Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

394 profile views
 1. Стойността на 4К пакета ще зависи от месечната такса, която плащате. В зависимост от това цената ще бъде от 0 до 5 лв. Тези с най-високите абонаменти ще плащат 0-1 лв. Ако пуснат Planeta 4K със сигурност ще има интерес към този пакет. Чалгари дал Господ.
 2. Няма да ги оправят. Ще бъдат в отделен пакет срещу допълнително заплащане и трябва да бъдат заявени. Миналият месец бяха отключени промоционално.
 3. Специално на тези качеството е сравнително добро, не ги мачкат много за разлика от повечето подобни на този панели. Този букет гледам е от всевъзможни източници, част от каналите са от IPTV Planet, скандинавските гледам че са от сателит. За абонаменти и цени не ме питай, не съм абонат, само зрител А ако гониш качество има къде къде по-добри "извори" за гледане вместо тези порталчета, които с лопата да ги ринеш . Например: Но да не спамим в темата на Ентри и да не им гоним клиентите. Между другото, да не прозвучи като реклама, но кабелната на Ентри е с отлично качество на картината, явно пускат сигнала такъв, какъвто го получават, затова и вече 6-та година съм с тях.
 4. Колега, хайде да не си мерим IPTV- тата, защото моето е с 16 000 канала... Тука говорим за кабелен оператор, с коксиал, с CI - модул, излъчващ легално (повечето от каналите си, а не някой от хилядите мътни панели от цялото земно кълбо. Дай ми името на такъв пловдивски доставчик с 1500+ канала и ще се съглася. Дотогава продължавам да твърдя, че Ентри е най- добрият избор за Пловдив от кабелните оператори без да включвам е това число апокрифните iptv "оператори".
 5. Браво на Ентри, май ставаме кабелната с най-много 4К канали в България - цели 8! Голямо благодаря и за Евроком HD, за който бях ги питал няколко пъти. Явно четат и вземат предвид желанията на потребителите си. Лично аз нямам никакви проблеми с тези честоти, качеството на сигнала е 100 %, картината и звука не накъсват. Пакета става все по-добър, остават само няколко канала за допълване в бъдеще за да стане отличен - Макс Спорт-овете, Discovery Channel HD, Viasat Explore HD, Epic Drama HD, History HD, Nicktons, BNT 4 HD, TV1 HD, Bloomberg HD Bulgaria, Nova HD. Но и така е най-добрата селекция в Пловдив сред кабелните оператори.
 6. Вече имаме новия преведен филмов канал - Cinemania HD. Върви на мястото на т.нар. "Eurochannel 2 HD", който си беше 12ч. таймшифт на Eurochannel HD. Ако някой се чуди къде му изчезна Eurosport 2 HD, преместен е на нова честота, трябва да пресканирате, за да ви излезе. Също така трябва да се актуализират имената на 2 канала - MTV Dance вече се нарича Club MTV, a MTV Rocks стана MTV 90s. И да помоля ако има възможност да се пусне Viasat Explore HD, каналът е с бг аудио и се предлага за операторите, само той остана, за да имаме всичките канали на Viasat в HD качество.
 7. Някой друг има ли проблем в определени моменти с насичането на картината и изоставане на звука при един от 4К каналите - FTV UHD? Май проблема идва оттам, че е пуснат с много ниска честота на опресняване на картината - 25 Hz, докато при Love Nature 4K, който е с 60 Hz, няма никакви проблеми. Дали проблема е от самия канал или е от настройките на енкодера, който ползват от Ентри? Също така, Fashion TV на 134-та позиция от месеци стои с черен екран. Не че го гледам, но поне да се пусне нещо, което върви на негово място.
 8. Като се обадите за заявка просто кажете, че в еди какви часове сте на работа и техниците ще се съобразят с това. До колко дни ще дойдат зависи от това колко са натоварени, обикновено не се бавят.
