Jump to content
BulForum.com

novalisboa

Members
 • Content Count

  62
 • Joined

 • Last visited

About novalisboa

 • Rank
  Член
 1. Имам интерес към процесора. За каквъ цокъл е?
 2. Продавам 4 броя вълнисти папагали с кафез. Намират се в Пловдив. Цена-60 лв.http://prikachi.com/images.php?images/561/9318561z.jpg
 3. толкова е цената на всички фирми, които изкупуват скрап. Моля, виж http://www.bgscrap.com/
 4. Изкупувам цели лаптопи за скрап. Цената за килограм без батерия е 1.50 лв. При интерес пишете на Л.С.
 5. Търся да закупя антена за Wi-Fi Lan карта. Очаквам предложения и цени. Моля, предложения от Пловдив
 6. Поради повреда в дъното продавам лаптоп Acer Aspire One D255-PAV 70-http://www.laptopmag.com/reviews/laptops/acer-aspire-one-d255 на части както следва: 1. Матрица 10.1" led ACER ASPIRE ONE PAV70 LAPTOP LCD SCREEN 10.1" WSVGA LED DIODE-25 лв. 2.Клавиатура за модела напълно работеща-15 лв. 3.Батерия, държи поне 2 часа-20 лв. 3.Корпуси изключително запазаени-15 лв. 4.Дънна платка, която не пали но може да послужи за части-5 лв. За контакти пишете на Л.С. Влизам често.
 7. Изкупувам повредени лаптопи или лаптопи с преоблеми. Важното е да не са разглобявани и с опит за ремонт. Цената се определя според състоянието на машината и модела. Очаквам Вашите предложения.
 8. Благодаря за предложението, но ми са необходими по-големи количества 2-3 броя по възможност 5-6 платки
 9. Изкупувам дънни платки с проблеми или неработещи, които понадлежат на ремонт. Цената е на килограм в зависимост от поколението или модела. Моля за предложение на ЛС или тук. За предпочитане е продавачите да са от Пловдив, защото с куриери не ми се занимава.
×
×
 • Create New...