Jump to content
BulForum.com

future

Banned
 • Content Count

  720
 • Joined

 • Last visited

About future

 • Rank
  овчар

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Я сложи един линк към това толкова гнусно и потресаващо мнение, което съм пуснал..., че нещо не се сещам да съм коментирал подобно нещо. едит: Ako имаш в предвид изказването ми по повод nonsan и това, че Господ си гледа работата, то аз съм визирал този негов пост: а не поста му в който пише, че е починало детето му, който изобщо игнорирах и не прочетох в тази му част. Аз деца не нападам, нито ги ползвам по форумите за да си оправдавам действията като великият nonsan. И, преди да решите нещо единодушно в екипа..., поне питайте ако не ви е 100% ясно. Ако бяхте си направили труда да погледнете поста ми, щяхте да забележите, че нямам цитат на поста му, който визирате..., а аз почти винаги отговарям с цитат от мнението което коментирам! Просто тази негова наглост ми дойде и на мен в повече и реших да напиша това, което вие изопачавате! и сега ме клеветите!... оставям го на вашата съвест (ако имате такава, разбира се) За непредубедените като ТЕБ! ще напиша какво съм имал в предвид в последният си пост преди този: nonsan и Господ (който ТОЙ намеси в темата, освен детето си, чиято смърт няма нищо общо с това, което той прави)са си оправили сметките помежду си - видно от шота, който поствам и който се намира на предната страница. За това, че nonsan ползва смъртта на детето си в друг пост, с цел да се защитава за неправомерните си действия тук... нямам думи. Аз лично не бих си и помислил да направя подобно нещо не само с моето дете. Толкова по въпроса. Само не си позволявай да ме клеветиш на публично място! Иначе може да ме банваш колкото си искаш. Толкова са ти възможностите - толкова можеш да мислиш и разсъждаваш. За това също не ти се сърдя. Човек никога не може да надскочи себе си.
 2. Не, бе, обеща ми да ми даде неограничена възможност да обичам всички, техните майки, майките на техните майки и така. Затва съм се възбудил. Колкото до разпознаването на наши-чужди, не става със сензори бритчед. Ма карай. Щом си рекъл. Нъл си админ - по-умен си
 3. Горивата не са само природен газ! Русия има най-големият добив и залежи на въглища, нефт и дървесина. Освен това, през лятото на 1991-ва, руската Дума взе решение за запечатване на 90% от разработените нефтени находища. Колко са неразработените... никой не знае. Най-интересното при дебатите се оказа, че с тези 10%, който ще се точат, ще се задоволи вътрешното потребление без да се въвежда лимит, както и, че ще се запази нивото на износа. Освен всичко друго, да не се забравя, че световните запаси на горива ще стигнат до 2060-та година (ориентировъчно). Или казано по-просто: който се опита да н@ебе Русия - ще н@ебе себе си. Комунизъм, социализъм, диктатура, демокрация, ала-бала... без горива и природни ресурси си обречен. Европейците го знаят отлично, но се дървят на неподходящата държава... и ако не поумнеят, зимата няма да има европейски съюз Дано само сегашното ни правителство се окаже малко по-умно и далновидно, че иначе ще стане по-страшно и от някои зими от "демокрацията" насам. Апропо, умирам си от кеф, как Путин го начук@ и на Обама. Нали Обама се дървеше нещо? ПОдви опашка, обаче. Руският ботуш мачка безпощадно. И е подплатен с най-модерното военно оборудване както през студената война, така и сега. И в момента няма самолет, който да се изправи срещу морално остарелият МиГ-29, който е пуснат в производство някъде през 1970-та година и представен на авиоизложението в Бурже през 1987/8-ма, когато вече е бил заменен от поне 2 поколения по-модерна техника. Да не говорим за елита в авиацията - СУхой. Ако някой си мисли, че руснаците са аборигени и не разполагат с нищо..., жестоко се лъже.
 4. Нова промоция с телевизия за абонати на М-тел: Повече информация: http://www.mtel.bg/televizia-pod-tvoi-kontrol
 5. Тук Лъки ще каже
 6. Как да се пуснат легално, след като са собственост на булсат, а те не ги продават, нито продават права за излъчване на други? Ще гледате пиратски излъчвания на тези канали и това е. Ако ги искате в добро качество: булсатком.
 7. Айде честита нова промоция * за Мтел абонати: Месечна такса: 30 Mbps за 9,90 лв. 50 Mbps за 11,90 лв. * За клиенти на Мтел на мобилна телефонна услуга от не по-малко от 3 месеца, вкл. клиенти на предплатената услуга Прима, които прехвърлят ползвания номер на срочен абонаментен план за мобилна услуга.
 8. Па не четеш, момко
 9. Тц , не са никак идентични скоростите. В чирьвеното са при кульбокс: Българска и международна ИНТЕРНЕТ СКОРОСТ: download 100 Mbit Българска ИНТЕРНЕТ СКОРОСТ upload: 100 Mbit Международна ИНТЕРНЕТ СКОРОСТ: upload 50 Mbit При мен всичко е 100 Mbit. Отделно от това: Предоставени публични IP адреси: 1 брой динамичен по DHCP При мен са 5 статични (каквото и да означава това) по договор!
 10. Разликата от 0.6 мегабита в твоя полза идва от разликата в цената. Аз плащам 5 кинта и 10 стинки на месец по-малко от тебе Обаче..., ако трябва да качваме... ке ми дишаш прахтЪ!
 11. Доколкото си спомням тези договори ги забраниха преди година-две.
 12. Да ти направи, да ти намери?
 13. С две нишки, от тук: ftp://ftp.crc.dk/pub/mirrors/centos/6.5/isos/x86_64/CentOS-6.5-x86_64-LiveDVD.iso Това е максималната скорост, която постигнах... около 65 мегабита. Средната е някъде около 28-30 мегабита. Тва през wi-fi, че ме мързи да се закачам на кабел. тва е резултата от спийдтест: http://www.speedtest.net/my-result/3394433057
 14. future

  PayPal

  Имах подобен случай преди няколко месеца. Бях платил една карта памет, продавача имаше 100% положителен рейтинг, регистрация от 2005-та година. По някаква причина (очевидно краден профил), профилът беше изтрит. Писах до съпорта да ми възстановят сумата. След 3 дни ми я възстановиха, като причина за възстановяването посочиха, че нямат доказателство от продавача, стоката да е била изпратена (трекинг номер).
 15. OK, Нямаш проблем. Взимам първата ти тема, която излиза от търсене на твоето съдържание през профила ти: https://www.bulforum.com/index.php?showtopic=128486 И взимам цената на 1-я процесор: T7500 - 40 лева. Взимам първата оферта, попаднала ми в продавалник: http://prodavalnik.com/intel-protsesori-za-laptopi-intel-processors---11a11-i31307567 цената е 33 лева! Със сигурност, ако се поразровя 10-15 минути ще намеря и доста по-ниска. Нещо да кажеш по въпроса? Дори след последното ти намаление, ТВОЯТА цена е по-висока. А, следващата оферта е за 30 лева: http://prodavalnik.com/protsesor-intel-core2-duo-t7500-4m-cache-2-20-ghz-800-mhz-fsb-i41399913 И ако пиша на някого от тези хора/фирми, ще получа макар и дребно намаление (2-5 лева). A, ти, цена не коментираш. Справка: профила ти в продавалник: http://nonsan.prodavalnik.com/
×
×
 • Create New...