Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  201
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

201 profile views
 1. Няма такава опасност, споко, скоро ще ги има на цифровата.
 2. Днес забелязах, че bTV Cinema HD, bTV Comedy HD и bTV Lady HD вече са пуснати на N3 play приложението, предполагам, че съвсем скоро ще тръгнат и на цифровата.
 3. За тези, които все още си причиняват да гледат Нова, ето какво да направят в три мега-прости стъпки:
 4. Знам, че го има в интернет. Aко тръгнем по тази логика примерно в сеир сандъка я има половината кабелна. Не че не мога да си го пусна на стрийм от GCN, SS или Bix, както и който да е друг канал. Въпросът е принципен и ще си отстоявам правото. Каква е тази простотия при пускане на нов канал да се разкарва някой съществуващ? Ами да махат повтарящите се SD-та или някои от 1000-та минусови канала. Вече звънях на съпорта и им заявих всичко това, като чух само общи приказки като "ми не знам, ще видим дали може, ще говоря с колегите". Лъки е прав, доставчици колкото искаш. Знам, че темата се следи от Ентри. Апелирам към бързо разрешаване на проблема, за да продължим да сме заедно. Досега съм бил лоялен към вас, но това вече не се търпи.
 5. Сега видях, че заради канала на дългия са сложили анал 3 на мястото на TV1, който вече го няма в схемата. По него излъчваха "Денят" с Веселин Дремджиев, едно от последните останали свестни политико-обзорни предавания в българския ефир. Ако каналът не бъде върнат или поне не бъде пуснат ТV+, където също излъчват това предаване, прекратявам договора си с Ентри още следващия месец. Чашата ми с търпение преля. От 5 години съм абонат, на най-високият план цифрова + интернет + 2-ри телевизор + Диема Екстра, което са си 40+ лв месечно, или ~500 лв. годишно, или 2500 лв откакто съм абонат. С други думи Ентри губи от мен тази сума за следващите 5 г., а ще ги получи техен конкурент, ако каналът не бъде върнат незабавно в програмната схема.
 6. Славиту грейна и при нас
 7. Украинските Футбол 1 и 2 не са много добра опция на замесници на Беин-овете, защото са като българския Нова Спорт - само директните предавания са в HD, всичко друго е мазньоч (преди време от Ентри ги бяха пуснали). По-съм навит за чешките Nova Sport 1/2 HD, (тях също ги бяха пускали преди 1-2 години), още повече че там наскоро добавиха английски аудио пътечки, или немските Sky Sport HD - те пък има аудио пътека без коментатори, което на мен много ми допада, а и дават ШЛ и тенис мастърсите. Някъде пускат също и спортните канали от пакета на Полсат - също добра опция. Тъй де - ако ще се пиратства, поне гаргата да е рошава.
 8. Арените са в SD качество, става малко кон за кокошка. Те така или иначе вървят и 5-те при тези, които имат Nbox (ние с модулите сме ощетени). Ако кранчето при френските Беин-ове е врътнато окончателно, по - добре да се пуснат някои измежду немските Sky Sport HD, останалите руски МАТЧ!-ове в HD - Арена, Игра, Премиер, Боец, чешките Nova Sport 1/2 HD,... Всички тези изброени ги има при някои оператори из страната, нелегално разбира се, но те и Беин-овете са така. А най - добре да се договорят Макс-овете и да се престане с глупостите. Да не говорим колко други канали липсват при нас. Другия месец ми изтича договора и съм на изчакване какво ще се случи, за да си направя и аз моята сметка.
 9. От 5 дни Беин-овете не вървят, няма ли кой да проверява тези неща?
 10. От спортните го няма Eurosport 1 HD. Освен него на първо четене липсват Nat Geo HD, Nat Geo WILD HD, DUSK, Fashion TV HD, Fashion SD - само звук без картина. За първите три няма да се разберем така, дано ги оправят скоро. PS:Вече вървят.
 11. От поддръжката ми казаха, че проблемът идва от вивакомска авария. Не знам какво общо имат, може и шахти да са. Samsung UA55JU7000
 12. Не бъркам, виждам аудио потоците, виждам и пътечките с титрите там, където ги има, мога да ги сменям, има си бутон на дистанционното. Задал съм си по default да излизат български субтитри където има. Където няма български, не би трябвало да излизат никакви други, дори да има. Спомям си, че преди няколко месеца така пак излизаха някакви арабски субтитри на ID HD за 2-3 седмици, докато не се усетиха да ги спрат, ако не се лъжа даже им писах за проблема. При никой друг канал няма такъв проблем. Между другото в центъра Виваком имат голяма авария, та абонатите на Ентри в района останахме без нет.
 13. И на мен ми дадоха 48 часов тест, идеята ми беше да гледам с програмата Smart IPTV през телевизора, дадох MAC-a, който се показва в програмата, но не мога да зарядя листата. Някакви идеи?
 14. И аз съм с модул, но на телевизора имам единствено опция да изключа субтитрите за всичките канали, а не само за конкретния.
 15. Изчезна This is Bulgaria HD - изписва, че услугата не е достъпна. Downscale-ната версия на Classical Harmony се появи на мястото на Brava, но името на канала все още не е сменено. При Auto Motor Sport HD автоматично вървят румънски субтитри, много е дразнещо, ако може да се махнат.
×
×
 • Create New...