Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  192
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

161 profile views
 1. От спортните го няма Eurosport 1 HD. Освен него на първо четене липсват Nat Geo HD, Nat Geo WILD HD, DUSK, Fashion TV HD, Fashion SD - само звук без картина. За първите три няма да се разберем така, дано ги оправят скоро. PS:Вече вървят.
 2. От поддръжката ми казаха, че проблемът идва от вивакомска авария. Не знам какво общо имат, може и шахти да са. Samsung UA55JU7000
 3. Не бъркам, виждам аудио потоците, виждам и пътечките с титрите там, където ги има, мога да ги сменям, има си бутон на дистанционното. Задал съм си по default да излизат български субтитри където има. Където няма български, не би трябвало да излизат никакви други, дори да има. Спомям си, че преди няколко месеца така пак излизаха някакви арабски субтитри на ID HD за 2-3 седмици, докато не се усетиха да ги спрат, ако не се лъжа даже им писах за проблема. При никой друг канал няма такъв проблем. Между другото в центъра Виваком имат голяма авария, та абонатите на Ентри в района останахме без нет.
 4. И на мен ми дадоха 48 часов тест, идеята ми беше да гледам с програмата Smart IPTV през телевизора, дадох MAC-a, който се показва в програмата, но не мога да зарядя листата. Някакви идеи?
 5. И аз съм с модул, но на телевизора имам единствено опция да изключа субтитрите за всичките канали, а не само за конкретния.
 6. Изчезна This is Bulgaria HD - изписва, че услугата не е достъпна. Downscale-ната версия на Classical Harmony се появи на мястото на Brava, но името на канала все още не е сменено. При Auto Motor Sport HD автоматично вървят румънски субтитри, много е дразнещо, ако може да се махнат.
 7. При TV1 изписва кодиран сигнал, ако може да се оправи. На 52-ра позиция, където беше вече несъществуващия Brava, от над месец не се излъчва нищо. Може ли да се пусне TV+, при DCC го имат.
 8. Някой, ползващ N-Box устройството може ли да сподели дали е вярно, че са налични и 5-те сръбски Арени през него, а не само като при цифровата -2? Има ли и други допълнителни програми, които ги няма на цифровата? Има ли разлика в качеството на картината, сравнено с ка-модул?
 9. Браво, на мястото на Brava HD вече се излъчва Viasat Nature HD. Ако може да се добави EPG, както и да се сложи правилното на Viasat History HD (програмните им схеми са същите както на SD вариантите). EPG-то на Auto Motor Sport HD също трябва да се оправи, защото там излиза програмата на Fashion One. Ако може да се добави такова и на Матч! Футбол 3. Освен това KBS World HD от доста време е без звук, а Italian Fishing от няколко дни пак изчезна.
 10. Неизменно ще има отлив на клиенти при премахване на HBO пакета. Да, спортният пакет е добър, но има други липси - Макс Спорт пакета, bTV Cinema/Comedy/Lady HD, Cinemax-ите, Discovery-тата в HD, History HD, Viasat Explore HD, Viasat Nature HD, Epic Drama HD, FilmBox пакета, BNT 4 HD, Comedy Central Extra, новият детски канал с бг аудио - Nicktoons и т.н Хубаво, че най-после върнаха Travel Channel HD и добавиха един много хубав канал - Auto Motor Sport HD, с българско аудио. Трябва да се надгражда, не да се махат гледаеми канали. И аз искам да остана при Ентри, скоро ми предстои преподписване, дано направят необходимото да задържат клиентите. ПП: Между другото каналът за класическа музика Brava (52-ра позиция SD/247-ма позиция HD) прекрати съществуването си.
 11. Cinemax-ите изчезнаха, на тяхно място върви Eurochannel, на 4 места?! Положението е кон за кокошка.
 12. Предполагам, че ще изчакат да утихнат нещата покрай проверките и пак ще го пуснат за постоянно. Иначе определено ще има отлив на клиенти, освен това ще трябва да намалят цената на пакетите. Най-добре да успеят да се договорят пак с HBO, няма начин да няма начин.
 13. Който е на Нитро/Нитро+ едва ли ще има проблем да прекрати. В сайта на ентри при логване в описанието на услугите си го пише:
 14. Вече тръгнаха.
 15. От клиентския телефон казаха, че е "технически проблем" и се работи по отстраняването му. Спомням си, че същото отговориха и за Травъл Ченъл ХД преди месеци, който още го няма
×
×
 • Create New...