Jump to content
BulForum.com

milenapetkova

Members
 • Content Count

  20
 • Joined

 • Last visited

About milenapetkova

 • Rank
  Новобранец
 1. И за какво става въпрос в този сериал накратко?
 2. Вие тук коментирате политическата обстановка в БГ и новостите около нея, обаче истинската политика се върти в момента около Украйна. И още нещо - замисляте ли се защо изчезна онзи самолет на Малайзийските авиолинии така мистериозно?
 3. В Горския Big Brother поредната задача била "Гангстери и полицаи". Отборът на гангстерите бил определен в състав: Вълка (бос на групировката), Мечока, Лисан, Заека и Хамстера. Вълка събрал своите хора и им казал: "Тъй като сме гангстери, трябва да си имаме прозвища. Аз например ще бъда Вуйо, Мечока - Муйо, Лисан - Луйо, Заека - Зуйо, а Хам... В този момент Хамстера изпискал: "Аааа, аз се отказвам, не искам да участвам"...
 4. - Кои са малките зелени човечета, които никой не е виждал, но се предполага, че съществуват? - Извънземни. - А кои са големите зелени човечета, които всички са виждали, но се предполага, че не съществуват? - Руските войски в Крим.
 5. Аз лично съм с положително мнение за този доставчик. Не са ме тормозили, а и интернетът им е добър.
 6. Много готина песничка. Жалко, че чак сега виждам питането, щях да кажа името, любима ми е.
 7. Подкрепям с две ръце и за двата сериала. Иначе препоръчвам Mad Men, който е по-спокоен сериал, но третира доста дълбоки проблеми на обществото и пак се прави дисекция на различни човешки характери и черти.
 8. Колега, тези югославски филми ги потърсете в замунда. Ако там ги няма - thepiratebay.
 9. Аз доста харесах новото превъплъщение на "Куай Гон Джин" в Non Stop! Добър филм за Нийсън.
 10. Искрено ви препоръчвам първия сезон на "True Detective" по HBO. Много силна игра на МакКонъхи и Харелсън! За разлика от сериали като The Walking Dead, които са спам за мен, той наистина става.
×
×
 • Create New...