Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

83 profile views
 1. Ами брой си ги. За мен са си доста. https://hd-report.com/list-of-4k-ultra-hd-movies-tv-shows-on-netflix/
 2. Качеството на филмите през HBO GO е много по-зле от това на телевизионните им канали и затова за мен този вариант не е алтернатива. Определено HBO трябва да поработят доста в това отношение. Имам абонамент за Нетфликс, където има доста филми в 4K HDR формат и разликата в сравнение с HBO GO е огромна.
 3. Вярно ли е, че пакекът на HBO вече нямало да се предлага на нови и преподписващи абонати? Тези с текущи договори ще го гледат до изтичането им. В сайта на Ентри гледам, че вече няма информация за този пакет. Ако е истина, след няколко месеца ще си казваме сбогом...
 4. Натрупаха се още няколко неща за оправяне. При пускане на ново сканиране се губи един канал от HD порняците, на 234-та позиция. Arena Sport 3 от седмица върви на мястото на Arena Sport 1 - ако ще остава той, оправете EPG-то, защото каналът е с това на 1-цата. Rai 2 - кодиран сигнал. Fashion TV - само звук без картина. Fashion TV HD - от няколко дни със съобщение, че услугата не е достъпна. Travel Channel HD продължава да липсва, на мястото му върви SD и така имаме 2 пъти един и същи канал. Предлагам докато се реши проблема на негово място да се пусне друг канал, ако няма други възможности, поне да се върнат BNT4 HD и/или Bloomberg HD Bulgaria, които бяха махнати заради Арените. На мобилното приложение - от месец на мястото на Viasat Nature върви Viasat History, ако може - да се коригира. Също така има ли начин да бъдe пуснат Comedy Central Extra - има го при почти всички оператори, при нас липсва? Epic Drama HD също е стойностен канал, изцяло е озвучен на български - https://www.epicdrama.bg/
 5. Някой друг с проблем със скоростта тази вечер? На Нитро+ съм...
 6. Trace Sports Stars HD е върнат на мястото на Fashion One HD. EPG-то не е сменено. При Fashion 4K излиза надпис, че услугата не е достъпна. Travel Channel HD продължава да липсва, на мястото му върви SD-версията. При NHK World HD още върви EPG-то на KiKA. Телевизия In LIFE вече се казва Българе, а HMTV - TV999. Отделно още поне 20 канала са със сбъркани/неточни имена.
 7. Няколко канала насичат зверски и са без звук - NG HD, NG Wild HD, Viasat HD, Travel Channel HD, Wild TV HD. Update: оправиха ги всички без Travel Channel HD. Освен това от днес на мястото на Viasat Nature/History HD тръгна целодневно Viasat History HD. Дано скоро се сдобием и с Viasat Nature HD (с бг субтитри) и с Viasat Explore HD (с бг аудио), които скоро пуснаха за България.
 8. Аз новости не видях освен преименуването на сума ти канали, сред които всички спортни с някакви кодови думи и числа - IRE, E+, SM1. Други вече са със сгрешени имена. Например ID HD е изписан Discovery HD, The World - BNT World, History Channel- Viasat History. Все едно някой стажант се е упражнявал. Трети са вече pattern 1,2 3,4. В резултат на всичко това вече не мога да се ориентирам кой канал пускам, особено при спортните. Иначе нови канали няма.
 9. NASA UHD е с нова честота на Хотбърд 13Е от вчера. От Ентри трябва да я зададат, защото 2-ри ден вече на позицията на канала излиза съобщение, че услугата не е достъпна.
 10. bTV Comedy си е native HD. Познат е на Виваком и съм проверявал специално това. Само по-старите сериали са ъпскейл.
 11. Надявам се Ентри да направят необходимото каналите да тръгнат и при нас.
 12. NHK World HD на мястото на KiKA.
 13. Матч HD тръгна за постоянно на мястото на Trace Sport HD
 14. Свърши гледането на Матч! при Ентри. На мястото му отново тръгна испанският канал, по който мачовете, които дават, вървят поне по 3 други канала. Каква е логиката не ми е ясно.
 15. Звънни на съпорта. При мен така се бяха заключили част от HD каналите на втория телевизор, който също е с ка модул, и след като им звъннах за 1 мин. ги оправиха.
×
×
 • Create New...