Jump to content
BulForum.com

Muscarin

Members
 • Content Count

  364
 • Joined

 • Last visited

About Muscarin

 • Rank
  Майстор

Recent Profile Visitors

228 profile views
 1. Да, оправи се.
 2. Някой с проблем с N3 play приложението ? На две от устройствата ми работи, но на трето ми изписва, че нямам ауторизиран абонамент за тази услуга. За пръв път ми се случва. Току що спря и на другото.
 3. Някой да е имал проблем с нета тази вечер? В частност тракер клиенти. Адски бавно свалям... И като цяло защо разликата ъп-даун е 10 пъти в полза на ъп ? Вчера преинсталирах уиндоса, дали проблемът не е там ?
 4. Предложиха ми вариант 30 лв. без HBO и 33 със. Реших, че мога да прежаля 3 лв. въпреки, че много не гледаме HBO. Но явно все пак ще го има. Поне за определени пакети.
 5. Реших все пак да преподпиша днес пък да видим. Разширен пакет с включени HBO и 80 мб/с нет за 33 лв на месец, като първите 4 месеца е по 15 лв. Отказах се засега от Диемите по разбираеми причини. Мисля, че е добре.
 6. HBO та още ли са включени в Нитро ?
 7. Здравейте. В края на месеца ми изтича договора към Ентри и се чудя какво да правя. Да преподписвам ли или да си търся друг оператор. Досега бях на Нитро+. Като цяло не съм имал проблем с телевизия и нет, но малко ме дразни липсата на някакво развитие в този оператор. Някой скоро преподписвал ли е ? Какво бихте ме посъветвали ?
 8. Дадох актуализация на списъка но не ми се появиха. Ръчно ли трябва да ги търся ?
 9. Пълен ташак ако питаш мен, щото в приложението може да пише HD, ама качеството си е по-зле и от SD. Наистина не мога да я разбера понякога тая фирма. В приложението ще ми го пуснат, по телевизията не.
 10. А BTV Cinema HD ще видим ли ?
 11. При Виваком върви Nova HD
 12. Оф, тотално оплесках нещо нещата. Правил съм го и преди, но забравих как точно ставаше. С автоматични настройки нищо не става, нищо не намира. На ръчни ми иска честота, модулация и системно ID. Забравих да спомена , че съм с модул. ps. Оправих се.
 13. Имам нужда от малко помощ. Дадох фабрични настройки на телевизора. Проблемът е че нямам опция за сканиране в България. При задаване на държава Германия (така го направих) каналите ми излизат, но много от тях са с некоректни имена. Някой може ли да ми каже точните стъпки за сканиране. Държава, честота и прочеее ? Благодаря предварително.
 14. Еми Бейновете не са включени официално в пакета. Така,че няма да е по тяхна вина.
×
×
 • Create New...