Jump to content
BulForum.com

TiL

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About TiL

 • Rank
  Член
 • Birthday 10/06/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  http://www.vagworld.eu/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Картата е при мен. Не съм я тествал подробно, но я сложих в yi ultra dash cam на xiaomi и има видима разлика в качеството на клиповете, та скоростта която колегата е посочил според мен е реална. Някой спокойно може да отнася и втората бройка, колегата е коректен!
 2. Добре е да споменеш правените клипове с каква продължителност са.
 3. Веднъж ще ти я поискат и ще се окажеш в неловка ситуация. За стъклото... Като започне да се нагрява се образуват мехури между пластовете на стъклото(от няколко слоя са) и тва няма оправия после. Така, че внимавай, кой ще сваля винетката и как ще я сваляю
 4. А случайно на касовата бележка не пише ли номера, на автомобила, защото на моята го пише. Другото което е за тея 55лв рискуваш да прецакаш стъклото на колата си като се нагрява за да се разлепи винетката.
 5. Свалям цената на 280лв, таблета събира прах и я го ползвам веднъж седмично за 5мин, я не.
 6. Ъп. Бартер за лаптоп с i7 и магнезиево/алуминиево шаси като ще си доплатя. Mod: Не пиши излишно думичката "ъп", понеже хората схващат това като втори неразрешен ъп, а не като промяна на условията (бартера) и пускат рапорти, че се нарушават правилата.
 7. Цена: 330лв Извинявм се че съм пропуснал да отбележа цена в първия пост.
 8. Здравейте продавам таблетчето поради нужда от лаптоп... Машинката е идеална и удобна, но заради смотания диагностичен софтуер на бмв съм принуден да ползвам лаптоп... Снимки има тук https://www.olx.bg/ad/acet-w700-core-i3-4gb-ram-ID79EsX.html Тел 0878 едно две три 115
 9. Публикувай имея за да може да се провери колко ще струва отключването... На мен към английски оператор ми искат ~180лв. Сигурен ли си че работи с р-сим, защото след иос 9 при мен не тръгна нито един от р-симовете предлагани в България. Ако всичко е така както казваш дори и аз бих го взел... Позволих си да пиша коментар с цел всичко да е ясно и да няма подведени!
×
×
 • Create New...