Jump to content
BulForum.com

Muscarin

Members
 • Content Count

  422
 • Joined

 • Last visited

About Muscarin

 • Rank
  Майстор

Recent Profile Visitors

649 profile views
 1. И аз съм доволен засега. Чат пат приемниците изписват за някви грешки, което е досадно и това стана след някакъв ъпдейт. Но като цяло бива за тия пари.
 2. При мен пък друго се получи. От няколко месеца вече не съм на Н3 а на Виваком (ЕОН) и досега плащах по 36 лв. на месец, а фактурата ми за този месец е 25 лв. Не съм се обаждал да питам защо, но нищо не ми е орязано.
 3. Не, оставиха ми ги подарък.
 4. Понеже преминах на ЕОН, ми остават излишни 2 броя CA модули. Някой ако има интерес да ми пише.
 5. При мен се получи. Пуснаха оптика. Обаче сега малко ме е яд, щото някои от каналите, които гледах преди в пакета на Нитро + сега ще трябва да си ги плащам, а някои просто ги няма
 6. На мен ми предложиха 500 мб. Диемите бонус. 33 лв.
 7. Разминават ли ви се тази вечер звук и картина?
 8. Моя си стои на 80 мбс.
 9. Точно. Който се върже.
 10. Получи се вчера и друга интересна ситуация вчера. Докато обсъждахме с момичето какво ще правим с договора ми като изтече ( тя каза че мога да си го продължа към Ентри, каквото и да значи това), зад мен един възрастен човек взе да се оплаква, че предишния ден в същия офис друг служител му казал, че край ! Свърши ли му договорът трябва да минава на Еон. Момичето обаче вика, не е вярно Май не са много наясно какво и що.
 11. Днес 95% от каналите са кодирани. Явно е изтекъл договорът. Страхотно отношение към клиента, думи нямам. Едно обаждане, един имейл да бяха пратили. Сега бях до виваком. Имали технически проблем, а на въпрос кво правим с договора служителка ми обясни, че мога да си продължа договора с Ентри. Ще видим как ще стане точно.
 12. Февруари ми изтича стария договор с ЕНТРИ. Досега никой не ми се е обадил.Трябва ли да очаквам обаждане или да ходя в офис на Виваком? Някой има ли идея?
 13. Ясно, не се бях сетил за това. Благодаря за предложението, ще пробваме. Edit: Тръгна. Много благодаря.
 14. Аз не виждам какво общо имат опциите Смарт ТВ или като мобилно приложение, след като самото приложение изобщо не предоставя възможност да се логнеш с user и пас. В момента в който изберем държава и оператор, независимо къде (пробвано е на различни места с различни IP) единственото което излиза е шибания код. Ама тоя код за кой профил е? Никой не казва В същия момент Еона си върви вкъщи на една китайска чикийка за 20 $. Луда работа.
×
×
 • Create New...