Jump to content
BulForum.com

Foxyto

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

About Foxyto

 • Rank
  Член

Profile Information

 • Gender
  Male

Contact Methods

 • Skype
  FoxY

Recent Profile Visitors

1024 profile views
 1. И как може да стане от неправилно монтиране или друго от 633 на 1633 дни работата на диска?!
 2. Разбира се, че първо поисках замяна. Беше ми отговорено - "когато имам - тогава" Към края на месеца очаквал да има пак хардове, което означаваше почти месец да се чака я камилата, я камиларя.
 3. Мога да предложа PowerColor Red Devil Radeon™ RX 480 8GB. Пълна окомплектовка и без забележки. Тиха и хладна и без шумове или тракания от вентилаторите. 500 лв.
 4. Който и да реши да вземе нещо, все пак да има в предвид, че е изключително некоректен и описанието не значи нищо!
 5. Принципно за да е на толкова малко старт/стоп цикли се очаква да е бил или на сървър, или на охранителна техника. На някои от тях на етикета записват разни данни и след това така решават да ги откъснат или отлепят направо. Взимал съм такива по 2 тб и етикета не ме притесни.
 6. Здравейте! Искам да споделя и оплача от некоректен потребител на форума и по ирония точно последния пост е от него - jorobekam Накратко историята –Купих от въпросния Jorobekam, който всъщност е Митко Димитров, 3.5" хард диск 4тб от тази обява, като преди това по Вайбър ми потвърди, че няма проблеми по него и е на 633 дни работа. На следващия ден ми звъни малко преди обяд и ме пита няма ли да ходя да го взимам. Трябваше да ми пресветне лампичка, но… При взимането имаше само опция преглед и без тест. От друг форум директно бих върнал, но досега от тук съм взимал доста неща и има потреб
 7. Взимам 3,5" харда. Ще се свържем по телефона.
 8. Здравейте! Търся да купя дънна платка сокет 1150, с предпочитания към чипсети Z87 и Z97.
 9. Имам N156BGE-EA1 - матова, но е 1366:768.
 10. Точен и коректен! Лесна комуникация и перфектно отношение. Доволен съм от сделката и го препоръчвам!

×
×
 • Create New...