Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  289
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Майстор

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

490 profile views
 1. 4К каналът FTV UHD е преустановил излъчване, затова от вчера на позицията му при Ентри има само черен екран. https://translate.google.com/translate?hl=&sl=auto&tl=bg&u=https%3A%2F%2Fdigital.rozhlas.cz%2Fmodni-kanal-ftv-uhd-ukoncil-vysilani-na-jednom-z-nejpopularnejsich-satelitu-v-8471967&sandbox=1
 2. Поредните два спортни канала вече ги няма - МАТЧ! Футбол 1 HD и МАТЧ! Футбол 2 HD. На тяхно място тръгнаха пълнежи от групата на Мюмюн медия.
 3. Появи се Nostalgia HD, нов филмов канал за класическо кино, на мястото на Lolly Kids HD, 264та позиция. На мястото на Канал 4 върви SD версията на същият канал. Продължава да отсъства Planeta 4K, вече почти месец откакто е спрял. Ще го бъде ли, не ли, не е ясно. И ако има възможност да се пусне Eurosport 4K, който скоро стъпи в България, ще бъде супер.
 4. Продължава премахването на спортните канали. Поредният такъв е МАТЧ! Футбол 3 HD, който вече не излъчва тук. Планета 4К също от три дни е изгаснал, дали няма да го има повече или просто няма кой да погледне че липсва - не е ясно.
 5. Не че нещо, но защо не вземете да преместите дискусията в темата за Булсатком?
 6. Сега стана ясно защо изчезнаха чуждите спортни канали. Руските значи скоро и те са пътници.
 7. 280-та позиция, 823 MHz. Преди на това място вървеше канал със заставки.
 8. Вече имаме Discovery Channel HD с българско аудио, има и английска аудио пътечка
 9. A1 предлагат модули за цифровата им. Виваком също имат модул като опция за сателитната им. Имах 2 Самсунг-а с модули към Ентри, (вече е един), но досега никога не съм имал такива затруднения, каквито описваш. Единсвеният проблем беше със звука на Moviestar HD, който накъсваше при единия ТВ. Освен да е някакъв проблем с последните модели Самсунг. Обади се на съпорта и извикай техниците, в краен случай можеш да смениш картата с приемник за кабелнаТВ, мисля че техните бяха Neta.
 10. Аз ли да му кажа? Ако искаш и да му плащам. Това си е негово решение. Той попита за съвет и аз отговорих, както и ти между другото.
 11. И други гледаме такива неща, и то както си ги гледат от тамошните оператори, без да ги мачкат през разни панелчета. И какво от това. https://postimg.cc/4HbTZQCQ https://postimg.cc/9RPWFhZ9 https://postimg.cc/vghpNH50 Тук става въпрос за български доставчици. Сравнявал съм лично кабелната на Ентри с ИПТВ-тата на Булсат, Виваком и А1 и смея да твърдя, че качеството на картината при HD каналите при Ентри е по-добро от тяхното. Единствено през коксиала на А1 беше със същото качество, може би дори леко по- добро. При кулбокс и Тиви.бг вие кажете как е, но обективно с
 12. Зависи каква услуга търсиш - IPTV, сателит, цифрова, с приемник ли, с модул ли, дали гониш качество на картината, брой на HD канали, каква цена на пакета, дали търсиш спортни канали извън тези с права за бг и т.н. Отделно на IPTV има легални и нелегални доставчици. За Пловдив специално легалните опции са: N3 (цифрова и IPTV), DCC (цифрова и IPTV), Виваком (сателит и IPTV), А1 (сателит, цифрова и IPTV), Булсатком (сателит и IPTV), Неосат (сателит), Кулбокс (IPTV), Tivi.bg (IPTV). Аз бих ти препоръчал засега да изчакаш на Ентри и евентуално да видиш как ще се развият нещата и каква це
 13. Сега говорих с мой познат, който е на DCC, казва, че при тях всичко си върви - и португалските, и френските, и сръбските, и руските. Явно там са успели да "договорят" каналите с "доставчиците"
 14. То че насичаха като за световно и че два дни ги имаше, един - не, две мнения няма. Но това за друг бг оператор, който уж бил купил правата на сръбските, е мижи да те лажем. Ясно е, че нито една чужда телевизия НЯМА права за излъчване на нашата територия ако спортът който излъчва се припокрива с някой от българските канали, които са си платили за правата за България. Иначе да разбирам, че цената на спортните пакети зависи от това колко мрънкаш по телефона и в офисите. Аз например на най-големия пакет плащам съответно 5,99/3,99, а за някои други е 5/2. Да знам тогава да мрънкам повече.
 15. Спирането на спортните канали без права най-вероятно е под заплаха от глоби, натиснали са ги и са принудени да го направят. Още преди да ги спрат в един офис на Виваком се разговорихме с момиче от персонала и като разбра, че съм на Ентри ми каза "а ти знаеш ли че ще им спират Беин-овете и други спортни канали?" Та тя знаеше още преди да е станало. Според думите й това се дължи на оливането покрай мача на Пулев с Джошуа, което е преляло чашата според нея. Но ако е така, това трябва да е засегнало и другите кабеларки от рода на DCC, които бяха пуснали същите канали като Ентри. Утре ще се видя с
×
×
 • Create New...