Jump to content
BulForum.com

ivander

Members
 • Content Count

  181
 • Joined

 • Last visited

About ivander

 • Rank
  Напреднал Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

111 profile views
 1. Предполагам, че ще изчакат да утихнат нещата покрай проверките и пак ще го пуснат за постоянно. Иначе определено ще има отлив на клиенти, освен това ще трябва да намалят цената на пакетите. Най-добре да успеят да се договорят пак с HBO, няма начин да няма начин.
 2. Който е на Нитро/Нитро+ едва ли ще има проблем да прекрати. В сайта на ентри при логване в описанието на услугите си го пише:
 3. От клиентския телефон казаха, че е "технически проблем" и се работи по отстраняването му. Спомням си, че същото отговориха и за Травъл Ченъл ХД преди месеци, който още го няма
 4. Да, сега видях, че и при мен са спрени всички HBO-та и Cinemax-и заедно с минусовите им, общо 22 канала. Дано наистина да е временно, защото това си е живо харакири.
 5. Не че липсва кой знае колко на някой, но от доста време при каналът Italian Fishing (22-ра позиция) излиза надпис, че услугата не е достъпна. Също така месеци наред вече на мястото на Travel Channel HD върви SD-версията, която я има два пъти в списъка...Пуснете поне нещо друго на тяхно място - какъв е смисъла от празни канали и повтарящи се неща?
 6. Приятна изненада за Ролан Гарос на мястото на NASA UHD
 7. При мен са толкова, защото съм на абонамент към британския Netflix. Цената е 12 паунда месечно. БГ версията не знам на каква цена е, но явно е второ качество. mIRCata, Виваком също предлагат HBO пакета: https://www.vivacom.bg/bg/tv/ceni-i-oferti/hbo
 8. Ами брой си ги. За мен са си доста. https://hd-report.com/list-of-4k-ultra-hd-movies-tv-shows-on-netflix/
 9. Качеството на филмите през HBO GO е много по-зле от това на телевизионните им канали и затова за мен този вариант не е алтернатива. Определено HBO трябва да поработят доста в това отношение. Имам абонамент за Нетфликс, където има доста филми в 4K HDR формат и разликата в сравнение с HBO GO е огромна.
 10. Вярно ли е, че пакекът на HBO вече нямало да се предлага на нови и преподписващи абонати? Тези с текущи договори ще го гледат до изтичането им. В сайта на Ентри гледам, че вече няма информация за този пакет. Ако е истина, след няколко месеца ще си казваме сбогом...
 11. Натрупаха се още няколко неща за оправяне. При пускане на ново сканиране се губи един канал от HD порняците, на 234-та позиция. Arena Sport 3 от седмица върви на мястото на Arena Sport 1 - ако ще остава той, оправете EPG-то, защото каналът е с това на 1-цата. Rai 2 - кодиран сигнал. Fashion TV - само звук без картина. Fashion TV HD - от няколко дни със съобщение, че услугата не е достъпна. Travel Channel HD продължава да липсва, на мястото му върви SD и така имаме 2 пъти един и същи канал. Предлагам докато се реши проблема на негово място да се пусне друг канал, ако няма други възможности, поне да се върнат BNT4 HD и/или Bloomberg HD Bulgaria, които бяха махнати заради Арените. На мобилното приложение - от месец на мястото на Viasat Nature върви Viasat History, ако може - да се коригира. Също така има ли начин да бъдe пуснат Comedy Central Extra - има го при почти всички оператори, при нас липсва? Epic Drama HD също е стойностен канал, изцяло е озвучен на български - https://www.epicdrama.bg/
 12. Някой друг с проблем със скоростта тази вечер? На Нитро+ съм...
 13. Trace Sports Stars HD е върнат на мястото на Fashion One HD. EPG-то не е сменено. При Fashion 4K излиза надпис, че услугата не е достъпна. Travel Channel HD продължава да липсва, на мястото му върви SD-версията. При NHK World HD още върви EPG-то на KiKA. Телевизия In LIFE вече се казва Българе, а HMTV - TV999. Отделно още поне 20 канала са със сбъркани/неточни имена.
 14. Няколко канала насичат зверски и са без звук - NG HD, NG Wild HD, Viasat HD, Travel Channel HD, Wild TV HD. Update: оправиха ги всички без Travel Channel HD. Освен това от днес на мястото на Viasat Nature/History HD тръгна целодневно Viasat History HD. Дано скоро се сдобием и с Viasat Nature HD (с бг субтитри) и с Viasat Explore HD (с бг аудио), които скоро пуснаха за България.
×
×
 • Create New...