Jump to content
BulForum.com

jino007

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About jino007

 • Rank
  Новобранец

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Все още не съм го открил.Филма който търся е с подобен сценарий на "Новобранеца" Разказва се за един застаряващ полицай(бяла коса,вежди и мустаци),мисля че се казваше Чарли,на когото убиха партньора(замесен с наркотици) а той преби до смърт единия от внедрените агенти.След това му лепнаха младок за партньор(досущ приличащ на актьора Чарли Шийн,а може и да е той) който той много унизяваше.Накрая дъртия разкри лошите корумпирани ченгета и в престрелката го убиха.Преди нашия да умре изскочи младока и за първи път действа адекватно и ги изби.Даваха го по Диема някъде след 2003г.
 2. Колежке само втория филм е югославски.И двата са с код редки и само за ценители и колекционери,така че ги няма в замундата.
 3. Поне дайте линк с българси субтитри за филмите "Смелчаци зад волана" и "Шмекер"от бивша Югославия.И двата са от 80-те.
 4. Така е прав сте,но не става ясно кой на кого отговаря и за кой филм говори.То вместо помощ-обратното.Помагащия не знае името на своя филм...
 5. Моля за вашата помощ!Филма който търся е с подобен сценарий на "Новобранеца" (с Клинт Ийстуд и Чарли Шийн).Разказва се за един застаряващ полицай(бяла коса,вежди и мустаци),мисля че се казваше Чарли,на когото убиха партньора(замесен с наркотици) а той преби до смърт единия от внедрените агенти.След това му лепнаха младок за партньор(досущ приличащ на актьора Чарли Шийн,а може и да е той) който той много унизяваше.Накрая дъртия разкри лошите корумпирани ченгета и в престрелката го убиха.Преди нашия да умре изскочи младока и за първи път действа адекватно и ги изби. Мисля че това е достатъчно някой да се сети.
 6. Не,няма нищо общо с това което търся.Говоря за полицейски филм,без джунгли,черни или войници.
×
×
 • Create New...