 9. Трите поругалски са ги заменили с RTL, RTL2 и Super RTL. Така след изчезването на Supertennis HD спортния пакет намалява още по - драстично. Тъпото е, че тези RTL-и сега са пуснати по 2 пъти - веднъж на 118-120-та позиция в SD формат, и още веднъж - на 305-307 позиция в ъпскейлнато SD .Отделно, изглежда са омазали част от честотите, защото при ново сканиране не излизат общо 8 HD канала - двата, които ти спомена МАТЧ! Футбол 3 HD и Supertennis HD, както и bTV Comedy HD, bTV Cinema HD, bTV Lady HD, BNT2 HD, TV999 HD и Фолклор ТВ HD. За да ви излязат тези канали трябва да сканирате ръчно техните честоти: 159 Mhz, 167 Mhz, 175 Mhz и 271 Mhz ( на последната честота беше Supertennis HD, който спря от 2 седмици, но вече не излиза и като позиция в списъка дори при ръчен скан). Изобщо мазало голямо. Звънях на съпорта, откъдето казаха че май има някакъв проблем със сканирането при телевизори с марка Panasonic и Phillips, защото много клиенти звъняли за този проблем и че щели да предадат на техниците. Днес техниците звъняха да идват на адрес, попитах какво смятат да правят, казаха че ще сканират. Отговорих им че съм се оправил сам след ръчен скан. Попитах каква е причината до завчера след автоматичен скан да излизат всички канали, а от вчера- не, викат ми - сигурно е софтуерен проблем на телевизора. Да, ама телевизора нито е ъпдейтвал скоро нова версия на софтуер, нито е пипано нещо по настройките му. Освен това и доста други клиенти са се оплакали на съпорта тези дни, едва ли проблемът е в моя телевизор. Дано оправят това скоро, защото не ми се сканира всеки път по 30 мин да изкара каналите. Освен това ако не оправят скоро спортния пакет ще имат със сигурност отлив на клиенти, защото без няколкото "екстра" спортни в пакета им всъщност няма да се различават по нищо от А1 и Виваком, даже напротив, ще изостават както откъм съдържание, така и откъм цена. ПС: Проблемът със сканирането е оправен, върнати са и спортните канали.
 10. Този път Ентри имат похвала - тръгна Fine Living HD с бг субтитри и Eng/Rus audio на 269-та позиция. Жената ще е доволна, доста го гледа този канал. Оправиха и Love Nature 4K. Остава само да пуснат нещо и на мястото на Supertennis HD. Междувременно 7/8 TV HD и SD вече са само с платен достъп, както беше обявено наскоро. И нещо друго в допълнение - от 27-ми започва Ролан Гарос. Надявам се тази година да ни зарадват отново с Eurosport 4K както миналата
 11. Love Nature 4K от вчера пак е черен екран. Явно с този канал ще си играем на тука има, тука нема. А канала си е многи стойностен. На мястото на Supertennis HD вече 2 седмици и там черен екран. Поне да се пусне нещо друго, по възможност не сръбска музика или етно, каквито пускат напоследък, а спортен канал.
 12. Тръгна отново Love Nature 4K. На мястото на 2 от каналите с рекламни шапки пуснаха нови програми: на 256-та позиция - Top TV HD (канал за сръбска музика). 289-та - Euro Folk TV (някакви етно щуротии). Все още няма пуснат нов канал вместо Supertennis HD.
 13. Каналът Supertennis HD изчезна при Ентри, предполагам, защото спряха безплатното му излъчване от сателита Hotbird 13Е и вече е наличен само кодиран в пакета на Sky Italia. При това положение ще трябва да се замени с друг спортен канал в програмната схема. В същото време вече седмица продължава да го няма и Love Nature 4K, който смениха с пълнежа Party's 4K, но и него го няма никакъв...
 14. От утре телевизията на учиндолския чалгар става платена и при Ентри и който иска да я гледа ще трябва да плаща допълнителни 0,78 лв./мес за нея. Аз съм мерси.
 15. Трети ден нямаме Eurosport 1 HD. Явно поддръжка през почивните дни липсва... Утре започва US Open, дано поне дотогава го оправят.
×
×
 • Create New...