Jump to content
BulForum.com

novalisboa

Members
 • Content Count

  59
 • Joined

 • Last visited

About novalisboa

 • Rank
  Член
 1. Продавам 4 броя вълнисти папагали с кафез. Намират се в Пловдив. Цена-60 лв.http://prikachi.com/images.php?images/561/9318561z.jpg
 2. толкова е цената на всички фирми, които изкупуват скрап. Моля, виж http://www.bgscrap.com/
 3. Изкупувам цели лаптопи за скрап. Цената за килограм без батерия е 1.50 лв. При интерес пишете на Л.С.
 4. Търся да закупя антена за Wi-Fi Lan карта. Очаквам предложения и цени. Моля, предложения от Пловдив
 5. Поради повреда в дъното продавам лаптоп Acer Aspire One D255-PAV 70-http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/acer-aspire-one-d255 на части както следва: 1. Матрица 10.1" led ACER ASPIRE ONE PAV70 LAPTOP LCD SCREEN 10.1" WSVGA LED DIODE-25 лв. 2.Клавиатура за модела напълно работеща-15 лв. 3.Батерия, държи поне 2 часа-20 лв. 3.Корпуси изключително запазаени-15 лв. 4.Дънна платка, която не пали но може да послужи за части-5 лв. За контакти пишете на Л.С. Влизам често.
 6. Изкупувам повредени лаптопи или лаптопи с преоблеми. Важното е да не са разглобявани и с опит за ремонт. Цената се определя според състоянието на машината и модела. Очаквам Вашите предложения.
 7. Намерих няколко дъна. Трябват ми още. Моля, за оферти.
 8. Търсенето продължава. Изкупувам платки s.775, AM2, AM3.
 9. Търсенето продължава. Трябват ми спешно два хард диска. Може и по 40 GB.
 10. Купувам евтини HDD 2.5" SATA за лаптоп. Капацитета няма значение. Важното е да може да се инсталира Windows. Най-ниската цена печели. Може и да имат някой друг лош сектор. Очаквам предложения. За предпочитане е продавача сыщо да е от Пловдив.
 11. Благодаря за предложението, но ми са необходими по-големи количества 2-3 броя по възможност 5-6 платки
 12. Изкупувам дънни платки с проблеми или неработещи, които понадлежат на ремонт. Цената е на килограм в зависимост от поколението или модела. Моля за предложение на ЛС или тук. За предпочитане е продавачите да са от Пловдив, защото с куриери не ми се занимава.
×