Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  166
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. ivander

  N3

  Аз новости не видях освен преименуването на сума ти канали, сред които всички спортни с някакви кодови думи и числа - IRE, E+, SM1. Други вече са със сгрешени имена. Например ID HD е изписан Discovery HD, The World - BNT World, History Channel- Viasat History. Все едно някой стажант се е упражнявал. Трети са вече pattern 1,2 3,4. В резултат на всичко това вече не мога да се ориентирам кой канал пускам, особено при спортните. Иначе нови канали няма.
 2. ivander

  N3

  NASA UHD е с нова честота на Хотбърд 13Е от вчера. От Ентри трябва да я зададат, защото 2-ри ден вече на позицията на канала излиза съобщение, че услугата не е достъпна.
 3. ivander

  N3

  bTV Comedy си е native HD. Познат е на Виваком и съм проверявал специално това. Само по-старите сериали са ъпскейл.
 4. ivander

  N3

  Надявам се Ентри да направят необходимото каналите да тръгнат и при нас.
 5. ivander

  N3

  NHK World HD на мястото на KiKA.
 6. ivander

  N3

  Матч HD тръгна за постоянно на мястото на Trace Sport HD
 7. ivander

  N3

  Свърши гледането на Матч! при Ентри. На мястото му отново тръгна испанският канал, по който мачовете, които дават, вървят поне по 3 други канала. Каква е логиката не ми е ясно.
 8. ivander

  N3

  Звънни на съпорта. При мен така се бяха заключили част от HD каналите на втория телевизор, който също е с ка модул, и след като им звъннах за 1 мин. ги оправиха.
 9. ivander

  N3

  Чак пък немарливост.. Явно такива са възможностите в момента.
 10. ivander

  N3

  Като ги бичат от Поларис-а, такова ще е. При DCC са си HD.
 11. ivander

  N3

  BiT май приключи курса окончателно. На мястото й върви цветна таблица. Ето как от само себе си се освобождава място и за Арена Спорт 3
 12. ivander

  N3

  Въртележките продължават. В момента върви Арена Спорт 4 на 2 места. Явно на всеки няколко часа комбинацията ще се сменя
 13. ivander

  N3

  Каква е идеята на тази въртележка с Арените? Вчера вървяха 1 и 2, после станаха 1 и 3, а 2 момента работят 3 и 4. Браво, че се пускат още спортни канали, но не беше ли по- логично да се запазят 2-та HD канала, а да се махнат 2 SD? Арените така или иначе вървят в стандартна резолюция.
 14. ivander

  N3

  Стъпка в правилната посока. На мястото на фалиралата BiT HD се появи един от чаканите от нас канали. Хайде сега и Боец-а, пък защо не и останалите от "тестовете" на Кулбокса. Няма да им се даваме я
 15. ivander

  N3

  Ентри почват да изостават. Ако може някой на Coolbox да потвърди, че са пуснали 11 канала с всичките руски Матчове под името test. Накрая и те се пречупиха и минаха към тъмната страна.
×