Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  221
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

284 profile views
 1. Аз пак да попитам за Евроком HD може ли да се пусне и при нас. Каналът излъчва FTA в HD резолюция от сателит 1,9° E (Bulgaria Sat) в пакета на новия сателитен бг оператор Neosat. Който между другото тръгва с много добър пакет канали над 100 HD-та.
 2. Не е отдавна, най-вероятно днес е добавен. Пуснат е на мястото на един от тези тестовите канали, на които вървят реклами на Ентри - 8 на брой, вече 7. Явно новите програми ще се пускат на тяхно място. Каналът не е лош, дават доста филми по него. Има новинарски емисии, които са обективно представени, не като например тези на проправителствени пропагандни радиоточки Нова и Канал 3 . Убитата журналистка от Русе Виктория Маринова беше започнала разследващо предаване по тази телевизия.
 3. Сърбите смениха кодировката и Арените си заминаха на иптв-то.
 4. Разбрах. Най-вероятно е била някаква грешка, но са се усетили и са я отстранили. Е, жалко, нямаше да е зле да е истина.
 5. Нищо не разбрах. Платих си като поп таксата (без пакет Диема екстра, защото няма смисъл), и си пише че ми е активно до 4-ти май - един месец. Какъв е този абзац "Интернет Телевизия - Диема Екстра в пакет с "ЦТВ", отделно от Диема Екстра пакета? Сега да не ме карат да плащам зорлем на Домуса, за да се активира "промоцията"?
 6. Къде пише за този 1 месец без такса? Погледнах в сайта и във фейсбук страницата им, но не видях. Освен това през онлайн акаунта ми таксата за април си е дължима...
 7. И при мен е същата работа. Доскоро по спомен вървеше. Трябва да оправят един куп неща. Например при This is Bulgaria HD са пуснали стрийма на Travel TV SD. На CBS Reality не са пуснали субтитрите. На Box TV, Fen TV, Balkanika, Фолклор ТВ, Classica, BG Music Channel, iConcert и Eurochannel не са пуснали HD стриймовете, а SD-тата. При Da Vinci са пуснали руското аудио, а канала си има български дублаж на цифровата. 7/8 тв и някои от руските нямат EPG. При Арените само Арена 1 има EPG, а само 5 - превъртане, каква е логиката не знам. Освен това на повечето в имената им не фигурира дали са HD или SD, което също е пропуск.
 8. На приложението за ТВ ги има всичките.
 9. Имат приемници както за цифрова, така и за ИПТВ, т. нар N-box. В първия случай са само минусовите канали.
 10. Има ги още нитро пакетите, но са под ново наименование. Преди да преподпиша с Ентри проучих DCC, дори ходих при приятел който е на тях да видя за какво става въпрос. Какво да кажа, Ентри са с 2 класи над тях като брой, съдържание и качество на каналите. За 6 г. съм имал точно 2 прекъсвания на нета, единият път мишки бяха прегризали кабел, вторият не бе по вина на Ентри, защото за няколко часа беше прекъснато голямо оптично трасе на виваком. Ентри също имат таймшифт, като за разлика от DCC освен с бокс можеш да го ползваш и с ТВ приложение, тоест не ти трябва устройство. Отделно имаме и приложение за андроид смартфони/таблети - N3 Play, коет дава възможност да се гледат около 70 канала на телефона. Друго предимство е, че може да си плащаш сметката онлайн, тоест не се разкарваш до офис. Съпорта също е добър, 24/7 по телефона, като обикновено са информирани и отзивчиви.
 11. Да, идваха. И а се чудих като теб какво ще правят, след като вече съм инсталирал приложението им на ТВто. Общо взето работата беше за 1 мин. Първо се изненадаха, че вече го имам, после видяха МАС - а на ТВто, звъннаха един телефон до колежката да й го кажат и тя да активира услугата и общо взето това беше. Явно други абонати не могат да се оправят как да свалят и инсталират приложението, та затова ги разкарват хората за нещо, за което с едно телефонно обаждане можеш да свършиш сам.
 12. Не се подписва отделен договор, само се пуска заявка. Аз вече го активирах. 5 лв на месец е без устройство. Ако искаш устройство се плащат и 50 лв депозит. Има около 140 канала, повечето с таймшифт. Плюс е, че има няколко канала, които преди ги имахме на цифровата, вече не. Като цяло приложението се справя добре с бързината и таймшифта, качеството очаквано е малко по-ниско от цифровата, но все пак е доста добро.
 13. Има нова подредба на каналите, добавени са и 8 канала "тест", по които върви шапка с рекламата на NBox. Вече имаме и приложение за смарт телевизори. Налично е за телевизори Samsung, LG и такива с android ОС. То ще предлага 150+ канала с над 70 HD, с до 60 ч. time shift. Може да се пробва от всеки, има 10 безплатни канала. На пръв поглед приложението е същото като това на СКАТ и RN, явно ползват една и съща платформа.
 14. Още една руска тв се появи - RTG international (Russian Travel Guide). Въпрос към Ентри, има ли възможност да се добави Евроком HD в програмната схема? Разпространяват я BIX, при GCN също я има. Благодаря.
 15. Всъщност има шанс да го върнат. Казаха ми, че скоро предстоят преговори с HBO за подновяване на договора, който изтичал, и там вече зависи какво ще се договорят. Надявам се да върнат и Синемакс-ите, и HBO Go. Има шанс обаче и да не го подновят изобщо и да изгубим и HBO-тата. Междувременно продължава добавянето на нови канали - поредният такъв е още един руски - Current Time HD (Настоящие время). Започваме да приличаме на руска кабеларка
×
×
 • Create New...