Jump to content
BulForum.com

jorkin29

Members
 • Content Count

  46
 • Joined

 • Last visited

About jorkin29

 • Rank
  Новобранец
 1. И от мен няма да получат нов договор само заради 2 канала.Да си ги гледат те като толкова ламтат за пари.Преди няколко години,когато им станах абонат на цифровата бяха най-добрите в Пловдив.Сега са много далеч от истината.
 2. Канала вече е кодиран от спътника,от който се излъчваше.Да пуснат поне MTV Live HD на негово място.Относно beIN Sports каналите едва ли,ще се излъчват занапред.Трите,които вървят в момента са френските версии в HD и SD.
 3. И как се оправят настройките на EPG-то като 2-3месеца има и после още толкова няма.Какво да се бъзика та да върви постоянно?Телевизора е филипс.
 4. И с моя модул нямам ЕПГ на телевизора.Само сегашно и следващо предаване.В другата стая съм с приемник и няма никакви проблеми.
 5. И аз смених приемника с модула поради същата причина.
 6. Защо продължава това постоянно разместване?Нещо ново ли да очакваме?
 7. Напоследък често взеха да ми изчезват програми с модула и след това трябва да ги търся наново.Нещо и нета от седмица е много зле.Едвам зарежда.
 8. От утре трябва да изчезнат и другите 5.
 9. При мен от снощи бяха изчезнали поне половината канали.Дадох актуализация и въпросните канали се появиха,но яко се разбъркаха.Става въпрос за гледане с модула,а в другата стая където съм с HD приемника нищо не е изчезвало.Това ми се случва за втори път в рамките на 1г. Доста е неприятно после да си нареждаш каналите наново.Сега след нова година като изчезнат и джазирите да видим какво,ще пуснат на тяно място.
 10. Предимството на модула е,че гледаш тв. само с дистанционното на телевизора.
 11. С канала Movie Star направиха добро попълнение към пакета с програми.Гледам,че даже ПО ТВ вече я има на цифровата.
 12. Къде изчезна и Motors TV?
 13. Моя съм го пробвал на всякъкви държави и като цяло на Щвеция е най-добре.Сканира бързо,не ме пита постоянно за актуализации на канали.И на България да го направиш няма да збъркаш,но много бавно сканира поне моя филипс е така.
 14. Има време до края на договора и след това,ще видим.
 15. Мина 1г. откакто е стартирал FOX и за толкова много време не могат да го пуснат.Стартира наскоро нов бг. музикален канал Magic TV .Да видим дали поне него,ще пуснат.Засега единствено ме спира да се откажа от телевизията заради каналите с часове назад.
×
×
 • Create New...