Jump to content
BulForum.com

tdf81bg

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About tdf81bg

 • Rank
  Новобранец
 1. Днес сутринта до колкото разбрах при пускане на приемника се е обновило нещо след което EPG-то е почнало да се "ебава" показвало е програмата само на 2-3 канала. При превключване на канали не извеждало инфо какво дават в момента. След натискане на info бутона след 1 минута извеждало информация за текущата програма и след това при натискане на EPG извеждало програмата за деня. При изключване на приемника или при продължително гледане на друг канал на предния отново се губело. Долу в ляво индикаторчето за незнам връзка ли е какво е когато не вадело нищо си седяло празно, при натискането на инфо бутона и изчакване се "напълвало" съвсем леко с червено. Надявам се да съм успял да го опиша точно. Някой някакви идеи какво да се направи? Благодаря предварително!
 2. И при мен е така, аз съм в друг квартал явно е нещо централно
 3. Хм, преди време имаше продобен проблем с Диеми-те при някои оператори, някои абонати се махнаха и отидоха другаде други изчакаха до пускането им. Що ли си мисля, че ефекта ще е същият. Добре "младите" може и да не гледат БТВ, но пенсионерите, а и не само като чуят БТВ спира или оператора каже ще са в пакет искам повече пари, ще има момента ми при другите оператори ги има - ще се местя. Днес случайно разбрах това за БТВ програмите (принципно не гледам ТВ и за това нямам идея какво се случва), бях на гости у едни комшии и докато вървеше БТВ Комеди излезе съобщение за това спиране и как от 01.01.2013-та може да не гледат. Реакцията беше следната: "тии нали ми каза за тия Entry сега какво ще плащам още пари или няма да ги гледам, ще трябва да се местим". Аз като се сетя, че при нашите БТВ и БТВ Комеди не се спира, а мойта нонстоп гледа БТВ лейди, право не ми се мисли, пак ще трябва да се занимавам с излишни неща. Просто съм сигурен, че ще има недоволство от страна на потребители и дано да не се стига до други неща. Напълно ми е ясно за позицията на оператора, а и на БТВ. Честно казано безпристрастно разбирам и едните и другите. Едните не искат да плащат повече, другите искат да си пробутат нещата. Едва ли ще може да се намери решение удоволетворяващо всички, някой ще трябва да бъде "прецакан". ПС: Аз както споменах ТВ не гледам ако зависи от мен всички канали да се спират и без това новините си ги чета в нет-а, за друго за какво ми са.
 4. BTV Lady на кабелната е някакъв ужас особено събота/неделя едни квадрати почти нищо не може да се гледа. Някой друг с такъв проблем?
×
×
 • Create New...