нас
×
×
 • Create New...