Jump to content
BulForum.com

TiL

Members
 • Content Count

  53
 • Joined

 • Last visited

About TiL

 • Rank
  Член
 • Birthday 10/06/1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  http://www.vagworld.eu/

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Картата е при мен. Не съм я тествал подробно, но я сложих в yi ultra dash cam на xiaomi и има видима разлика в качеството на клиповете, та скоростта която колегата е посочил според мен е реална. Някой спокойно може да отнася и втората бройка, колегата е коректен!
 2. Добре е да споменеш правените клипове с каква продължителност са.
 3. Веднъж ще ти я поискат и ще се окажеш в неловка ситуация. За стъклото... Като започне да се нагрява се образуват мехури между пластовете на стъклото(от няколко слоя са) и тва няма оправия после. Така, че внимавай, кой ще сваля винетката и как ще я сваляю
 4. А случайно на касовата бележка не пише ли номера, на автомобила, защото на моята го пише. Другото което е за тея 55лв рискуваш да прецакаш стъклото на колата си като се нагрява за да се разлепи винетката.
 5. Свалям цената на 280лв, таблета събира прах и я го ползвам веднъж седмично за 5мин, я не.
 6. Ъп. Бартер за лаптоп с i7 и магнезиево/алуминиево шаси като ще си доплатя. Mod: Не пиши излишно думичката "ъп", понеже хората схващат това като втори неразрешен ъп, а не като промяна на условията (бартера) и пускат рапорти, че се нарушават правилата.
 7. Цена: 330лв Извинявм се че съм пропуснал да отбележа цена в първия пост.
 8. Здравейте продавам таблетчето поради нужда от лаптоп... Машинката е идеална и удобна, но заради смотания диагностичен софтуер на бмв съм принуден да ползвам лаптоп... Снимки има тук https://www.olx.bg/ad/acet-w700-core-i3-4gb-ram-ID79EsX.html Тел 0878 едно две три 115
 9. Публикувай имея за да може да се провери колко ще струва отключването... На мен към английски оператор ми искат ~180лв. Сигурен ли си че работи с р-сим, защото след иос 9 при мен не тръгна нито един от р-симовете предлагани в България. Ако всичко е така както казваш дори и аз бих го взел... Позволих си да пиша коментар с цел всичко да е ясно и да няма подведени!
 10. Не само. При стандартните диагностики се вадят кодове за грешки от различните модули, може да се кодира... Това устройство не може да ги чете, не може да кодира. Всъщност вади грешки, но само в двигателя и то не всички (вадело ми е missfire, за ламбдасонда, за SAI и т.н). Сътава да си изгасиш чека, да провериш как зарежда динамото, температурата, налягането на турбото... и още разни живи данни.
 11. Не си споменал нищо за продукта. Тествал съм го на коли от VAG. За бензини от 1998 и дизели от 2004г нагоре го дават. За живи данни е идеално решение, за диагностика не става.
×
×
 • Create New...