Jump to content
BulForum.com

Muscarin

Members
 • Content Count

  356
 • Joined

 • Last visited

About Muscarin

 • Rank
  Майстор

Recent Profile Visitors

160 profile views
 1. Пълен ташак ако питаш мен, щото в приложението може да пише HD, ама качеството си е по-зле и от SD. Наистина не мога да я разбера понякога тая фирма. В приложението ще ми го пуснат, по телевизията не.
 2. А BTV Cinema HD ще видим ли ?
 3. При Виваком върви Nova HD
 4. Оф, тотално оплесках нещо нещата. Правил съм го и преди, но забравих как точно ставаше. С автоматични настройки нищо не става, нищо не намира. На ръчни ми иска честота, модулация и системно ID. Забравих да спомена , че съм с модул. ps. Оправих се.
 5. Имам нужда от малко помощ. Дадох фабрични настройки на телевизора. Проблемът е че нямам опция за сканиране в България. При задаване на държава Германия (така го направих) каналите ми излизат, но много от тях са с некоректни имена. Някой може ли да ми каже точните стъпки за сканиране. Държава, честота и прочеее ? Благодаря предварително.
 6. Еми Бейновете не са включени официално в пакета. Така,че няма да е по тяхна вина.
 7. https://nova.bg/accents/view/2019/08/15/259884/nova-преминава-към-излъчване-в-hd-качество-от-септември ? При нас има ли го ?
 8. Тотален краш. Нито един канал не работи в момента при мен. Двата телевизора са с модули. Oправи се.
 9. Само не знам при това положение, не трябва ли да падне цената на пакет Нитро ?
 10. По синемаксите дават европейско и алтернативно кино. Не са лоши.
 11. HBO върви поне при мен.
 12. Хм... https://www.plovdiv24.bg/novini/Bylgaria/GDBOP-vleze-v-ofisi-na-kabelni-operatori-875596
 13. Netflix е чудесна платформа, но за неразбиращите английски не е удачна. Иначе си заслужава цената.
 14. Ами приятел от Кулбокс ми сподели, че пакетът при тях вече няма да се предлага, тъй като онлайн платформата излизала по-евтино. Вероятно и при Ентри, а и не само ще се процедира така. Аз не виждам особена драма, при положение че наистина излиза по-ефтино. Фактически, ако се редуцира цената на Нитро пакетът, ниюо не пречи за 6 лв. на месец да се активира абонамент в онлайн платформата. Въпрос на желание.
×
×
 • Create New...