Jump to content
BulForum.com

nob0dy

Members
 • Content Count

  197
 • Joined

 • Last visited

About nob0dy

 • Rank
  Напреднал Член
 1. Въпроса е принципен като цяло. Това какво има някой в избата и не го ползва не е равносилно на - всички да си хвърлят компютрите защото интел изкараха нови i7-ци за по 600+ лева бройката. Въпроса го пуснах заради спор с познат и разминаване във вижданията ни като цяло за цените. A по-специално за спецификациите на дъното - поддържа и Core™ 2 Extreme QX9770 което въобще не е слаб проц, макар и доооооста поостаряла технология, и да, знам че 667мхз не е най-бързата рам. Както и да е, приключвам темата, и се извинявам за flood-a. ПС: За дядо мраз: Нищо не ми е дадено даром в тоя живот, та и тв
 2. Дядо мразчо, постнах темата с друга цел, но провокативното ти мнение малко ме жигна и искам да ти вкарам бизнес предложение. Ако ти ми намираш 9600GT/9800GT 1gb ddr3 256bit. на цени от 20 лева (както си писал), аз ще ги купувам с кашони. Също така ако ми намираш подобен клас дъна с подобен род процесори на цени от 30 лева, също бих заделил няколко стотин лева. А относно двд-тата, имам и на LG и на Sony и liteon, 1 от които е взимана с втория ми компютър (около 2004-та година) и да ти кажа си пишат и до ден днешен аудио и какви ли не дискове без никакви проблеми. Ти на какво си случил не зная.
 3. Дъно Gigabyte GA-945gm-s2 - 40 лв. CPU Pentium D945 + Freezer 7 pro охладител - 50 Рам Nanya DDR2 2gb 800mhz - 30 HDD Seagate 250gb 7200rpm. (с колко кеш беше трябва да видя) 40-50 VGA XFX 9600GT 1gb ddr3 256 bit. - 65 Захранване fortron PNF 400W 25 Кутия черно/сиво - делукс 10 + DVD/RW 10 Каква според вас би била цифрата за подобна машинка? Моята лична оценка я поствам в описанието направо, бих се радвал ако някой вкара корекции
 4. Не го намирам за някакъв проблем, но понеже не зная къде да питам, ще пиша тук, пък ако ако не е където трябва, поместете темата. Питането ми е има ли начин да си възвърна стария облик?
 5. Аз бих ви предложил като в някой конкурентни форуми, нека се направи оценителна система, при покупка да бъде възможно да се дава оценка на купувача/продавача. Може да се сложи минаване през модератор, за да се избегнат фалшиви оценки. П.С. Ако такива тарикати има все пак, подкрепям Младенски, че някой трябва да яде шамари! Подкрепям го с 2-те ръце дори.
 6. Здравейте, ползвах за пореден път търсачката на форума и установих, че адски адски адски много хора не оставят никаква информация за себе си в темите които публикуват. Лично за мен това е голям проблем ако искаш да намериш нещо или някой. Чел съм на няколко пъти правилата, но или ми е избягало от погледа или няма правило за оставяне на алтернативни методи за контакти с продавача/купувача. Ако няма такова правило мисля, че би било полезно, още повече, че ще се избягват измамници и контактуването между потребителите би станало доста по-ползотворно и лесно.
×
×
 • Create New...