Jump to content
BulForum.com

xUnstoppablex

Members
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

About xUnstoppablex

 • Rank
  Новобранец
 • Birthday 07/07/2002

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Пловдив
 • Interests
  Коне, спорт, конен спорт, кучета /обожавам коне и кучета/, книги.
 1. Подписа го оправих Като цяло ... Моят кон е страааашно мързелив понякога. Примерно във събота ние не скачахме, направо летяхме. Едвам го овладявах след препятствията, доста се беше нахъсал да скача. Но в неделя ... Не мога да го накарам да ми мине тройната комбинация на ниски препятствия, след първо отбиваше вляво. И тогава като казах "Така ли? На мен ли ще отбиваш ти? Щом няма да скочиш три малки, ще бъде едно голямо." Казах на треньорката да ми вдигне някъде 60/70 сантиметра. На тройната комбинация бяха около 20/30 сантиметра, защото не бях скачала от 1 месец, дойде един Арабски кон и беше доста див .. Трябваше да се оправям с него. И като тръгна да отбива на голямото, няколко пъти като минахме и стигнахме до онзи момент. Него го яздя от вече сигурно година? Там някъде ... Знам му чалъма, знам му характера и номерата. Така че, не е голяма работа. Ама аз не падам толкова лесно, хихи.
 2. Аз за Коперник съм чувала. Не ви препоръчвам да ходите на Войводиново, там имат 2 коня на кръст, на по 20 години .... Гайка и Памела миличките само се мъчат. Конюшнята е пълна с коне /поне последно като ходих на Тодоров ден за състезанието беше пълна, сега не знам/, но те всичките са си частни и не са учебни. Аз не съм ходила да яздя там, обаче много хора са ми говорили за там. Препоръчвам ви Житница, ако не ви е далече. Там условията са много добри. Имат много коне, страхотен и голям манеж, конюшнята е хубава ... Като ми говориха за там останах с прекрасно впечатление. Сега ще навивам мама да ида веднъж да пояздя там, да пробвам как е.
 3. Хихи, аз да ви кажа за случката ми днес, само за фукане е Значи, конят ми го мързи да скача ... И ние сме вече на препятствието да скачаме и той спря ... И като скочи от място, аз не очаквах и като се приземихме, аз на врата му останах Той взе пък че тръгна много бързо да бяга ... Аз бързо се върнах в седлото и си го спрях. Тренера чак се учуди как не паднах, ама не му се давам толкова лесно, хаха. Каза, че имам много бърза реакция и затова не съм паднала
 4. Мисля, че ги снимах миналият месец? Там някъде беше .... Момичето, което язди Аполон се казва Анастасиа. Фотографията си е лично моя, нищо че беше със нейна камера, хихи. Добре се получиха тези снимки, има и още. Сега си спестявам пари от джобните за училище да си взема хубав фотоапарат, някакви предложения за някакъв добър? Това е моята така да се каже колежка, хаха. Сиа със Аполон - галопират. Тук са в тръс.
 5. Ммм, аз яздя от 2 години и 3/4 месеца. Но не във Войводиново, ами на Асеновградско шосе. Скачала съм 80см-оксер със Аполон. Яздила съм чистокръвна Английска порода кобилки, чистокръвен Арабски кон, Холщайнер ии една Българска кобила на 8 години. Шотландски понита и други видове понита и магарета.
 6. ''A dream doesn't become reality throught magic; it takes sweat, determination and hard work.''

×
×
 • Create New...